Visnyei Emese: 60. Kasza nap - ott voltam

Kasza Tamásnak köszönhetem elég nagy részben ma aki vagyok, amilyen sikereket elértem a social médiában, mert neki köszönhetően indultam el a videózással, TikTokkal, lett elég merszem kiállni emberek elé, amire tavaly júniusban pont adott is elég nagy lehetőséget 360 ember előtt a Kasza napon (keress rá YouTube-on Visnyei Emese 😉)

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

58. Kasza nap díjátadói

Kitalálta magáról Gabi, hogy ő a főnökasszony és köszönjünk Péternek, a férjének a segítségét, mert ez az ő ötlete volt. Ha lenne olyan díjunk, hogy a legodaadóbb férj, aki támogatja a feleségét mindenben, akkor ő kapná meg. Ő volt ugyanis az, aki a Gabinak azt mondta, hogy miért nem kezdesz el vállalkozni? 3 gyermek mellett ez nem kis feladat, rengeteg tanulás kellett hozzá, ilyenkor Péter megkapta őket. Úgy kell neki, ő csinálta őket!

Olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

Hogyan kell kitörni a középosztályból?

Volt egy két napos Grant Cardone szeminárium itt Floridában, ami az amerikai álomról szólt, hogy igenis lehetséges. Ő ugyanis megcsinálta egy reality TV Show-ban, amit egyébként kielemez a saját TV csatornáján, hogy hogyan csinált 90 nap alatt egy 7 millió dolláros üzletet.

A szeminárium egyik fő tanulsága az volt: hogyan kell kitörni a középosztályból?

Olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

JEDI MESTER lettem

Több mint 4 és fél év kellett, hogy eljussak ide, és kiérdemeljem a Vezetői Kommunikációs Workshopunk megtartását. Igen… JEDI MESTER lettem.

Hogy miért vagy szerencsés? És miért gondolom azt, hogy nem csak nekem, de neked is a legjobbkor jött ez?

Ebben a blog bejegyzésben ezekre adok választ, illetve a fejlődés és a növekedés fontosságáról fogok írni neked.

Továbbolvasom...

A jedik egymás között

Ezt a kérdést tettem fel néhány ügyfelünknek:

Mit mondanál valakinek, aki azért nem akarja megcsinálni a vezetői kommunikációs képzést, amit ti jedinek hívtok, mert azt mondja, nincs pénze rá, és más fontosabb dologra kell neki?

A következő válaszokat kaptam:

Továbbolvasom...

Kommunikációs titkok: Kasza Tamás

A mai rendhagyó Podcastban én voltam az interjú alany, ugyanis velem csinált interjút Langmár Zsuzsa, a Langmár Kommunikáció vezető tanácsadója.

Zsuzsának elárultam, hogyan használom a kiáramlás - beáramlás törvényeit az üzleti kommunikációmban, és hogy milyen eszközöket használok a szakértői státuszépítéshez. Volt még szó a termékpiramis automatizálás haladó verziójáról is.

Nézd meg a Podcastot és olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Az értékesítés lényege

Mai beszélgető partnerem, Gärtner Péter vállalkozó, több diplomás üzletember, aki hihetetlen utat járt be. Péter a beszélgetés során elmondja, hogy szerinte mi az értékesítés lényege, és milyen képességek fejlesztésével érte el sikereit. Érdemes Péter gondolatait megfogadni, hiszen olyan embertől lehet tanulni, aki tudja is csinálni azt, amiről beszél.

Olvasd el a bejegyzést, és nézd meg a videóinterjút!

Továbbolvasom...

Hogyan küzdd le a félelmet?

Sziasztok Kasza Tamás vagyok, lezárási specialista Magyarországról. Arte Marennel, mentorommal csináltunk egy heti videósorozatot, hogy mindenkinek segítsünk ebben a különleges helyzetben, hiszen most van idő tervezni.

Arte Maren könyvét, A cégvezetés természeti törvényei, fokozatok tervezőjét fogjuk használni.

Mi a legfontosabb dolog ebben a helyzetben?
Mire kell először koncentrálni?
Mi az, ami segíthet?

Nézd meg a videót, és olvasd el a bejegyzést.

Továbbolvasom...

Önbizalom férfiaknak

Pár éve tartottam egy előadást, az önbizalomról és a pénzről csak nőknek. Lásd a megelőző bejegyzésemet. És ha a nőknek tartottam egy csak rájuk szabott előadást, akkor a férfiaknak is illik egy ilyen, csak a férfiakra szabott előadást tartani.

Pénz és önbizalom, mi az, ami ezzel kapcsolatban érdekel titeket? Ha a pénz vagy az önbizalom közül kell választani, akkor először inkább az önbizalom az érdekesebb.

Hogyan lehet növelni az önbizalmat? Honnan lehet meríteni, hogyan lehet táplálni? Mert ha önbizalom van, akkor pénz is lesz.

Nézd meg a videót, és olvasd el a bejegyzést.

Továbbolvasom...

Önbizalom nőknek

Pár éve tartottam egy előadást, az önbizalomról és a pénzről csak nőknek. Ebben az előadásban olyan alapelveket ismertettem meg a női közönséggel, amik most 2022-ben, aktuálisabbak, mint bármikor korábban.

Ha vállalkozó vagy, és nő vagy, vagy egyszerűen csak ki akarsz állni magadért, és eleged van abból, hogy a környezeted semmibe veszi a te hozzájárulásodat, akkor ez a blogbejegyzés pontosan neked szól.

Nézd meg a videót, és olvasd el a bejegyzést.

Továbbolvasom...