Miért kell új célt keresni?

Vannak pillanatok az ember életében, amikor el kell engedni a múltat és teret kell engedi egy új, jobb jövőnek. Ezt csak úgy lehet megtenni, ha keresel egy új célt.

Minden nagyképűség nélkül, (2017) december elején az összes rövid és középtávú célomat elértem, amit erre az életre kitűztem húsz évvel ezelőtt.

Nem láttam viszont azt, hogyan érhetném el az igazán fontos és hosszútávú céljaimat.

Mielőtt egy újabb magasszintű apátia elkezdődött volna, úgy döntöttem, hogy megcsinálok egy képzést, amely rehabilitálja az ember veleszületett 57 érzékszervét, amelyikből egyik a képzelet.

Gyakorlatilag mielőtt befejeztem ezt a képzést, akinek a neve Super Power, már most tudom, hogyan érem el ezt. És hogyan nem kerülök újra magasszintű apátiába, amire elvesztegetettem kb. eddig 5 évet.

Ez azt jelenti, hogy minden jó, a korábbi életedhez képest nagyon jól megy minden, de nem ott vagy, ahol lenni akarsz. Viszont az új szintet nem tudod hogyan érd el. A régit meg már annyira unod, hogy minden nap főbe lőnéd magad. 2010-2013 között volt ez négy évig. Előtte 2000-ben egy évig. Volt hogy három hónapig csak regényeket olvastam. Dőlt a pénz az automata rendszerből, havi 4-6 napot dolgoztam, és annyit kerestem egy évben, mint az a tanár 25 év alatt, aki azt mondta az osztálynak gimiben, hogy el lehet menni mosogatónak vagy takarítónak.

Oké, volt alacsony szintű apátia is az életemben. Főleg az iskolás és az egyetemista évek alatt, amikor száraz zsemlét ettem klóros vízzel és két zsemlére egy mackó sajt jutott, ebből is volt vagy 10-12 év.

Ilyenkor az ember csak vár és vár, hogy a sorsa jobbra fordul, egyszer csak lesz valami, ami miatt talán változás áll be!

Az utazásaim miatt látom a jövőt! A VIP Extra ügyfeleknek (2018.) február 1-2 elmondom mit tudok most.

VIP Extra 10 napos

Mindenki másnak (2018.) március 7-edikén a 39. Kasza napon.

Következő Kasza nap


  1. január 24.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Utóirat:

A fenti eseményekről már lemaradtál kedves olvasó, de a következő Kasza napra még jelentkezhetsz, és a VIP Extra ősszel induló 10 napos képzésére is még 2-3 helyem van most.

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: