Tanulj meg jobban értékesíteni!

Takács Dániel, a Kasza Team értékesítője és ifjú trénere, írt egy blogot nagyon megfontolandó tanácsokkal. Ezt adom közre itt:

Közel három éve vagyok Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb tréner cégének a Négy Évszak Training kft.-nek a trénere és értékesítési tanácsadója.

2020-ban az év értékesítője lettem, amire nagyon büszke vagyok, hisz ez azt jelenti, hogy a legnagyobb számban tudtam hozzásegíteni az ügyfeleinket ahhoz, hogy elérjék a céljaikat.

Miért döntöttem úgy, hogy meg kell tanulnom értékesíteni?

Most megosztom veled...

Továbbolvasom...

Káoszkezelés Veres Klárával

Veres Klárával beszélgetek.

Nyerd Vissza Önmagad Vezető Specialista, Országos Programigazgató, Tréner

Az a küldetése, hogy az ügyfelei még hatékonyabbak legyenek, teljes magabiztossággal álljanak ki magukért, és gyorsabban elérjék a céljaikat.

Továbbolvasom...

Home Office Okosságok

Rengeteg időt spórolok, nagyon jól tudok koncentrálni egyszerre akár három dologra is.

Interjú Sushival, akivel a HOME OFFICE-ról beszélünk, munkáról és hogyan tudja ezt megoldani egy 8 éves gyerekkel.

Továbbolvasom...

Mit egyél karanténban? És egyébként is!

A tested nem játék, az anyagcseréd nem játék. A diétád sem lehet szerencsejáték. Az étrended nem lehet olyan, mint a lapjárás, ahol vagy van szerencséd vagy nincs.

Mai interjú alanyom Bocsi Viki, a www.bocsiviki.hu tulajdonosa, a Testre szabott egészség specialistája, példaértékű üzletasszony, édesanya.

Bocsi Viki azoknak az egészségtudatos embernek tud segítséget nyújtani, akik hajlandóak változtatni az étkezési szokásaikon és a berögzült, nem működő rutinjaikon az eredmény érdekében. Viki tapasztalatból tudja, hogy akinek fontos a megjelenése és nem mellesleg az egészsége, az akár most is belekezdhet az új életébe, egy olyan életbe, amikor elégedett az ember a külsejével és a közérzetével is.

Továbbolvasom...

Van olyan, hogy lusta hálózatépítés?

Én a saját stratégiám szerint dolgozom és ez a stratégia más, mint amit mindenki más csinál.

Mai interjú alanyom Eugene Nordern, a www.szuperkapszula.com tulajdonosa, a B-Epic vezetője, író és életművész.

Eugene tapasztalatait bárki hasznosíthatja.

Továbbolvasom...

Force Training Academy

Igazából én meg akarom menteni a világot – mindig is meg akartam. Hiszem, hogy a művészet lelket felemelő ereje igenis lehet tudományos. Valami, ami bár egyénre szabott, egy hatékony és megismételhető, oktatható rendszert követ. Valami, aminek nem csak az eredményét lehet csodálni, de a hogyanja is átadható.

Kaposvári Gergely

Készítettem egy interjút Kaposvári Gergellyel, aki megteremtett és bevezetett egy márkát a karantén alatt.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Nézd meg, illetve olvasd el, hogyan teremtett meg, és vezetett be egy márkát Kaposvári Gergely, méghozzá a karantén alatt.

Továbbolvasom...

Lezárás a gyakorlatban

Pénz van, a kérdés csak az, hogy kinél fogják elkölteni.

Oláh Tamás és Kasza Tamás: A lezárás gyakorlata avagy a lezárás titkai 40 év tapasztalatából nézve

Továbbolvasom...

MLM Hazugságok, egy profi nézőpontjából

Ha szabadon élsz, akkor ezzel példát mutatsz.

Interjú Bodó Istvánnal. István 20 éve MLM-ezik, több hálózatban is elérte azt a szintet, hogy sokáig és folyamatosan 7 jegyű jövedelmet tudott kivenni belőle. Mindig éhes a tudásra, és arra, hogy jobbá váljon. Hobbija a sport, a táplálkozás és a biohacking.

Sikeres író, könyve a ketogén táplálkozásról szól.

Továbbolvasom...

MLM Hazugságok, amik miatt csóró maradsz

Sok félreértés van, ami miatt az MLM nem a szabadság üzlete lesz, hanem a rabszolgaság üzlete. Nagyon nehezen lehet besorolni társadalmilag az MLM bármely szintjén dolgozó embereket, mert se nem vállalkozók, se nem alkalmazottak.

Interjú Lázár CSaba Márkaépítés Specialistával, aki az Anyagi Függetlenség Szakértője, az „Építs Te is Márkát, vagy legyél TE a Márka” című könyv írója.

28 éve tréner és tanácsadó, több mint 1.000 előadásán több mint 10.000 ember vett részt.

Továbbolvasom...

Legyél Digitális Királylány!

Készítettem egy interjút Zseli Szabinával, a Zinzino egyik vezetőjével. A ma már nagyon sikeres Szabina olyan élethelyzeteken is túl jutott, ami reményt adhat bárkinek: van kiút, lehetséges jobb állapotba kerülni.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Nézd meg, illetve olvasd el, hogyan tudott Szabina túljutni a legnehezebb helyzeteken is.

Továbbolvasom...