Mi köze egy lezárási specialistának a párkapcsolati tréningekhez?

Hogy lezárja a párkapcsolatokat? Egy, nem akarlak meggyőzni a 2 óra során, kettő, nem foghatod rám, hogy miattam rúgsz ki valakit.

A sikeres kizárás a titka annak, hogy elérd a sikert, tehát nem kudarcaid voltak eddig a párkapcsolatban, hanem sikertelen kizárásaid.

Engem a kényszer vitt bele abba, hogy párkapcsolati tréningeket tartsak, mert az a helyzet, hogy a pénz egyenlő párkapcsolat. A te vagyonod, a te bevételed, a te működésed, sikered az a párkapcsolatoddal nagyon párhuzamos. Tehát le lehet mérni valakinek a párkapcsolatát azzal, hogy az életben mennyire sikeres, és mennyi pénzt tud keresni magához képest.

Nézde meg a videót és olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

A jedik egymás között

Ezt a kérdést tettem fel néhány ügyfelünknek:

Mit mondanál valakinek, aki azért nem akarja megcsinálni a vezetői kommunikációs képzést, amit ti jedinek hívtok, mert azt mondja, nincs pénze rá, és más fontosabb dologra kell neki?

A következő válaszokat kaptam:

Továbbolvasom...

Önbizalom férfiaknak

Pár éve tartottam egy előadást, az önbizalomról és a pénzről csak nőknek. Lásd a megelőző bejegyzésemet. És ha a nőknek tartottam egy csak rájuk szabott előadást, akkor a férfiaknak is illik egy ilyen, csak a férfiakra szabott előadást tartani.

Pénz és önbizalom, mi az, ami ezzel kapcsolatban érdekel titeket? Ha a pénz vagy az önbizalom közül kell választani, akkor először inkább az önbizalom az érdekesebb.

Hogyan lehet növelni az önbizalmat? Honnan lehet meríteni, hogyan lehet táplálni? Mert ha önbizalom van, akkor pénz is lesz.

Nézd meg a videót, és olvasd el a bejegyzést.

Továbbolvasom...

Önbizalom nőknek

Pár éve tartottam egy előadást, az önbizalomról és a pénzről csak nőknek. Ebben az előadásban olyan alapelveket ismertettem meg a női közönséggel, amik most 2022-ben, aktuálisabbak, mint bármikor korábban.

Ha vállalkozó vagy, és nő vagy, vagy egyszerűen csak ki akarsz állni magadért, és eleged van abból, hogy a környezeted semmibe veszi a te hozzájárulásodat, akkor ez a blogbejegyzés pontosan neked szól.

Nézd meg a videót, és olvasd el a bejegyzést.

Továbbolvasom...

Te mire vársz?

Pénzből NINCS hiány. Brutálisan sok pénz van a világban. Gusztustalanul sok pénz van a világban!

Hát akkor miért nincs Neked elég? Egyszerű: nem ott vagy, ahol a pénz van! Vagy az ügyfeleid nincsenek ott. Próbálj meg a sivatagban vizet szerezni! De épp senkinek nincs?

Nos, az nehéz ügy...

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Útmutató a Bőséghez

Kasza Tamás vagyok, 26 éve tréner, Hídvéghy Róberttel beszélgetek. Hídvéghy Róbert - bevételteremtés specialista, a Cashflow Mérnök International vezetője, a nagysikerű Családi Élettervezés szoftver fejlesztője, több száz cikkel és számos előadással a háta mögött méltón érdemelte ki a ráragadt „hétköznapi hős” jelzőt.

Róbert és párja, Timi az elmúlt 10 évben több ezer embernek segítettek, kezdve az adósságokban úszó, minimálbérből megélni próbáló családanyáktól, a vállalkozókon és MLM üzletembereken át, egészen a legmagasabb rangú vezetőkig.

Az interjú témája szorosan kapcsolódik az 51. Kasza nap: A kapcsolatépítés Mestere témájához, ezért is most adom közre.

Továbbolvasom...

Fogyasztói Hálózat Lezárási Útmutató

Ezt a bejegyzést ingyenesen elküldheted minden olyan személynek, akinek fontos neked a sikere.

Ez a bejegyzés Kasza Tamás ajándéka a magyar hálózatépítőknek, a világ legjobbjainak!

Ez a nap azért van, hogy Te azt csinálhasd, amit szeretnél. Legyen játék a munka. Minek szenvedni? Miért csinálnál valami olyat, amit nem szeretsz? Amit csinálsz az az, hogy életeket mentesz. Ez egy szakma, és ennek a szakmának egy részét el tudom mondani.

Továbbolvasom...

Legyél Digitális Királylány!

Készítettem egy interjút Zseli Szabinával, a Zinzino egyik vezetőjével. A ma már nagyon sikeres Szabina olyan élethelyzeteken is túl jutott, ami reményt adhat bárkinek: van kiút, lehetséges jobb állapotba kerülni.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Nézd meg, illetve olvasd el, hogyan tudott Szabina túljutni a legnehezebb helyzeteken is.

Továbbolvasom...

Varázslatos erdei mesék

Hadd dicsekedjek: VIP ügyfelünk, Szabó Mónika írt egy mesét, amihez feleségemet kérte fel, hogy illusztrálja. Kértem Mónikát írjon a meséről valamit, amit meg tudok veled osztani. Annyira jó lett a mese, hogy érdemes megvenni. Nos, a bemutató is szuperül sikerült, annyira, hogy egyből bele is tettem az új könyvembe.

Fogadd szeretettel:

Továbbolvasom...

Az MLM-ről lehull a lepel: miért keresnek kevesen sokat vele?

AZ MLM-ről őszintén!

Miért keresnek kevesen sokat vele?

Biztos mindenkinek való az MLM, ahogy ajánlják? Hol a hiba, ha annyira dicsérik?

Továbbolvasom...