58. Kasza nap díjátadói

Kitalálta magáról Gabi, hogy ő a főnökasszony és köszönjünk Péternek, a férjének a segítségét, mert ez az ő ötlete volt. Ha lenne olyan díjunk, hogy a legodaadóbb férj, aki támogatja a feleségét mindenben, akkor ő kapná meg. Ő volt ugyanis az, aki a Gabinak azt mondta, hogy miért nem kezdesz el vállalkozni? 3 gyermek mellett ez nem kis feladat, rengeteg tanulás kellett hozzá, ilyenkor Péter megkapta őket. Úgy kell neki, ő csinálta őket!

Olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

Hogyan kell kitörni a középosztályból?

Volt egy két napos Grant Cardone szeminárium itt Floridában, ami az amerikai álomról szólt, hogy igenis lehetséges. Ő ugyanis megcsinálta egy reality TV Show-ban, amit egyébként kielemez a saját TV csatornáján, hogy hogyan csinált 90 nap alatt egy 7 millió dolláros üzletet.

A szeminárium egyik fő tanulsága az volt: hogyan kell kitörni a középosztályból?

Olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

2255 krimi noir

© 2010-2023 Tom Skythe (Kasza Tamás). Minden jog fenntartva. All rights reserved.

Előszó

A vér nem folyt egyenesen.

Az ósdi parketta tele volt karcolva bőröndök százainak műanyag sarkaival, fémgörgőivel, kialakítva egy absztrakt ábrát, aminek a helyén csak egy csíknak kellett volna lennie.

De ez nem egy tökéletes világ.

A nő élettelenül feküdt a hotel kávézójában, és ahogy lenéztem rá, elfogta a gyomromat a görcs. Mostanában egyre többször tört rám. Ilyenkor nem tudtam, hogy kezdek szentimentális lenni, vagy csak a fekélyem újult ki. Az orvosom azt mondta, ha valaki egyszer megkapta, akkor sosem múlik el teljesen.

Továbbolvasom...

TikTok Akadémia

Sziasztok, Kasza Tamás lezárási specialista, Takács Dániel lezárási specialista és Soós Dávid a TikTok Akadémia tulajdonosa és vezetője.

Csináltunk egy felmérést az ügyfeleink körében, hogy mire van a legnagyobb igény 2023 januárjában és az jött ki, hogy ügyfélszerzés, online jelenlét, eladás.

Megnézve a magyar piacot azt látom, hogy jelenleg Soós Dávidnak megy a legjobban és ezt azért is tudom mondani, mert nekem is segítettetek a TikTok-ban és azóta sokkal gyorsabban haladok.

Továbbolvasom...

JEDI MESTER lettem

Több mint 4 és fél év kellett, hogy eljussak ide, és kiérdemeljem a Vezetői Kommunikációs Workshopunk megtartását. Igen… JEDI MESTER lettem.

Hogy miért vagy szerencsés? És miért gondolom azt, hogy nem csak nekem, de neked is a legjobbkor jött ez?

Ebben a blog bejegyzésben ezekre adok választ, illetve a fejlődés és a növekedés fontosságáról fogok írni neked.

Továbbolvasom...

A jedik egymás között

Ezt a kérdést tettem fel néhány ügyfelünknek:

Mit mondanál valakinek, aki azért nem akarja megcsinálni a vezetői kommunikációs képzést, amit ti jedinek hívtok, mert azt mondja, nincs pénze rá, és más fontosabb dologra kell neki?

A következő válaszokat kaptam:

Továbbolvasom...

Ezüst fokozatú Franchise partner lettem

Idén májusban átvettem a bronz fokozatú franchise partneri kitűzőmet, de már akkor eldöntöttem, hogy nem szeretném sokáig hordani.

Így múlt héten a Kasza napon, hivatalosan is bejelentettük: Ezüst fokozatú franchise partner lettem. 🚀

Olvasd el Németh Netti beszámolóját!

Továbbolvasom...

Amit eddig nem tudtál Piroska Gyuláról

A mai rendhagyó bejegyzésben Piroska Gyula levelét osztom meg veled.

Piroska Gyula az ország egyik legismertebb üzleti előadója, pár nappal ezelőtt visszaszerezte „Szuper Erejét”.

A bejegyzést azért is érdemes elolvasnod, mert ez a „Szuper Erő” benned is ott lakozik, ha tudtál róla, ha nem.

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Kommunikációs titkok: Kasza Tamás

A mai rendhagyó Podcastban én voltam az interjú alany, ugyanis velem csinált interjút Langmár Zsuzsa, a Langmár Kommunikáció vezető tanácsadója.

Zsuzsának elárultam, hogyan használom a kiáramlás - beáramlás törvényeit az üzleti kommunikációmban, és hogy milyen eszközöket használok a szakértői státuszépítéshez. Volt még szó a termékpiramis automatizálás haladó verziójáról is.

Nézd meg a Podcastot és olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

A kitartásról Vámos Nórával, extrém sportolóval, fotóművésszel és előadóval beszélget Kasza Tamás

Egy különleges vendéget hívtam a mai Podcasthez, Vámosi Nórát, aki fotóművésznő, extrém sportoló és valami olyat csinált, amit ő csinált meg nőként legelőször a világon, mostantól pedig előadó vagy motivációs előadó.

Nézd meg a Podcastot és olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...