A Megújulás Mestere

A 47. Kasza nap hanganyagai korlátozott ideig kedvezményesen rendelhetők

A Megújulás Mestere könyv már rendelhető PDF-ben

A Megújulás Mestere könyv (kinyomtatva) is rendelhető már

A Megújulás Mestere könyv

Betekintő: A 47. Kasza nap
A Megújulás Mestere, a nap hangfelvétele

Betekintő: Professzionális megújulás
Interjú Kozma Zoltán, Nokival

Kedvezményes hanganyagok a 47. Kasza napról

A Megújulás Mestere - a 47. Kasza nap hangfelvétele

Most 50.000 Ft helyett bruttó 20.000 Ft-ért MP3 formátumban fizikai hordozó nélkül

a 47. Kasza nap hangfelvétele

Mint írtam, a CD-t nem küldjük, csak az MP3 fájlt, de megmutatom, hogy ilyen CD-t kaptak azok, akik ezt a hangfelvételt még a 47. Kasza nap előtt megrendelték.

Professzionális megújulás, Kasza Tamás interjúja Kozma Zoltán, Nokival

Most 15.000 Ft helyett bruttó 10.000 Ft-ért MP3 formátumban fizikai hordozó nélkül

Professzionális megújulás

Mint írtam, a CD-t nem küldjük, csak az MP3 fájlt, de megmutatom, hogy ilyen CD-t kaptak azok, akik ezt a hangfelvételt még a 47. Kasza nap előtt megrendelték.

A Megújulás Mestere

ELŐSZÓ

MIÉRT ÚJULJ MEG?

MIÉRT AKARJ MEGÚJULNI?

Sikeressé válni elég nehéz, de az maradni még nehezebb. Láttunk zenekarokat, cégeket felemelkedni, aztán eltűnni. Azok a színészek és zenekarok tudtak felépíteni több évtizeden átívelő karriert, akik mindig meg tudtak újulni. Ez a könyv erről fog szólni.

Tippeket fogsz kapni arra vonatkozólag, hogyan kezdd újra! Hogyan állj fel és kezdj neki megint. De a megújulás nem csak azt jelenti, hogy megint elérsz oda, ahol voltál. Hanem sikerül elérned egy más működési formát, egy magasabb létezési állapotot, amiben új távlatok nyílnak meg. Nagyobb lesz a hatóköröd és a tudásod. A világ változik, egyesek szerint 700 szakma fog megszűnni a digitalizálódás hatására pár éven belül.

Ami már nem működik vagy gyengén működik, azt át kell alakítani és működőképessé formálni. Fejlődnöd kell, tanulnod, és egy jobb önmagaddá kell válnod!

A tavasz is ilyen. A természet megújul, újrakezdődik az élet.

A könyv sok példát fog neked adni, amik remélhetőleg feltöltenek erővel. Nem hosszú ez a könyv, mert csak a lényeg van benne. De többször is végigcsinálhatod a gyakorlataival együtt.

Ha még nem találtad meg azt a munkát, amit szívesen csinálsz, amiben nem fáradsz el, akkor itt az ideje. Az élet túl rövid ahhoz, hogy szenvedj.

Sokan mentek ki külföldre végső elkeseredésükben, ott hagytak mindent és mindenkit, és valahol máshol valami egészen mást kezdtek csinálni, ami azelőtt az eszükbe se jutott volna. Sokan válnak el, és keresik az igazit, de úgy tűnik, az csak nem jön. Ne aggódj, van megoldás!

L. Ron Hubbard az Út a Boldogsághoz című könyvében ezt írta:

„Nincs élő ember, aki ne tudna újrakezdeni.”

L. Ron Hubbard

Az egyéni ember szintjén a megújulás néha csak azt jelenti, hogy újrakezdeni. Az ember néha padlót fog. Elmegy a kedve az élettől, és nincs ereje. Úgy tűnik, megszűnik minden remény, hogy lehet jobb egyszer. Kirúgják. Szakít vele élete szerelme. Egy jó munkatársa elárulja, otthagyja, és megcsinálja a konkurenciát. Az embert hátba döfi az, akiről sose hitte volna. Egy szeretett személy túl korán hal meg.

A könyv főleg a karrierre és a párkapcsolatra fókuszál. Nem biztos, hogy segíteni tud neked abban, hogy nagy traumákon túltedd magad, de az elmúlt 26 évben rengeteg embernek segítettem, hogy talpra álljon egy olyan pofon után, amin nem tudta túltenni magát. Vagy túltette, de elvesztette a lendületét és a lelkesedését az élet felé. Több barátomnak segítettem szakítások után újra magára találni. Több ügyfelemnek segítettem felállni a csődből, ledolgozva súlyos mínuszokat. 26 évnyi life coaching (élet edző) tapasztalatom van ebben a könyvben L. Ron Hubbard válogatott idézeteivel.

L. Ron Hubbardtól egy jó tanács:

„Soha ne bánkódj a tegnapon. Életed ma éled, és a holnapod rajtad áll.”

L. Ron Hubbard

Most van időd végig csinálni ezt a programot az otthonodból!

A Megujulás Mestere PDF

Rendeld meg most a könyv PDF változatát 5.000 Ft-ért!

Ha pedig jobban szeretsz nyomtatott könyvet olvasni, akkor rendeld meg a könyvet 10.000 Ft-ért.

© Négy Évszak Training Kft. Minden jog fenntartva.
Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.
HUBBARD egy védjegy, amelyet licencszerződés alapján használunk. IA # 20040703INT


Hallgass bele, és rendeld meg a hanganyagokat, vagy a könyvet most!

Használd ki a kedvezményeket!

Amennyiben nem mersz rendelni, javaslom, hogy jelentkezz a díjmentes (ingyenes) egésznapos online tréningre.