Felvegyem Dettit elnöki asszisztensnek?

Vajtó Detti egy nagyon komoly előadást tartott a VIP ügyfeleimnek, akik a vezetői képzésre jöttek, arról, hogy hogyan vegyenek fel embert és az elmúlt 6 hét tapasztalatairól.

Továbbolvasom...

Mielőtt kérsz, adnod kell!

A leZárás: Oláh Tamás - Lezárási Specialista tréner és Kasza Tamás, Lezárási Specialista 15 éves.

Pár adat rólunk:

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Fokhagyma és karó az energiavámpírok ellen!

Sosem értetted pontosan hogyan is dolgozunk együtt Oláh Tamással?

Nyugi, ez egy bonyolult kapcsolat! Nehéz elmagyarázni, főleg, hogy mi is most kezdjük megérteni! Folyamatosan alakulunk! Nagyon régóta két csapat vagyunk, mégis egy. Egyenrangú stratégiai partnerek 15 éve.

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Mi köze egy lezárási specialistának a párkapcsolati tréningekhez?

Hogy lezárja a párkapcsolatokat? Egy, nem akarlak meggyőzni a 2 óra során, kettő, nem foghatod rám, hogy miattam rúgsz ki valakit.

A sikeres kizárás a titka annak, hogy elérd a sikert, tehát nem kudarcaid voltak eddig a párkapcsolatban, hanem sikertelen kizárásaid.

Engem a kényszer vitt bele abba, hogy párkapcsolati tréningeket tartsak, mert az a helyzet, hogy a pénz egyenlő párkapcsolat. A te vagyonod, a te bevételed, a te működésed, sikered az a párkapcsolatoddal nagyon párhuzamos. Tehát le lehet mérni valakinek a párkapcsolatát azzal, hogy az életben mennyire sikeres, és mennyi pénzt tud keresni magához képest.

Nézde meg a videót és olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

58. Kasza nap díjátadói

Kitalálta magáról Gabi, hogy ő a főnökasszony és köszönjünk Péternek, a férjének a segítségét, mert ez az ő ötlete volt. Ha lenne olyan díjunk, hogy a legodaadóbb férj, aki támogatja a feleségét mindenben, akkor ő kapná meg. Ő volt ugyanis az, aki a Gabinak azt mondta, hogy miért nem kezdesz el vállalkozni? 3 gyermek mellett ez nem kis feladat, rengeteg tanulás kellett hozzá, ilyenkor Péter megkapta őket. Úgy kell neki, ő csinálta őket!

Olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

Hogyan kell kitörni a középosztályból?

Volt egy két napos Grant Cardone szeminárium itt Floridában, ami az amerikai álomról szólt, hogy igenis lehetséges. Ő ugyanis megcsinálta egy reality TV Show-ban, amit egyébként kielemez a saját TV csatornáján, hogy hogyan csinált 90 nap alatt egy 7 millió dolláros üzletet.

A szeminárium egyik fő tanulsága az volt: hogyan kell kitörni a középosztályból?

Olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

2255 krimi noir

© 2010-2023 Tom Skythe (Kasza Tamás). Minden jog fenntartva. All rights reserved.

Előszó

A vér nem folyt egyenesen.

Az ósdi parketta tele volt karcolva bőröndök százainak műanyag sarkaival, fémgörgőivel, kialakítva egy absztrakt ábrát, aminek a helyén csak egy csíknak kellett volna lennie.

De ez nem egy tökéletes világ.

A nő élettelenül feküdt a hotel kávézójában, és ahogy lenéztem rá, elfogta a gyomromat a görcs. Mostanában egyre többször tört rám. Ilyenkor nem tudtam, hogy kezdek szentimentális lenni, vagy csak a fekélyem újult ki. Az orvosom azt mondta, ha valaki egyszer megkapta, akkor sosem múlik el teljesen.

Továbbolvasom...

TikTok Akadémia

Sziasztok, Kasza Tamás lezárási specialista, Takács Dániel lezárási specialista és Soós Dávid a TikTok Akadémia tulajdonosa és vezetője.

Csináltunk egy felmérést az ügyfeleink körében, hogy mire van a legnagyobb igény 2023 januárjában és az jött ki, hogy ügyfélszerzés, online jelenlét, eladás.

Megnézve a magyar piacot azt látom, hogy jelenleg Soós Dávidnak megy a legjobban és ezt azért is tudom mondani, mert nekem is segítettetek a TikTok-ban és azóta sokkal gyorsabban haladok.

Továbbolvasom...

JEDI MESTER lettem

Több mint 4 és fél év kellett, hogy eljussak ide, és kiérdemeljem a Vezetői Kommunikációs Workshopunk megtartását. Igen… JEDI MESTER lettem.

Hogy miért vagy szerencsés? És miért gondolom azt, hogy nem csak nekem, de neked is a legjobbkor jött ez?

Ebben a blog bejegyzésben ezekre adok választ, illetve a fejlődés és a növekedés fontosságáról fogok írni neked.

Továbbolvasom...

A jedik egymás között

Ezt a kérdést tettem fel néhány ügyfelünknek:

Mit mondanál valakinek, aki azért nem akarja megcsinálni a vezetői kommunikációs képzést, amit ti jedinek hívtok, mert azt mondja, nincs pénze rá, és más fontosabb dologra kell neki?

A következő válaszokat kaptam:

Továbbolvasom...