JEDI MESTER lettem

Több mint 4 és fél év kellett, hogy eljussak ide, és kiérdemeljem a Vezetői Kommunikációs Workshopunk megtartását. Igen… JEDI MESTER lettem.

Hogy miért vagy szerencsés? És miért gondolom azt, hogy nem csak nekem, de neked is a legjobbkor jött ez?

Ebben a blog bejegyzésben ezekre adok választ, illetve a fejlődés és a növekedés fontosságáról fogok írni neked.

Takács Dániel vagyok, Lezárási specialista, tréner

Üdvözöllek! Takács Dániel vagyok, Lezárási specialista, tréner.

Közel 200.000.000 Ft-ot termeltem nettóban, mint értékesítő az elmúlt években. Az első éveimre nem tudok annyira büszkén visszaemlékezni, mert azok kevésbé voltak termelékeny évek, azonban azok az évek is hozzáadtak a tanulási és fejlődési folyamataimhoz. Magyarán ezt, a cirka negyed milliárd forintnyi összeget 2-3 év alatt hoztam össze.

Értékesíteni és embereket kezelni nem könnyű. Sőt, időnként kihívást is jelenthet vagy nagyobb gondokat. Például eleinte egyáltalán nem értettem ezekhez és megbántottam ügyfeleket, görcsösen akartam eladni és képtelen voltam őszintén érdeklődni irántuk.

Szerencsére az évek alatt a professzionális képzéseink által el tudtam sajátítani ezeket, és a termelésem mennyisége és a sikereim a legjobb bizonyítékaim erre.

Takács Dániel, Lezárási specialista, tréner

No de nézzük azt, hogy valaki miért ég ki és adja fel, vagy miért nem halad olyan dinamizmussal, mint szeretne.

Ha visszatekintek az életemre, akkor mindig voltak olyan pontok és szituációk, amikor el kellett döntenem, hogy a kényelmes kihívást választom, vagy pedig az izzasztó és félelmekkel teli utat, ami ténylegesen nagy kihívást fog jelenteni.

Az első esetben azt tapasztaltam, ahol a könnyebb utat választottam, hogy a végeredménynél nem voltam annyira büszke magamra és az eredmény nem volt olyan mértékű, hogy tovább tudjak lépni a következő szintre. Példa: már 2021-ben gondolkodtam rajta, hogy milyen jó lenne saját online tréningeket tartani. Nagyobb kihívás, több ügyfélnek tudok segíteni, mint 1/1-ben, több bevételem lehetne stb. Igen ám, de úgy voltam vele, hogy majd máskor, majd jövőre. Mert nem fér bele időben, energiában stb. Ezek csak kifogások voltak. Mivel úgy döntöttem abban az évben, hogy nem csinálok ilyet, ezért év végén hiába voltam akkor is az “év értékesítője” és döntöttem egyéni rekordokat, úgy éreztem, hogy ha megtettem volna a tréningtartást már akkor, akkor sokkal többet ki tudtam volna hozni a 2021-ből. Tehát abban az évben is voltak sikerek, eredmények, de valahogy azt éreztem, hogy nem hoztam ki magamból mindent, amit lehetett volna. Ez nem volt annyira felemelő érzés.

Tavalyi évben, 2022.03.13-án elindítottam az első online tréning sorozatomat, ami minden hónap második vasárnapján került megrendezésre, ahogy egyébként ez idén is zajlik. És a tavalyi év végén pontosan éreztem, hogy ezt úgy kimaxoltam, hogy csak na! Ezüst fokozatú Franchise partner lettem, egyénileg és csapat szinten is a legjobb évünket zártuk, megalapítottam nyár vége felé az első Kft-m stb. Rengeteg nehéz és kellemetlen szituáció volt tavaly, de ezek kellettek ahhoz, hogy növekedni és fejlődni tudjak. Fontos, hogy magamhoz képest!

Takács Dániel vagyok, Lezárási specialista, tréner

Korábban többször az is elvette a kedvem, hogy másokhoz méregettem a haladási sebességem és a sikereim. De azóta megtanultam, hogy magamat kell túlszárnyalnom napról-napra. Neked is ezt javaslom.

Az, hogy megtarthatom a JEDI képzésünket, ami egy elég hosszú és kemény képzés, ez igazán büszkeséggel és izgatottsággal tölt el. Vártam már erre a pillanatra és szükségem van erre a kihívásra, hogy tapasztalni és fejlődni tudjak. Nekem ezért lesz jó ezt megtartani 2023. február 24-25-26-án.

Nézzük meg azt, hogy neked miért lesz jó!

Gondolhatod, hogy hány db JEDI képzést értékesítettem már az elmúlt évek alatt. Cirka több százat. Azt is gondolhatod, hogy hányszor volt kifogás a pénz. “Dani…hidd el én úgy elmennék erre a JEDI-re, és el is fogok, de most ez a magas ár nem fér bele.” “Dani én annyi jót hallottam már erről a képzésről, de elég drága.” És persze még sorolhatnám ennek változatait.

Hát kérem szépen…a gigantikus hír az, hogy ez a képzés jelenleg csak 150.000 Ft + áfa-ba kerül. És semmi esélyt nem látok arra, hogy ezt ugyanígy, ugyanilyen paraméterekkel meg fogjuk tartani a jövőben. A jelenlegi ára a JEDI-nek, amit Kasza Tamás tart, 450.000 Ft + áfa. Tehát, amit én tartok az csupán a harmada. Nincs okod félni, mert 3-4x én magam is megcsináltam és 2018 óta minden JEDIN ott vagyok személyesen és felügyelem a tréninget, mint tréner.

Ez mindkettőnknek egy fejlődési és növekedési lehetőség. A kérdés az, hogy mennyire tudsz gyorsan dönteni. Ugyanis limitáltak a helyek. Max. 30 főnek tartjuk meg és 12 helyre már le is csaptak.

Ez lehet a nehezebb út most anyagilag és időben, és lehet mindenhogyan is. De később még nehezebb lesz ezt meglépned, mint most! A változás és a gyorsabb haladás érdekében tarts velünk és legyél velünk ezen a történelmi eseményen.

Nem csak nekem, hanem annak a közel 3.000 embernek is sorsmegváltoztató eredményeket hozott a JEDI képzés. Ez nem egy átlagos tréning és nem is átlagos embereknek való. Olyanoknak való, akik előre akarnak törni, ki akarják hozni magukból a bennük rejlő erőt, jobban és hatékonyabban akarnak kommunikálni másokkal és ami majdhogynem a legfontosabb… a bennük lévő gátakat, akadályozó tényezőket leküzdjék, hogy a bennük lévő teljes potenciált használni tudják!

Válj JEDIVÉ 2023-ban és érd el még hamarabb céljaidat!

150.000 Ft + áfáért február 24-25-26-án vagy április 28-29-30-án 450.000 Ft + áfáért! Ezt kívánom neked!

Itt tudsz elérni:
Tel.: +36307279360
Email: takacsdani@kaszatamas.hu

Találkozzunk a Jedimen!

Találkozzunk a Jedimen!

ONLINE jelentkezésnél használd a JEDI202302 kuponkódot az alábbi linken:


Az 1. lépésed a siker felé vezető úton a Vezetői Kommunikációs Képzés!

Vezetői Kommunikációs Képzés

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller, Érték- és Minőség Nagydíjas Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: