Pató Pálként küzdünk a céljainkért

A céljaink elérésében nem a kevés pénz vagy az önbizalomhiány, hanem halogatás a legnagyobb ellenségünk – derült abból a felmérésből, amelyet 140 ember részvételével 2018 decemberében készítettek Kasza Tamás nemzetközi vezetési tanácsadó megbízásából. A bajnokok trénereként is ismert szakember szerint az emberek jelentős része pontosan tudja, mit kellene csinálnia, de mégsem teszi.

Továbbolvasom...

Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Van egy nagyon jó barátom, aki feleségével és egyik munkatársával kijött a Karib tengerre idén februárban (szerkesztő: 2019. év)! Ha te is ott akarsz lenni velem jövőre a pálmafák alatt, akkor tanulj tőle!

Iszonyatosan becsülöm, mert az utolsó pár napban a jet ski-re félre tett pénzén előadásokat vásárolt inkább. (Jó, mondjuk kimaxolták rendesen az előző 10 napban.) Látszik is az eredmény. Nagyon sikeres. És makói!

Ő is írt a Szuperszonikus lezárás másképp című könyvünkbe.

Olvasd el, másold ki, írd át a te iparágadra, tevékenységedre.

Ha még akarsz kb. 70 oldalt kapni ilyen példákból, akkor legyél ott 2019. június 5-én a következő Kasza napon: Következő Kasza nap

(És ha 2019. június 5. után olvasnád ezt a bejegyzést, akkor iratkozz fel a hírlevelemre - alul a weboldal láblécében -, hogy legközelebb ne maradj le egy ilyen eseményről.)

Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Továbbolvasom...