Nők hogyan adjanak el férfiaknak? – kutatás

  • A férfiak leginkább azt nem szeretik, ha erőszakosan nyomulva akarnak nekik eladni!

és

Hogyan adj el nőknek? – kutatás

  • Többet ésszel, mint erővel!
  • Több kérdés, kevesebb tukmálás!
  • A nőknek bizonyíték kell, nem ígéret.
  • A legtöbb értékesítő "nyomul", csak el akar adni.

Olvasd el a teljes bejegyzést!

Továbbolvasom...

Hogyan találj értékesítőket?

Mai beszélgető partnerem, Kádár Réka, aki több jól fizető "multi-céget" is otthagyott. Az interjúban elmondja Réka, hogy mit tapasztalt és miért döntött a váltás mellett.

Ha magánemberként ki akarsz állni magadért, vagy értékesítőként több pénzt akarsz keresni, vagy vezetőként új munkatársakat keresel, akkor ez az interjú adhat neked olyan nézőpontokat, amiket fel tudsz használni az életedben.

Olvasd el a bejegyzést, és nézd meg a videóinterjút!

Továbbolvasom...

Az értékesítés lényege

Mai beszélgető partnerem, Gärtner Péter vállalkozó, több diplomás üzletember, aki hihetetlen utat járt be. Péter a beszélgetés során elmondja, hogy szerinte mi az értékesítés lényege, és milyen képességek fejlesztésével érte el sikereit. Érdemes Péter gondolatait megfogadni, hiszen olyan embertől lehet tanulni, aki tudja is csinálni azt, amiről beszél.

Olvasd el a bejegyzést, és nézd meg a videóinterjút!

Továbbolvasom...

Beszámoló Bulgáriából

Avagy, miért és hogyan kell a PR-t és a Marketinget mesterien művelned, és miért kell megtanulnod lezárni?

Bulgáriáról általában:

  1. A legtöbb öngyilkosság Európában.
  2. A legrosszabb gazdasági mutatók Európában.
  3. A legfinomabb paradicsom a világon itt terem.
  4. A legrégebbi alkotmány és államalapítás Európában.

2013. decemberében írtam le ezt a beszámolót, amikor Bulgáriában voltam, de annyira aktuális a tartalma 2021-ben, hogy megosztom veled most. Vannak ugyanis olyan alapvető szabályok, amik nem változnak az idő mulásával sem.

Továbbolvasom...

Marketing és Értékesítés

Kasza Tamás vagyok, több mint 160 számítástechnikai eszközöket, biztonság-technikai berendezéseket, és irodai felszereléseket árusító cégnek és munkatársaiknak, viszonteladónak tartottam értékesítési szemináriumot 2004-ben, 2005-ben és 2006-ban, az AlphaSonic Kft. megbízásából, hogy képesek legyetek megállni a sarat a jelen piaci körülmények között, akár a multinacionális diszkont áruházakkal szemben.

Senkit nem szeretnék megbántani a tegeződő hangnemmel, de úgy tapasztaltam, hogy segít a lényegre koncentrálni. És egyébként az Alphasonic Kft.-nél ez a szokás.

Beszéljünk először az értékesítésről. Általában ez nagy probléma.

Megjegyzem, hogy ezt a cikket még 2006-ban írtam, de olyan alapvető alapokat tartalmaz ez az írás, hogy érvényes volt a magyar piacra 2006-ban, végig érvényes volt a 2008-ban kezdődött válság alatt, érvényes volt a válság után, érvényes volt a 2014 - 2019 közötti felfutó időszakban, és 2020 - 2021 körülményei között még jobban érvényes, mint korábban bármikor.

Továbbolvasom...

Tanulj meg jobban értékesíteni!

Takács Dániel, a Kasza Team értékesítője és ifjú trénere, írt egy blogot nagyon megfontolandó tanácsokkal. Ezt adom közre itt:

Közel három éve vagyok Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb tréner cégének a Négy Évszak Training kft.-nek a trénere és értékesítési tanácsadója.

2020-ban az év értékesítője lettem, amire nagyon büszke vagyok, hisz ez azt jelenti, hogy a legnagyobb számban tudtam hozzásegíteni az ügyfeleinket ahhoz, hogy elérjék a céljaikat.

Miért döntöttem úgy, hogy meg kell tanulnom értékesíteni?

Most megosztom veled...

Továbbolvasom...

Értékesítési horoszkóp

Ha valaki horoszkópot készíttet, horoszkópot tanulmányoz, akkor általában az érdekli, hogy neki saját magának vagy a környezetében lévő embereknek milyen személyisége van, mik az erősségeik, mik a gyengeségeik, milyen pozitív vagy negatív tulajdonságaik vannak.

Egyszóval arra az ősi, ősi kérdésre keresi a választ, hogy „Ki ez a fickó?”.
Megbízhatok benne?
Mi fog történni, ha egyedül hagyom az irodámban?
Kutatni fog a papírjaim között?
Belenyúl a pénztárcámba?
Ha adok neki egy borítékot tele pénzzel, hogy vigye be a bankba, akkor a pénz a bankba fog megérkezni, vagy a fickóval együtt egy kártyabarlangban, vagy a lovin landol?
Ha rábízom az asszonyt, hogy vigye ki a repülőtérre, akkor vajon rendben kiviszi, vagy útközben megpróbálja elcsábítani?

Úgy vettem észre, hogy az emberek többsége a horoszkópban a fentiekre keresi a választ.

Takács Dani kollégánk írt egy cikket ebben a témában, amit most hírlevélként is megosztok. Van egy olyan tényező, amit meg lehet figyelni, de sajnos a hagyományos horoszkópban ezt nem találod meg.

Mit írt nekünk Takács Dániel?

Továbbolvasom...

Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Van egy nagyon jó barátom, aki feleségével és egyik munkatársával kijött a Karib tengerre idén februárban (szerkesztő: 2019. év)! Ha te is ott akarsz lenni velem jövőre a pálmafák alatt, akkor tanulj tőle!

Iszonyatosan becsülöm, mert az utolsó pár napban a jet ski-re félre tett pénzén előadásokat vásárolt inkább. (Jó, mondjuk kimaxolták rendesen az előző 10 napban.) Látszik is az eredmény. Nagyon sikeres. És makói!

Ő is írt a Szuperszonikus lezárás másképp című könyvünkbe.

Olvasd el, másold ki, írd át a te iparágadra, tevékenységedre.

Ha még akarsz kb. 70 oldalt kapni ilyen példákból, akkor legyél ott 2019. június 5-én a következő Kasza napon: Következő Kasza nap

(És ha 2019. június 5. után olvasnád ezt a bejegyzést, akkor iratkozz fel a hírlevelemre - alul a weboldal láblécében -, hogy legközelebb ne maradj le egy ilyen eseményről.)

Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Továbbolvasom...

Ki Kasza Tamás és miért figyelnek oda rá annyian?

Kasza Tamás lezárási specialista, bestseller író, nemzetközi tréner és cégvezetői tanácsadó. Az elmúlt 25 évben összesen 70 000 embernek tartott tréningeket, képzéseket, előadásokat Európa több országában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában.

Könyveit több nyelvre lefordították és sikeres franchise partnerekkel terjeszkedik öt országban.

A minden évben négy alkalommal megtartott Kasza Napon ma már alkalmanként hétszáz fő körüli hallgatóság gyűlik össze, hogy tanuljon és fejlessze magát, illetve új nézőpontokat szerezzen.

Ezt itt lehet elérni: Következő Kasza nap

Továbbolvasom...

Durva kezdés, segíts légy szíves!

Megírtuk a Szuperszonikus lezárás másképp könyvet, és a kérdésem, hogy az elejének a végleges formája nem lett-e túl durva?

Megtennéd, hogy elolvasod és visszajelzel?

Bevezetés

Továbbolvasom...