Takács Dániel: Az Iránytű

Elkészült a könyvem és napok múlva megy is a nyomdába! El sem hiszem…

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Takács Dániel sikere

2023. szeptember 14-én tanúsítottam a Clear állapotot. Én vagyok a 76.856. Clear a bolygón.

7 évvel ezelőtt ismertem meg a Szcientológiát egy OCA (személyiség) teszt által. Ahogy sokakat, engem is megmentett ez a Technológia.

Ebben az írásban a nyereségemet olvashatod…

Továbbolvasom...

TikTok Akadémia

Sziasztok, Kasza Tamás lezárási specialista, Takács Dániel lezárási specialista és Soós Dávid a TikTok Akadémia tulajdonosa és vezetője.

Csináltunk egy felmérést az ügyfeleink körében, hogy mire van a legnagyobb igény 2023 januárjában és az jött ki, hogy ügyfélszerzés, online jelenlét, eladás.

Megnézve a magyar piacot azt látom, hogy jelenleg Soós Dávidnak megy a legjobban és ezt azért is tudom mondani, mert nekem is segítettetek a TikTok-ban és azóta sokkal gyorsabban haladok.

Továbbolvasom...

JEDI MESTER lettem

Több mint 4 és fél év kellett, hogy eljussak ide, és kiérdemeljem a Vezetői Kommunikációs Workshopunk megtartását. Igen… JEDI MESTER lettem.

Hogy miért vagy szerencsés? És miért gondolom azt, hogy nem csak nekem, de neked is a legjobbkor jött ez?

Ebben a blog bejegyzésben ezekre adok választ, illetve a fejlődés és a növekedés fontosságáról fogok írni neked.

Továbbolvasom...

Hogyan kommunikálj jobban, hatékonyabban, és hogyan szerezz több életerőt?

A mai bejegyzésben Csánki Krisztián Takács Dániellel beszélget Kasza Tamás, vezetői kommunikációs tréning élményéről.

A beszélgetés során kiderül, hogy Csánki Krisztián esetében is minden egy Kasza nappal kezdődött, és Krisztián elmondja, hogy milyen képességekre tett szert a vezetői kommunikációs tréningen. Ezért legyél Te is ott a következő Kasza napon.

Részletek a bejegyzésben.

Továbbolvasom...

Takács Dani első interjúja!

Ma őszinte leszek. A képességed, hogy kommunikálj határoz meg mindent. Milyen életed lesz, mennyit adsz el, mennyire könnyen találsz munkatársakat? Mennyire állsz készen a kihívásokra?

Nos, ebben a bejegyzésben nézd meg Takács Dániel kolléga első élő TV interjúját.

Továbbolvasom...

54. Kasza nap: Az önértékelés mestere

Megtartottuk az 54. Kasza napot 260+ résztvevővel, mindenkinek köszönjük, hogy ott volt velünk.

Az előadóknak pedig köszönjük a lelkiismeretes felkészülést, és a munkájukat.

A visszajelzések alapján ez az eddigi legjobb Kasza nap volt.

Nézd meg a videókat, a képeket, olvasd el az összefoglalót, és gyere a következő Kasza napra te is!

Továbbolvasom...

Tanulj meg jobban értékesíteni!

Takács Dániel, a Kasza Team értékesítője és ifjú trénere, írt egy blogot nagyon megfontolandó tanácsokkal. Ezt adom közre itt:

Közel három éve vagyok Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb tréner cégének a Négy Évszak Training kft.-nek a trénere és értékesítési tanácsadója.

2020-ban az év értékesítője lettem, amire nagyon büszke vagyok, hisz ez azt jelenti, hogy a legnagyobb számban tudtam hozzásegíteni az ügyfeleinket ahhoz, hogy elérjék a céljaikat.

Miért döntöttem úgy, hogy meg kell tanulnom értékesíteni?

Most megosztom veled...

Továbbolvasom...

Takács Dániel

Két és fél éve vagyok a Kasza Team munkatársa, trénere és értékesítési tanácsadója.

Emlékszem arra, mikor elsőnek Kasza Tamást még csak YouTube-n hallgattam nagyon nagy érdeklődéssel, mert több pénzt akartam keresni, és fejleszteni akartam a személyiségemet és azokat a készségeket, amiket a mai oktatás nem igazán biztosít. Ő volt az egyetlen véleményvezér, akinek nem untam meg a mondandóját, és folyamatosan fent tudta tartani a figyelmemet.

Továbbolvasom...

27 évesen az első millióm

3 + 1 gyakorlati tanács és kulisszatitkok

Mindenek előtt köszönettel tartozom azoknak, akik biztatnak és mellettem vannak. Nélkülük nehezebb dolgom lenne, és nem tudnék ilyen nagy figyelemmel dolgozni a saját céljaimon, és másoknak segíteni az ő céljaik megvalósításában. Szóval még így az elején azt üzenem, hogy NAGYON válogasd meg a körülötted lévő embereket!

Ezt a blogbejegyzést jó szívvel írom, és a legjobb szándékkal, hogy segíteni tudjak neked. Lehet, hogy már réges-rég megkerested az első egy milliódat, azonban az alábbi három tanáccsal hozzájárulhatok ahhoz, hogy megkeresd az első 10 vagy 100 milliód.

Ha nem kerested még meg az első 1 milliód, akkor ezek a sorok remek kiindulási alapként szolgálhatnak neked.

Nem vagyok tökéletes. Én is követek el hibákat. Az alábbi három tippet kényelmetlen helyzetek, hibák, izgalmak, kudarcok és kihívások előzték meg, és bízom abban, hogy számos nehézséget leszel képes eltüntetni az utadból.

Egyesek lemondanak arról, hogy többet keressenek, és ezzel elviseljék a sokkal nagyobb felelősséggel járó dolgokat. Például nem akarnak többet tanulni, több ember előtt beszélni, több adót fizetni, több embert irányítani, vagy bármi olyat csinálni, ami nagyobb kihívást igényelne.

A vágyakozás mindenkiben ott van, de a tenni akarás már nem mindenkiben.

Ha azt kérdezném tőled, hogy örülnél-e annak, hogy ha megnyernéd az 5-ös lottót, ami 2 milliárd forintot fizet neked, mit válaszolnál? Nyilván örülnél, ki nem.

Viszont örülnél-e jobban, hogy ha egy tudásra, egyfajta képességre tennél szert, amivel ezt az összeget meg tudod keresni vagy elő tudod állítani?

Én az utóbbinak sokkal jobban örülnék…

A társadalom egy része vakon hisz a szerencsében és a véletlenben, de nem mindig ez a legbiztonságosabb út, mivel én azt vallom, hogy mi vagyunk a saját sorsunk kovácsa.

A pénz nem a legfontosabb dolog az életben, viszont ha olyan szegények vagyunk, mint a templom egere, akkor nem tudunk jó példát mutatni minden téren a környezetünknek. Fontos, hogy a munkánkban sikeresek legyünk, a családnak biztonságot és jólétet teremtsünk, támogassunk szervezeteket, akik segítik a társadalmat, és önmagunknak is meg tudjunk adni mindent, amire csak vágyunk.

A „csak egészség legyen és boldogság” mentalitás számomra megbukott. Ezek a dolgok összefüggnek, egyik adódik a másikból. Egy szegény ember is lehet boldog természetesen. A kérdés az, hogy lehetne-e boldogabb? Boldogabb lenne, ha a gyermekeinek több mindent meg tudna adni? Egy munkás boldogabb lenne, hogy ha szakértővé válna a saját területén, és több kihívást tudna teljesíteni, és így több emberen segíteni? Hát persze, hogy boldogabb lenne.

Ez az írás pontosan erről fog szólni, hogy hogyan tudod ezt megvalósítani, mivel mindig van egy következő szint! Mindig! Ha megállsz, már holnap visszaeshetsz!

Te készen állsz szintet ugrani, vagy vársz még egy kicsit?

Jó olvasást!

Olvasd el Takács Dániel írását!

Továbbolvasom...