Töretlenül felfelé!

Ezen a héten rengeteg áttörés született. Mind tudhatod, most már nyolcadszorra vagyok ezen a tréninghajón üzleti konferencián.

2011-ben és 2015-ben voltam elismerve, mint a világ egyik legjobb trénere, és idén 2016-ban beléptem az A ligába! Legfiatalabb játékosként az egész világon. Nyolc trénert soroltak idén ebbe a kategóriába. Az egyik én vagyok!

Ezen a héten ennek a nyolc trénernek szervezett zártkörű mastermind csoportba is meghívást kaptam. Ezt nem lehet kifizetni. Nincs ára. Csak meghívás alapján lehet ide kerülni. És persze, ha meghívnak, akkor lőttek a délelőtti fürdésnek a parton. Végül is tanulni jöttem. De megérte! Két olyan írást kaptam, amiket nem adnak oda mindenkinek. Majdnem olyan volt, mintha feltárult volna a titkok kamrája, és megtudtam volna az IGAZSÁGOT!

Ezeket persze március másodikába és a vezetői képzésbe már bele is fogom építeni!

Továbbolvasom...

Nem tudod megcsinálni máshogy

Tegnap és tegnap előtt egy pár bútort összeraktam. A hálószobát fejezzük be éppen. Nagyon elgondolkodtató volt, hogy megadott sorrendben kell összeszerelni.

Néha kihagytam valamit, vagy rossz csavart csavartam be. Pedig már csináltam korábban. Pl: hét db ugyanolyan fiókot kellett összeszerelnem, de csak az utolsó három ment úgy, hogy már nem kellett gondolkodnom, és nem is hagytam ki semmit.

Akkor elgondolkodtam, hogy a lezárásban is mennyire fontos a pontos sorrend, és mennyire egymásra épülnek a folyamatok.

Nem tudod megcsinálni máshogy.

Továbbolvasom...