Útmutató a Kasza Team videóportáljához

Nagyon sok anyagunk van, amit a https://lezaras.online portál felületén tudsz elérni, pl. a Kasza napok, az MLM napok, a Lezárás 55 törvénye videókurzus, stb. Ezek között vannak ingyenes és vannak fizetős anyagok is.

Az oldal használatával kapcsolatosan két lehetőség van: vagy már korábbról is van ott felhasználói fiókod és akkor megvannak a belépési adataid, vagy új jelentkező vagy és csak a jövőben lesz majd hozzáférésed.

Ha új vagy, akkor az első portálhozzáférés előtt e-mailben megkapod a felhasználóneved (ami 2022. májusától az email címed), és az első belépéshez szükséges átmeneti jelszót, amit a belépés után meg kell változtatnod.

Ha nincs hozzáférésed a portálhoz, akkor is ad neked ez a bejegyzés fontos infókat, mert foglalkozunk a Gmail beállításaival is, amiket szerencsés tudni, ha meg akarod kapni a fontos leveleket.

Kitérünk a bejegyzésben a Freemail korlátaira is.

Továbbolvasom...

A Lezárás elméleti háttere

Kasza Tamás lezárási specialista, nemzetközi tréner és bestseller író 2007-ben elhozta Magyarországra a „lezárást”.

A „lezárás” az értékesítés teljesen kidolgozott rendszere, amely megmutatja, hogyan tudjuk megkapni az ügyfél figyelmét, hogyan tudunk erős egyetértéseket kialakítani, és hogyan érjük el, hogy az ügyfél nálunk költse el a pénzét, ne a konkurenciánál.

Összeállítottam egy olyan ismeretanyagot, amellyel meg tudod érteni, hogyan működik a „lezárás” közben az ügyfeled elméje és milyen személyiséggel állsz szemben.

Továbbolvasom...

A munka problémái

A képzéseink főként két olyan alapvető könyvre épülnek, amit L. Ron Hubbard írt. Ebben a videóban ezekről fogok neked beszélni, és megmutatom, hogy ezek az információk, vagy a hiányuk miként hathatnak rád, és hogyan befolyásolhatják a mindennapjaidat, illetve hogyan kapcsolódik ez a cégedhez és a munkatársaidhoz.

Szó lesz arról is, hogy miért érzi valaki magát bizonytalannak, illetve a biztonság miként teremthető meg.

Továbbolvasom...