Legyél Digitális Királylány!

Készítettem egy interjút Zseli Szabinával, a Zinzino egyik vezetőjével. A ma már nagyon sikeres Szabina olyan élethelyzeteken is túl jutott, ami reményt adhat bárkinek: van kiút, lehetséges jobb állapotba kerülni.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Nézd meg, illetve olvasd el, hogyan tudott Szabina túljutni a legnehezebb helyzeteken is.

Kasza Tamás interjúja Zseli Szabinával

Kérlek, mutasd be magad és meséld el a találkozásunk történetét!

Már 13 éve, hogy részt vettem egy személyiségfejlesztő kurzuson, ahol egymás mellett ültünk. Elkezdtünk beszélgetni és meséltél róla, hogy mivel foglalkozol. Én meg azt mondtam, hogy “Wáó, a férjemet nagyon érdekli az értékesítés és szerintem meg kellene ismernetek egymást!”

Kérdés: Mivel foglalkozol most?

1,5 évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy csatlakozok a férjemhez és én is elkezdek network marketinggel foglalkozni. Mivel ő akkor már csinálta egy ideje, a lehetőség folyamatosan a szemem előtt volt. Maximálisan támogattam őt, de én hosszú ideig csak megfigyelő voltam. Kérdezte tőlem, hogy én nem akarok-e belevágni, de nekem erre az volt a válaszom, hogy “Én nem vagyok olyan, én nem akarok hálózatépítéssel foglalkozni.”

Aztán végül mégis elindultam, de akkor is kitartottam amellett, hogy én soha nem fogok emberek előtt előadni és kizárólag otthonról fogok dolgozni. Nevetett, de azt mondta, hogy ő mindenben támogatni fog. Mára már én is sikeressé váltam az üzletben.

Zseli Csaba és Zseli Szabina

Kérdés: Hogyan indultál el?

Akkoriban épp befejeztem a munkámat, de továbbra is szerettem volna pénzt keresni. Ez a lehetőség adott volt. Először alaposan utánanéztem a cégnek és informálódtam, hogy ez a munka tényleg nekem való-e. A termékeket korábban már próbáltam és nagyon pozitív tapasztalataim voltak. Tudtam, hogy a férjem mindenben támogatni fog, és ha mindent úgy csinálok, ahogy ő, akkor én is elérhetem azt az eredményt, amit ő.

Kérdés: Milyen érzés egy tanár éves fizetésének a dupláját keresni havonta?

Fantasztikus érzés. Korábban, amikor például étterembe vagy ruhaboltba mentünk, mindig néztük az árakat és általában az olcsóbb ételeket, ruhákat választottuk. Most azt az ételt választjuk, ami a legfinomabb, illetve azt a ruhát, ami a legjobban tetszik. Azt érzem, hogy nyugalom és bőség van.

Kérdés: Mit tanácsolnál azoknak embereknek, akik még nem sikeresek az üzletben?

Fontos, hogy meghozzák a döntést és akarjanak változtatni az életükön. Azt tapasztalom, hogy ez a döntés azért nem születik meg, mert nem akarják eléggé. Ha viszont eldöntik, hogy márpedig elérik a céljaikat, akkor semmi és senki nem állíthatja meg őket abban, hogy sikeresek legyenek.

Kérdés: Annak idején asszisztensként segítetted a munkámat. Ez számodra mit adott?

Arra inspiráltál, hogy nagyban gondolkodjak és alakítsak ki egy jól működő rendszert az életemben. Az első évben reggeltől estik csak a munkának éltem, de most már van egy napirendem, amit követek. Reggel felkelek, olvasok, sportolok, magammal foglalkozok és csak délután 2-től 10-ig dolgozom. Ez a rutin rendszert visz a mindennapjaimba. A másik, amit szintén neked köszönhetek, az az, hogy kialakítottunk egy sikeres szisztémát, amit nem csak az üzleti életben, hanem a magánéletben is tudunk alkalmazni.

Kérdés: Milyen nehézségekkel kellett szembe nézned?

Gyerekkoromban olvasás közben mindig folyt az orromból a víz. A szüleim elvittek orvoshoz, aki azt mondta, hogy túl sok az agyvizem, ezen nem lehet segíteni. Később találtam egy olyan tanulási technológiát, aminek a segítségével bármit meg lehet tanulni az által, hogy felismerjük a tanulás akadályait. Felnőttként vált világossá számomra, hogy gyerekkoromban nekem azért nem ment az olvasás, mert meg-nem-értéseim voltak. Most azért tudok sikeres lenni, mert tudom, hogy milyen akadályokat kell legyőznöm a céljaim elérése érdekében és tudom, hogy ha valamit el akarok sajátítani, akkor azt hogyan tegyem.

Nézd meg, hogy Szabina milyen eszközöket használt a tanulási problémák leküzdésére (most épp karácsonyi akció van a könyvekre): HOGYAN TANULD MEG?

Alkalmazott Oktatástan

Kérdés: A tanuláson kívül volt más nehézséged?

15-16 éves koromban a sok meg nem értés és önbizalomhiány miatt rossz társaságba keveredtem és elkezdtem bulizni. Amikor arról volt szó, hogy táncoljak, akkor mindig innom kellett hozzá, különben nem tudtam jól érezni magam. Aztán megismertem egy alkalmazott vallási tudományágat, ami kisegített ebből a nehéz helyzetből. Azóta nem fogyasztok alkoholt és semmilyen más drogot.

Zseli Szabina

Kérdés: Van még valami, amit szívesen megosztanál?

Összeírtam néhány pontot, hogy az én példámból kiindulva hogyan lehet elindulni, és sikereket elérni függetlenül attól, hogy milyen területről van szó.

  1. Tisztítsd meg a környezetedet.
  2. Tisztítsd meg az elmédet.
  3. Hozd meg a döntést.
  4. Írd össze a rövid- és hosszútávú céljaidat.
  5. Készítsd el a cselekvési tervedet.
  6. Írd fel az eredményeidet.
  7. Lásd, hogy milyen egy tökéletes napod.

Kérdés: Foglalkozol még tanácsadással?

Bár jelenleg a network marketingen van a fő fókuszom, de tervben van, hogy hamarosan a személyiségfejlesztés is egy hangsúlyos terület lesz az életemben. Már kész van a szobám, bent vannak az anyagok, szóval már nagyon készülök rá.


Zseli Szabina a fenti 7 pontban utal arra a folyamatra, ami nélkül senki nem lehet sikeres az MLM-ben (de máshol sem). Az 1. és a 2. pontnak része az, hogy megszabadulj azoktól a hazugságoktól is, amik miatt nem keresel elég pénzt.

Az MLM-et – mint minden dolgot – lehet jól csinálni és rosszul csinálni. Attól, hogy valahová oda van írva, hogy MLM, még nem biztos, hogy azt úgy csinálják, ahogy kéne, hogy csinálják. Ezért ebben a könyvben olyan adatokat szeretnék átadni neked, amiről korábban soha nem gondoltam volna, hogy bele fogjuk rakni egy könyvbe, vagy képzésbe. Viszont olyan szinten „felidegesítettek” páran minket azzal, hogy nem mondhattunk ki bizonyos dolgokat, vagy MLM neveket, és hogy ezt ne csináljuk, meg azt ne csináljuk, hogy eldöntöttem, hogy akkor tartunk egy napot ebben a témában. Ez megtörtént. Ebből írtuk meg ezt a könyvet.

Gondoljunk bele abba, hogy mi történik, ha valaki elkezd MLM-ezni, és rossz tanácsokat kap. Ugye, már az a gondolat, hogy az indulás pillanatában félrecsúszhat egy reményekkel teli lehetőség, képes elborzasztani az embert. Így ne engedd, hogy bárki is beküldjön a „málnásba”. Szerezd meg Kasza Tamás és Oláh Tamás új sikerkönyvét, ami 21 megsemmisítő erővel bíró hazugságot leplez le, és cserébe ad neked 10 olyan bombabiztos igazságot az MLM-ről, amit eddig máshol még nem hoztak nyilvánosságra.

Már rendelhető elővételben Kasza Tamás és Oláh Tamás új sikerkönyve az MLM Hazugságok!

MLM Hazugságok

MLM Hazugságok

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Képek forrása: Zseli Szabina Facebook oldala

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: