A lezárás 55 törvénye - könyv és online tanfolyam

A lezárás 55 törvénye - online tréning

"A lezárás arról szól, hogyan kezeled az ügyfél halogatását profi kifogáskezeléssel és zárókérdésekkel. De ehhez értened kell, hogy miképp kell az ügyfelet olyan helyzetbe hozni, hogy legyen egy olyan kifogása, amire rá tudsz zárni."

Kasza Tamás
A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

A lezárás 55 törvénye - könyv

A könyv nyomtatott formában 10.000 Ft-ért, míg PDF-ben pedig 5.000 Ft-ért rendelhető.

Különleges akció

Ha most megrendeled a nyomtatott könyvet, akkor vele együtt az online tanfolyamot is megkaphatod 50%-os kedvezménnyel 100.000 Ft + ÁFA helyett 50.000 Ft + ÁFA áron.

A Marketing Mesterei könyv

Részlet a könyvből:

Bevezetés: Kell egy értékesítési forgatókönyv!

Ha fejben nem tudod előre lejátszani az egész találkozót, telefonbeszélgetést, vagy chatelést, akkor nem leszel sikeres.

Nem feltétlenül azért halogat az ügyfél, mert várni akar, hanem mert valamit előtte elrontottál. Ha nem tudod mit, akkor kicsit zavart leszel, hogy most mit tegyél. Ha megvetted ezt a könyvet, akkor Te legalább elismered, hogy van mit tanulnod a lezárásról. Te még nem adtad fel. Ebben a könyvben pedig leírok egy olyan rendszert, ami igazából az egyetlen rendszer, ami nekem működött az elmúlt huszonöt évben. A könyv végére remélem, látni fogod, hogy miért nem voltál képes eddig annyit, és úgy lezárni, ahogy akartál volna.

Meg fogod tanulni a meggyőzés művészetét, hogy önbizalommal tudd kezelni a kifogásokat. Ha megtanulod, hogyan kezelj bármilyen ügyfélreakciót, akkor a magabiztosságod olyan szintre megy, hogy a jelenléted érezhető lesz. Határozottan fogod vezetni a tárgyalás ívét, és képben leszel, mikor mi történik. Ha ezt eléred, akkor onnantól képes leszel kezelni az ügyfeleket.


Ez a könyv és a Lezárás 55 törvényének begyakorlást segítő online tanfolyam el tud téged indítani azon az úton, amin mindig is haladni akartál, hogy elegendő pénzt tudj keresni a céljaid megvalósításához.

Rendeld meg most!