TikTok Akadémia

Sziasztok, Kasza Tamás lezárási specialista, Takács Dániel lezárási specialista és Soós Dávid a TikTok Akadémia tulajdonosa és vezetője.

Csináltunk egy felmérést az ügyfeleink körében, hogy mire van a legnagyobb igény 2023 januárjában és az jött ki, hogy ügyfélszerzés, online jelenlét, eladás.

Megnézve a magyar piacot azt látom, hogy jelenleg Soós Dávidnak megy a legjobban és ezt azért is tudom mondani, mert nekem is segítettetek a TikTok-ban és azóta sokkal gyorsabban haladok.

Továbbolvasom...

Hogyan érj el 10.000 követőt a TikTokon egy hónap alatt?

Egy alkalmazottból lett sikeres vállalkozó története

Szabó Anitáról azt kell tudni, hogy pénzügyi mentor, független és 3 hét alatt csinált a TikTokon 10.000 követőt.

Nézd meg a videót és olvasd el az összefoglalót!

Továbbolvasom...

Miért nincs elég ügyfeled?

Lázár CSaba, Márkaépítési speciálistával beszélgetek arról, hogy "Miért nincs elég ügyfeled?". CSaba pár hete beavatott minket a TikTok használatának rejtelmeibe. Most viszont olyan információkat fog átadni, amivel eddig nem biztos, hogy szembe néztél: TikTok titkok 2.0.

CSaba azt mondta, hogy ezt a mai beszélgetést részéről a tisztesség diktálja, hogy teljes legyen a kép mindenki számára, akik a TikTok felé kacsingatnak.

Van valami a TikTokkal kapcsolatban, amit nagyon kell tudni.

Továbbolvasom...

Hogyan használd a TikTokot márkaépítésre?

Lázár CSaba, Márkaépítési speciálistával beszélgetek arról, hogyan Hogyan használd a TikTokot márkaépítésre.

CSaba egy alig 3 hónapos TikTok fiókkal már közelít a 2,5 milliós bevételhez, így a tapasztalatai sokat segíthetnek neked is.

Továbbolvasom...