Káoszkezelő videók

Készítettem az elmúlt 5 hétben több, mint 30 videót, amivel segíthetsz a barátaidnak. Ezek közül 27 videót, amelyek segíthetnek újraindulni és fenntartani a kedved, meg tudsz nézni itt is.

Ez a bejegyzés bárkinek elküldhető. Tehát, küldd el a barátaidnak ennek a bejegyzésnek a linkjét!

Továbbolvasom...

47. Kasza nap, 2020. március 4.

Köszönöm a 15 munkatársnak, akik ma is segítettek a rendezvény profi és fennakadásmentes lebonyolításában!

A 47. Kasza nap átütő sikerrel lezajlott 500+ fővel. Az előadások megmutatták a résztvevőknek, hogyan tudnak megújulni. Igazán időszerű volt a téma. Köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött.

A következő Kasza nap: 48. Kasza nap: Június 3.

A lezárás 55 törvénye

www.kaszanap.hu

Jelentkezz most, hogy tuti ott legyél!

Továbbolvasom...

A megújulás más írók szemével

A megújulás és az újrakezdés kérdései évszázadok óta foglalkoztatják a bölcseket, filozófusokat, írókat és költőket a világ minden táján.

Összegyűjtöttem neked egy csokorra valót ezekből az idézetekből.

A 47. Kasza nap témája is a megújulás lesz.

Jelentkezz most, hogy tuti ott legyél!

Továbbolvasom...

Hogyan tudott Tiger Woods és Micheal Jordan megújulni?

Nézzük meg a világ két leggazdagabb sportolóját. Mivel ismered őket, és hallottál róluk, ezért ez még érdekes is lesz. Több, mint ötven óra kutató munka van ebben a részben, ami alatt átnéztem az életüket bemutató videókat (legtöbb csak angolul elérhető) és elolvastam mindent, amit írtak róluk.

Tiger Woods és Michael Jordan. Mit csinálnak jól, mit csinálnak rosszul? Nem itélem el őket. Tényekről írok. Majd meglátod, miért őket választottam azon túl, hogy a két legsikeresebb sportoló a Földön, így nyilvánvaló volt a választás. Nézzük mit tudunk tanulni az életükből.

Továbbolvasom...

Változtatás = Siker

Takács Dániel vagyok, a Kasza Team Trénere és Értékesítője.

Ha már régebb óta ismersz minket, akkor valószínűleg már találkoztunk, vagy lehetséges, hogy beszéltünk már telefonon. Ebben az új blogomban el szeretném őszintén mondani, hogy mik voltak azok a tényezők, amik miatt ilyen eredményeket tudtam elérni a csapatban, és ilyen szintű megújulásra voltam képes. Azt is le fogom írni, hogy mikor van az a pont egy ember életében, amikor már végleg feladta céljait, feladatait és ezzel együtt az életét is.

Továbbolvasom...