Kálmán Irén: A kitartás gyümölcse

A megfelelő képzés, valamint a tanultak helyes, következetes és kitartó alkalmazása olyan verhetetlen kombináció, amivel azok az emberek is el tudják érni a céljaikat, akik ezt korábban még elképzelni sem tudták. Kálmán Irén, VIP ügyfelem, a Kasza napok látogatása és a Vezetői Kommunikációs képzés segítségével elérte a célját, és eljutott Aruba szigetére tanulni.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Olvasd el, hogyan tudta Kálmán Irén elérni a célját, annak ellenére, hogy minden külső körülmény inkább gátolta, mint támogatta őt, és hogyan lett úrrá az összes nehézségen, ami az útját állta.

Továbbolvasom...

TRUMP KORUNK LEGJOBB VITÁZÓJA

Szeretheted vagy utálhatod, a jövő eldönti majd, hogy mennyire volt jó vagy rossz, de egy elnökválasztást már megnyert. És az pont eggyel több, mint amennyit TE vagy ÉN nyertünk meg!

Tanuljunk tőle.

A következő blog TRUMP vitáinak elemzéséből született.

Továbbolvasom...

Hogyan vegyél egy elegáns és stílusos új autót?

Avagy miért vettem egy használt (új) Nissan Murano-t?

Sokan szokták kérdezni, milyen használt autót vegyek? Melyik a legjobb új autó? Vagy melyik a legjobb használt autó? Új autót vegyek, vagy használtat?

Nos, én megvettem életem álmát, amit nem gondoltam volna soha, hogy meg fogom venni! Nekem ez az autó új! Új, ami azt jelenti, hogy eddig nem birtokolt.

Amikor bejelentettem, hogy lecseréltem az autóm, akkor többen kérték az Állj ki magadért csoportból, hogy írjam le, hogyan kell autót venni, és miért vettem egy használt autót, egy új helyett! Nekik akarok kedveskedni ezzel a bloggal.

Továbbolvasom...

Vegyél új autót!

Szerinted rosszul vagyok bekötve, mert annak jobban örülök, ha egy ügyfelem vesz egy új kocsit mint, amikor én?

Mielőtt megmutatom én mit vettem, íme pár ügyfelem, akik most vettek. Ebben a bejegyzésben új autó tulajdonosakat mutatok be, akik a barátaink lettek és nagyon jó ügyfelek több éve!

Továbbolvasom...

Mi volt Steve Jobs sikerének titka?

A VIP ügyfeleim legtöbbje eljut ahhoz a ponthoz, amikor már nem olvasnak több motivációs vagy önfejlesztő könyvet, hanem elkezdenek életrajzokat olvasni. Ennek az az oka, hogy egy idő után azt érzik, hogy az önfejlesztő vagy motivációs könyvek már nem adnak újat, hanem egymást ismételgetik. (Egészen addig, amíg elkezdik a könyveimet, vagy azokat a könyveket olvasni, amiket ajánlok.)

Az életrajzi könyvekben viszont benne vannak olyan példák, amik segítenek megérteni:

  1. Hogyan lett valaki naggyá?
  2. Milyen helyzeteket kellett kezelnie?
  3. Mik voltak azok a pontok az életében, amikor erőt vett magán, és olyat tett, amit egyébként nem mert volna?
  4. Hogyan került bajba, amikor már pedig jól ment minden?
  5. Hogyan jött ki a csődből?

Steve Jobsról egy nagyon jó, és objektív életrajzi könyvet írt Walter Isaacson. A könyvből megtudhatjuk, hogy Steve Jobs miért volt sikeres:

Továbbolvasom...

A kommunikáció a hatékony emberkezelés alapja

A kommunikáció a hatékony emberkezelés alapja. Mégis sokan nem tudják, hogyan érjenek el igazi átütőerőt! Hogyan szólítsanak meg valakit, hogyan győzzenek meg, és hogyan zárjanak le.

Az emberkezelés barátkozás, nem dominancia. A képzéseink nem uralkodni tanítanak meg, hanem igazán irányítani másokat. Az értékesítés barátkozás. A munka barátkozás. A kommunikáció barátkozás.

Ezért érdemes megérteni pontosan, mit jelent az, hogy kommunikáció.

Továbbolvasom...

Nem mindegy, hogy innen vagy onnan nézzük!

Amikor először jártam Nyugat-Német országban 1984-ben, becsapottnak éreztem magam. Akkor jöttem rá mennyit nélkülöztem a szocializmusban. Napokig teljesen kész voltam, azt gondoltam kemény gyerekkorom volt.

De találkozni valakivel, aki Kenya nyomornegyedéből az országa egyik legismertebb megmentőjévé válik, úgy, hogy filmet forgatnak róla, és a premieren találkozok vele és barátok leszünk, arra int, hogy konkrétan fogjam be a számat. Baromi jó gyerekkorom volt. Sosem nélkülöztem.

Továbbolvasom...

Miért nem tanultál meg angolul még?

Mert a legtöbb angoltanár kudarcot vallott. Egy tanár önvallomása.

Elsősorban azoknak szól ez a bejegyzés, akik már egy ideje próbáltak megtanulni angolul, de nem ment nekik!

A LÉNYEG, NEM TE VAGY A HIBÁS!

Mondták neked, vagy Te magadnak, hogy lusta vagy, nincs nyelvérzéked, öreg vagy már a tanuláshoz? Ez mind baromság!

Olvass tovább!

Továbbolvasom...

A Szabadság Ára

Azt hiszem ki tudom jelenteni, most, hogy a legjobb fél évet zártuk, hogy elértünk valamit.

Kifejlesztettem egy olyan rendszert, ami el tud téged juttatni oda, ahol még nem voltál. Ahol többet adsz el, ahol tudod magad másolni, másoltatni, és ahol elérheted a sikert.

Továbbolvasom...

A tudással kapcsolatban van egy fontos üzenetem a számodra!

Nem a tehetségtől függ a pénzed!

NINCS OLYAN!

A jártasság a lényeg!

Remény vagy kétségbeesés állapotában vagy, amikor a havi statisztikádra vagy kvótádra gondolsz?

Mennyit adtál el júliusban, mennyit fogsz eladni augusztusban?

Ez csak attól függ, hogy milyen a jártasságod!

Továbbolvasom...