Miért nem tanultál meg angolul még?

Mert a legtöbb angoltanár kudarcot vallott. Egy tanár önvallomása.

Elsősorban azoknak szól ez a bejegyzés, akik már egy ideje próbáltak megtanulni angolul, de nem ment nekik!

A LÉNYEG, NEM TE VAGY A HIBÁS!

Mondták neked, vagy Te magadnak, hogy lusta vagy, nincs nyelvérzéked, öreg vagy már a tanuláshoz? Ez mind baromság!

Olvass tovább!

Életemben egy olyan dolog volt 19 éves korom előtt, ami minden helyzetet megoldott nekem, amivel szembe kerültem: az angol nyelvtudásom! Az angol nyelvvel tudtam nemzetközi trénerré előlépni, aki öt földrészen adott elő angolul. Angolul tanultam meg a trénerséget, 3650 órát tanultam egy év alatt. Igen, ez napi 10 óra, reggel 9-től este 22:00-ig szünetekkel 1994-ben.

Az angol nyelvvel sikerült megragadni egy csomó lehetőséget. 13 alkalommal voltam túrán Oroszországban, összesen kb. 90 napot, és egy lakás árát hazahoztam onnan. Kiadták két könyvemet, amik kb. 3000 példányban fogytak el. A Karib-szigetekre ötször hívtak előadni. Egy karibi útnak köszönhettem az orosz kapcsolatot is. Az angol nyelvtudás miatt sikerült rátalálnom a szlovák franchise partneremre. Eredmény: 3 kiadott könyv 8000 példányban, és bizony onnan is sikerült egy jó autó árát hazahozni.

De a pénznél többet érnek a barátok! Rengeteg barátom lett a világ üzleti nyelvének elsajátításával. A képen mindenki hihetetlenül sikeres, de most csak a jobb szélső hölgyről szeretnék beszélni. Volt szerencsém Elena Bludovával reggeliznem. Ő orosz, de a régi Szovjetunióban Kijevbe ment egyetemre, ott ragadt, és mire feleszmélt, már ukrán állampolgár lett!

Elena Bludova

A decemberi Kasza nap a kommunikációról szól, és bizony Elena a kommunikáció mestere! A többiekről a Kasza napon fogok beszélni.

Miért?

  1. Belátta, hogy nem ért el eredményt a szokásos tanítási módszerekkel. (Vagyis nincsenek módszerek, nézd meg a riportot vele.)
  2. Kis csoportos magánórákat kezdett el csinálni.
  3. Onnan felépítette az első nyelvstúdióját.
  4. Aztán még 8-at, szóval 9 iskolája van fullon.
  5. Heti 2000 diák jár hozzájuk. Diák alatt felnőttet is értek.
  6. Tevékenységével sok cégnek, és hírességnek segített, hogy Ukrajnát képviseljék, nemzeti hatást ért el.

Miért nem tanultál meg angolul, ha még nem tudsz, de már ezerszer belekezdtél a tanulásba?

  1. Mert nem beszéltetnek órán. Ha csak figyelsz, akkor annak semmi értelme.
  2. Nincs időd házi feladatra. Ez a legnagyobb baromság, mivel minek kéne dolgozni otthon, ha már fizetsz érte, hogy tanítsanak!
  3. Nem érsz rá akkor menni, amikor az órák vannak. Vagyis nem tudsz alkalmazkodni. Ezzel nincs baj, mert ha csoportosan tanulsz, akkor úgyse fogsz megtanulni, kivéve, ha úgy oktatnának, mint a videóban.
  4. A tanárt nem érdekli a célod, csak az órabére.

Azt hiszed szidom a tanárokat! Igen, jól gondolod, de tudnod kell, én is tanítottam, és mielőtt megcsináltam volna a tréner képzésemet, bizony a tanulók letipliztek, és nem tanultak meg tanulni. A tréner képzésem után is tanítottam a főnököm fiát, hogy felvegyék a gimibe, és sikerült is neki a felvételi. Szóval tudom, hogy csak a pénz érdekelt, amikor gimis voltam, és nem értettem, hogy a “béna” tanuló miért nem érti a nyelvtant!

Egy tanár önvallomása:

(A magyar feliratot a jobbalsó-sarokban, a Subtitles ikonnál tudod bekapcsolni.)

Van hasonló Magyarországon is?

Igen! Van! A Hollywood Nyelvstúdió. VIP EXTRA ügyfeleink csinálják, 1998-től állok kapcsolatban velük. Már 12 stúdiójuk van szerte az országban. Milyen előnnyel jár, ha hozzájuk mész? Nem, nem ők kértek meg, hogy propagáljam őket, hanem egyszerűen segíteni szeretnék a honlapomra tévedőknek, hogy tényleg megtanuljanak angolul.

Ezt írják a honlapjukon:

OTTHON NEM KELL TANULNOD

Nincs kötelező házi feladat, és nincsen otthontanulás. A segítő tanár “mindig kéznél van”, így sohasem kell egyedül “megküzdened” a tananyaggal.

BÁRMIKOR JÖHETSZ AMIKOR JÓ NEKED

Nyitva tartási időn belül bármikor jöhetsz tanulni, nem kell bejelentkezni. Délelőtt, délután, este vagy szombaton.

EGYÉNI CÉLODHOZ EGYÉNI TANANYAG

A célodnak megfelelően haladunk veled. Akár szuperszonikusan, akár szájbarágósan. Te döntesz a pénzről, az időről, a tempóról!

GARANCIÁT ADUNK A SIKEREDRE

Ha végigjárod a célodhoz összeállított tanulási programodat, de nem éred el az általad kitűzött célt, addig járhatsz tovább díjtalanul, míg elő nem áll az eredmény.

Nézd meg a videót, és jelentkezz egy ingyenes próbaórára.

Tanulj meg angolul egyszerűen:

Novemberben ismét várunk az egynapos céltervező-évtervező tréningre is:

7. egynapos évtervező tréning

  1. szeptember 28.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: