Hogyan kell kitörni a középosztályból?

Volt egy két napos Grant Cardone szeminárium itt Floridában, ami az amerikai álomról szólt, hogy igenis lehetséges. Ő ugyanis megcsinálta egy reality TV Show-ban, amit egyébként kielemez a saját TV csatornáján, hogy hogyan csinált 90 nap alatt egy 7 millió dolláros üzletet.

A szeminárium egyik fő tanulsága az volt: hogyan kell kitörni a középosztályból?

Olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

JEDI MESTER lettem

Több mint 4 és fél év kellett, hogy eljussak ide, és kiérdemeljem a Vezetői Kommunikációs Workshopunk megtartását. Igen… JEDI MESTER lettem.

Hogy miért vagy szerencsés? És miért gondolom azt, hogy nem csak nekem, de neked is a legjobbkor jött ez?

Ebben a blog bejegyzésben ezekre adok választ, illetve a fejlődés és a növekedés fontosságáról fogok írni neked.

Továbbolvasom...

Képzés vagy pozitív gondolkodás?

...avagy az önfejlesztés zsákutcája

A Kasza team ifjú trénere, Takács Dániel, pár napja fejezte be a trénerképzés egyik legfontosabb tanfolyamát. Ez a tanfolyam egy tréner (egy ügyvezető, vagy egy értékesítő) számára megadja azt a képességet, hogy ránéz valakire és pontosan tudja, hogy az illető mit nem ért, mit nem tudott felfogni, min és milyen módon akadt fenn a figyelme.

Ha valakit le akarsz gyorsan zárni egy értékesítési tárgyaláson, akkor jó ha van ilyen eszközöd is.

Ha vezetőként ki akarod képezni az utódodat, vagy a kollégáidat bármire, akkor enélkül a tudás nélkül igen csak nehéz lehet ez a folyamat.

A múltkori blogomban (Miért nem tanultál meg angolul még?) szintén említettem ezt a képzést. 1994-ben én is ezzel kezdtem, ez az alapja szinten mindennek: tudnod kell, hogy hogyan kell tudni és tanulni. Aztán ebből következik, hogy hogyan lehet valóban megtanítani valakit például kommunikálni, lezárni vagy céget vezetni.

Ebben a blogban Takács Dániel megosztja veled, hogy mi az egyik legnagyobb hiba, amit csak elkövethetünk. Jó olvasást.

Továbbolvasom...