Pénzügyi Méregtelenítés

Egyik VIP Extra ügyfelünk, Dr. László Gábor irt egy könyvet Pénzügyi Méregtelenítés címmel. A Kasza napon élőben meg lehet venni majd, és ez lesz a decemberi Kasza nap belépője fele részben, és persze a másik könyvet is meg fogod kapni a Kasza napon decemberben.

Itt tudsz bele olvasni Dr. László Gábor könyvébe, és jelentkezz a szeptemberi Kasza napra!

Pénzügyi Méregtelenítés

DR. LÁSZLÓ GÁBOR
PÉNZÜGYI MÉREGTELENÍTÉS
AZAZ, ÍGY GYERE KI A GÖDÖRBŐL

BEVEZETÉS

Ezt a könyvet elsősorban azoknak írtam, akiknek adósságuk van. 59 pénzintézettel egyeztünk meg, sok ember életét tettük helyre. Újra van remény a számukra. Ha lehet, maradjon a lakása a saját lakása. Az autója a saját autója. Kerülje el az árverést!

Pénzügyi szakjogászként a másik célom az volt vele, hogy segítsek azoknak eligazodni, akik most akarnak hitelt felvenni. Az elmúlt hét évben megtanultam pár dolgot a hitelekről, amit szeretnék minél több embernek átadni. El akarok oszlatni sok, a pénzügyekkel kapcsolatos tévhitet. Tisztázni alapvető hibákat. Szeretném, ha az emberek világosan láthatnák a saját helyzetüket és magát az egész témakört.

Ez nem egy amerikai „hogyan gazdagodjunk meg” típusú könyv. Magyar problémákról, magyar megoldásokról szól, magyar környezetben, magyar embereknek. Van benne szó a tartozások leépítéséről és a bevételek növeléséről is. Mindenről, amely egy pénzügyileg stabilabb jövőt biztosíthat az olvasója számára.

Ezzel a könyvvel kiképezheti magát, mert Önnek okosabbnak kell lennie, mint a rendszer!

Pénzügyi Méregtelenítés

Az íróról, csapatáról és küldetésükről:

Olyan magánszemélyeknek nyújtunk segítséget, akinek valamilyen banki tartozásuk áll fenn, amelyet már nem tudnak, vagy elvből nem akarnak fizetni, vagy amelynek visszafizetése már nem reális számukra.

2002 óta pénzügyi jogi területen dolgozom. Voltam korábban 3 magyar pénzintézet (faktorcég) vezetője, így kellő rálátásom van a pénzügyi rendszerre, különösen annak a felmondott hitelekkel foglalkozó részére, az úgynevezett work-out részlegekre.

2013 óta foglalkozom speciálisan az ügyfelek oldaláról adósságcsökkentéssel.

Kezdetben elsődlegesen jogi megoldásokkal operáltunk, de ezek ellehetetlenítése miatt, a korábbi ismereteimet és kapcsolatrendszeremet felhasználva kialakítottunk egy peren kívüli megoldási rendszert. Ennek segítségével mára már 56 magyar pénzintézettel sikerült megállapodást kötnünk, több mint kétezer ügyfelünk megelégedésére.

A megoldások pénzintézetenként és ügyletenként változóak. Ez a terület nem működik sablonok alapján. Ide a fent említett rendszeren kívül tudás és rendkívül sok tapasztalat szükséges a megfelelő megállapodás eléréséhez.

Bár van megbízási díjunk, de elsődlegesen a sikerdíjért dolgozunk, az ügyfelünkkel egy hajóban evezve. A sikerdíj csak akkor illet meg bennünket, ha olyan megállapodást sikerül a banknál kieszközölni, amelyet az ügyfelünk is elfogad.

A jó hír, hogy nem csak annak a szűk körnek tudunk segíteni, aki eleve rendelkezik kellő mennyiségű készpénzzel a lealkudott tartozás kifizetéséhez, hanem azoknak is, akik egy havi fix törlesztést tudnak vállalni az egyösszegű befizetés helyett.

Ezt sokszor kamatmentes részletek formájában bankon belül is sikerül elérnünk. Amennyiben nem, akkor a finanszírozásban is tudunk segíteni.

Varázsolni mi sem tudunk! Mi sem vagyunk mindenki számára megoldás. Ezért is ingyenes a tanácsadásunk, hogy amíg ez ki nem derül, ez a része ne legyen költség ügyfeleink számára.

De a számtalan referencia a bizonyíték a rendszerünk működőképességének!

Megköveteljük, hogy Ön egy jobb és biztonságosabb életet éljen!

Magyar lakosság rossz adósságállományának csökkentése. A lakosság pénzügyi helyzetének és a pénzügyi kultúrájának a javítása. Pénzügyi igazságtalanságok elsődleges békés úton való rendezése.

www.adossagstop.hu


Itt tudod megvenni a könyvet, foglald le a helyed most!

49. Kasza nap

49. Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő Kasza nap

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: