27 évesen az első millióm

3 + 1 gyakorlati tanács és kulisszatitkok

Mindenek előtt köszönettel tartozom azoknak, akik biztatnak és mellettem vannak. Nélkülük nehezebb dolgom lenne, és nem tudnék ilyen nagy figyelemmel dolgozni a saját céljaimon, és másoknak segíteni az ő céljaik megvalósításában. Szóval még így az elején azt üzenem, hogy NAGYON válogasd meg a körülötted lévő embereket!

Ezt a blogbejegyzést jó szívvel írom, és a legjobb szándékkal, hogy segíteni tudjak neked. Lehet, hogy már réges-rég megkerested az első egy milliódat, azonban az alábbi három tanáccsal hozzájárulhatok ahhoz, hogy megkeresd az első 10 vagy 100 milliód.

Ha nem kerested még meg az első 1 milliód, akkor ezek a sorok remek kiindulási alapként szolgálhatnak neked.

Nem vagyok tökéletes. Én is követek el hibákat. Az alábbi három tippet kényelmetlen helyzetek, hibák, izgalmak, kudarcok és kihívások előzték meg, és bízom abban, hogy számos nehézséget leszel képes eltüntetni az utadból.

Egyesek lemondanak arról, hogy többet keressenek, és ezzel elviseljék a sokkal nagyobb felelősséggel járó dolgokat. Például nem akarnak többet tanulni, több ember előtt beszélni, több adót fizetni, több embert irányítani, vagy bármi olyat csinálni, ami nagyobb kihívást igényelne.

A vágyakozás mindenkiben ott van, de a tenni akarás már nem mindenkiben.

Ha azt kérdezném tőled, hogy örülnél-e annak, hogy ha megnyernéd az 5-ös lottót, ami 2 milliárd forintot fizet neked, mit válaszolnál? Nyilván örülnél, ki nem.

Viszont örülnél-e jobban, hogy ha egy tudásra, egyfajta képességre tennél szert, amivel ezt az összeget meg tudod keresni vagy elő tudod állítani?

Én az utóbbinak sokkal jobban örülnék…

A társadalom egy része vakon hisz a szerencsében és a véletlenben, de nem mindig ez a legbiztonságosabb út, mivel én azt vallom, hogy mi vagyunk a saját sorsunk kovácsa.

A pénz nem a legfontosabb dolog az életben, viszont ha olyan szegények vagyunk, mint a templom egere, akkor nem tudunk jó példát mutatni minden téren a környezetünknek. Fontos, hogy a munkánkban sikeresek legyünk, a családnak biztonságot és jólétet teremtsünk, támogassunk szervezeteket, akik segítik a társadalmat, és önmagunknak is meg tudjunk adni mindent, amire csak vágyunk.

A „csak egészség legyen és boldogság” mentalitás számomra megbukott. Ezek a dolgok összefüggnek, egyik adódik a másikból. Egy szegény ember is lehet boldog természetesen. A kérdés az, hogy lehetne-e boldogabb? Boldogabb lenne, ha a gyermekeinek több mindent meg tudna adni? Egy munkás boldogabb lenne, hogy ha szakértővé válna a saját területén, és több kihívást tudna teljesíteni, és így több emberen segíteni? Hát persze, hogy boldogabb lenne.

Ez az írás pontosan erről fog szólni, hogy hogyan tudod ezt megvalósítani, mivel mindig van egy következő szint! Mindig! Ha megállsz, már holnap visszaeshetsz!

Te készen állsz szintet ugrani, vagy vársz még egy kicsit?

Jó olvasást!

Olvasd el Takács Dániel írását!

Továbbolvasom...

Eladsz vagy leadsz?

3 tipp, hogy ne kelljen lejjebb adni

Hogyan adj el telefonon ezekben az időkben, ha eddig se volt olyan könnyű?

Takács Dániel írása

Kevesebb mint egy hónapon belül lesz két éve, hogy a Kasza Team tagja vagyok. Több ezer ember előtt adtam elő és több ezer ügyféllel beszéltem ez idő alatt telefonon. A 10.000 Ft-os tréningtől a közel bruttó 3.000.000 Ft-os képzésig értékesítettem a szolgáltatásainkat. Ezek nagy számok. Sok-sok tapasztalat. Jó pár kudarc, kihívás és hatalmas mennyiségű öröm, ami az egyik “fizetségünk” is egyben. Ebben a blog bejegyzésben megosztom veled azt a három fő dolgot, ami azonnal és könnyedén beépíthető a telefonos tárgyalásodba, vagy akár az online tevékenységedbe úgy, hogy nem kell zavarba jönnöd közben és nem kell a betanult kérdéseidre figyelned, vagy más rendszereket használnod.

Előfordulhat, hogy a “home office”-ban nehezebb fókuszálni a teendőkre, mivel nincsen saját területünk, családtagok jelen vannak, kicsi a hely, hangoskodnak, fúrnak a szomszédban stb. Úgy tűnik, hogy több időnk van cselekedni, több időnk jut a munkára, viszont előfordulhat, hogy nem vagyunk annyira produktívak. Sok teendő között sokkal könnyebb előre haladni, mint kevés teendő között. A kevés munkától tud az ember elkedvetlenedni és úgy érezheti, hogy semmi ereje sincs.

Jelen helyzetben még több kifogást gyárthatunk saját magunknak a munka ellen, és az ügyfelek is még több kifogással rendelkezhetnek, mivel a körülmények, a média, a rossz szándékúak még több félelmet generálnak az egész világon. Neked nem okokat kell keresned, hogy mi miért történik most, ha nem stabil pontnak kell lenned a családodnak, a barátaidnak és az ügyfeleidnek is, hiszen ha te elveszíted a stabilitásod, akkor velük mi lesz?

Jó olvasást!

Továbbolvasom...