A kitartásról Vámos Nórával, extrém sportolóval, fotóművésszel és előadóval beszélget Kasza Tamás

Egy különleges vendéget hívtam a mai Podcasthez, Vámosi Nórát, aki fotóművésznő, extrém sportoló és valami olyat csinált, amit ő csinált meg nőként legelőször a világon, mostantól pedig előadó vagy motivációs előadó.

Nézd meg a Podcastot és olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Hogyan érd el céljaid?

A célok elérése az a téma, amiről nem lehet annyit tanulni, hogy az túl sok legyen.

Mindig van egy 30 másodperc az életedben, amikor nem nyitod ki a szádat és a céljaidnak annyi.

Ti, kedves olvasóim, vagytok Magyarországon az 1%, akik jártok tréningre, akartok fejlődni. Egy dolgot viszont elfelejtesz. Az összes olyan dolgot, amit tanulsz, a barátaidra is kellene alkalmaznod.

Tehát vannak olyan élethelyzetek, amikor a barátok felé is ki kell nyitni a szád!

Olvasd el a bejegyzést, és nézd meg a videót!

Továbbolvasom...

A jelenlét tanulható

Az élet egy harc. Lehet, hogy nem kéne annak lennie, lehet, hogy nem tetszik ez neked. De ha nem tanulsz meg másokat irányítani, akkor az esetek 50%-ban el fogsz bukni. Visszavonulót fújsz és megelégszel egy középszerű élettel. Amikor ez a négy dolog egyszerre előáll az ellenfélben, akkor kell lesújtani rá.

Régi magyar szabály

Olvasd el a bejegyzést, és vizsgáld meg, hogyan tudnád a bemutatott elveket a saját életedben használni?

(A nyitó kép forrása: Wikipédia - és a szoborcsoport középső alakja Attila. A bejegyzést olvasva látni fogod, hogy miért ez a kép került ide.)

Továbbolvasom...

Rugalmas kapcsolatban - Kassai Lajos és Farkas Attila Márton beszélgetése

30 éve indult ez a folyamat és átkozottul rosszul csináltam azt, amit csináltam. Az emberek nem értették, hogy ez most mi. Láttam azt, hogy valahogy be kell vonni a közönséget, hogy megértsék. Attól kezdve az volt a célom, hogy hogyan tudok létrehozni olyan bemutatót, ami közvetíti számukra azt az érzést, amit én megélek belül. Tudok-e valami olyat csinálni, amikor te megéled azt, amit én?

Kassai Lajos íjkészítő mester – a modernkori lovasíjászat megteremtője

Milyen kapcsolatban kell lenned a céljaiddal?

Mi a gyakorlás szerepe a célok elérésében?

Olvasd el a bejegyzést, és nézd meg, hogyan tudod ezeket a tapasztalatokat hasznosítani a saját életedben?

Továbbolvasom...

Kálmán Irén: A kitartás gyümölcse

A megfelelő képzés, valamint a tanultak helyes, következetes és kitartó alkalmazása olyan verhetetlen kombináció, amivel azok az emberek is el tudják érni a céljaikat, akik ezt korábban még elképzelni sem tudták. Kálmán Irén, VIP ügyfelem, a Kasza napok látogatása és a Vezetői Kommunikációs képzés segítségével elérte a célját, és eljutott Aruba szigetére tanulni.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Olvasd el, hogyan tudta Kálmán Irén elérni a célját, annak ellenére, hogy minden külső körülmény inkább gátolta, mint támogatta őt, és hogyan lett úrrá az összes nehézségen, ami az útját állta.

Továbbolvasom...