Hogyan érj el 10.000 követőt a TikTokon egy hónap alatt?

Egy alkalmazottból lett sikeres vállalkozó története

Szabó Anitáról azt kell tudni, hogy pénzügyi mentor, független és 3 hét alatt csinált a TikTokon 10.000 követőt.

Nézd meg a videót és olvasd el az összefoglalót!

Hogyan érj el 10.000 követőt a TikTokon egy hónap alatt?

Kasza Tamás:

Anitáról azt kell tudni, hogy pénzügyi mentor, független és 3 hét alatt csinált a TikTokon 10.000 követőt. Alkalmazottból lettél vállalkozó, elérted a hétjegyű jövedelmet. Miért akartál vállalkozó lenni?

Szabó Anita

Szabó Anita:

Nem akartam lekorlátozni magam egy havi fix összegre, hanem szerettem volna többet keresni. Nem akartam, hogy ha szülök egy gyereket, akkor gond legyen, hogy hova megyek vissza vagy mit fogok csinálni. Fejlődni akartam, szerettem volna utazni, saját házat, autót.

Kasza Tamás:

Volt-e bármi félelmed ezzel kapcsolatban, hogy elindulj ezen az úton?

Szabó Anita:

Rettegtem. A főállásom mellett kezdtem el vállalkozni és kellett majdnem két év, mire fel mertem mondani. Volt, hogy már többet kerestem a vállalkozásomból mégsem mertem felállni és otthagyni a biztosat.

Kasza Tamás:

Mi volt az, ami átlendített?

Szabó Anita:

Te. Az ingyenes tréning után elmentem a Kasza napra, majd ott befizettem a Jedire és a lezárási tréningre. Annyi adatot kaptam, hogy a Jedi képzés után odaálltam a főnökömhöz, hogy fel szeretnék mondani. Számokkal elmondtam, hogy ötször akkora lett a cég, sokkal több az ember, az én fizetésem meg 20%-kal növekedett.

Kasza Tamás:

Azt szokták mondani, hogy az emberek 3%-a alkalmazza azt, amit tanítanak. 70.000 emberből 8 volt olyan őrült, hogy elment a Karib tengerre és végig csinálta az összes képzésemet, ahogy te is. Miért vagy te különleges?

Szabó Anita:

Alkalmazom azt, amit tőletek tanultam és ahogy tanultam, a tréningek által, ahogy lett egy tudásom ezzel lett egy önbizalmam is és le tudtam győzni azt a leértékelést, amit az évek alatt kaptam innen-onnan. Megtaláltan önmagam, a célomat, szeretem, amit csinálok, szóval így minden összejött.

Kasza Tamás:

Miben tudsz az embereknek segíteni? És hogyan tudtál a TikTokon 10.000, sőt most már 11.000 követőt elérni?

Szabó Anita:

A brandem így szól, hogy a “Te pénzügyi mentorod”, pénzügyi tanácsadással, illetve közvetítéssel foglalkozom független vállalkozóként. Ez azt jelenti, hogy szerződve vagyok az összes bankkal és biztosítónak, de nem egy terméket árulok, hanem az összes bank és az összes biztosító összes termékét. Az a motivációm, hogy tudjak segíteni másoknak és nem azért csinálom, hogy vegyek egy luxusautót. Azt gondolom és ez a visszajelzés gyerekkori ismerősöktől is, hogy nem változtam semmit. Az által, hogy ideáig eljutottam nem változott az értékrendem és az ismerősök, barátok ugyanúgy fontosak. A TikTokos story pedig...én sem gondoltam, hogy ekkora fejlődést tudok generálni a követőszámban. Amikor nálad voltam tréningen beszélgettünk róla, hogy a László Gábor is csinálja, aki csak alapvető dolgokat elmond embereknek. Amit viszont láttam, hogy a TikTokon mindenki táncol meg tátog meg beöltözik, de nem adnak igazi értéket a videókkal. Aki bekövet, az pont azért követ be, mert olyan dolgokról beszélek, amiről sokan nem. Például buktatók vagy olyan dolgok, amik apró betűs részek és nincsenek leírva sehol.

Kasza Tamás:

Mások azért mennek a TikTokra, hogy ügyfeleket szerezz, te pedig fordítva gondolkodsz. Segítséget adsz és nem érdekel hány ügyfeled lesz belőle, mert már eleve jól ment.

Szabó Anita:

Igen, nem az volt az elsődleges célom, hogy ebből majd 100.000 ügyfelem lesz, hanem egyrészt az, hogy nem mertem kamera előtt beszélni, mondom itt kipróbálom magam. A másik pedig, hogy ezen a platformon ezekkel a rövid videókkal is nagy segítséget tudok adni. Nagyon pozitívak a visszajelzések és egyébként engem is nagyon felpörgetett.

Kasza Tamás

Tehát gyakorlatilag abbahagytad a hülyéskedést és elkezdtél normálisan beszélni az emberekhez. Mintha valakihez beszélnél, aki előtted van.

Szabó Anita:

Igen, azért, hogy segítsek nekik. Az életcélom a magyar embereket tudatosabbá tenni a pénzügyi területen. Azt szeretném megtanítani az embereknek, hogy nem kell megszakadni a munkában, nem kell éjjel-nappal dolgozni, hogy jó életük legyen. Meg ne csak az legyen, hogy felvesznek egy hitelt, hanem tudatosan válasszanak, legyenek tisztában azzal, hogy milyen opciók vannak, mire kell figyelniük, milyen buktatók vannak.

Kasza Tamás

Kinek tudsz segíteni? Mikor tudnak hozzád fordulni az emberek?

Szabó Anita:

A fő irányvonalam a hitelek, személyi kölcsön, jelzáloghitel, babaváró, CSOK és minden, ami ezekhez kapcsolódik, plusz a biztosítások. Azt tapasztalom, hogy a biztosításokra is hangsúlyt kell fektetni, mert az emberek a hitellel hosszútávra elkötelezik magukat, de bármi történhet. Szeretnék ebben is segíteni, hogy ha valaki felvett egy hitelt, akkor minden lehetséges módon bebiztosítsa magát.

Kasza Tamás

Mit adott neked a Karib tenger, mit adott Aruba?

Szabó Anita:

10 nap pihenést, mert nagyon nagy kikapcsolódás volt és azt, hogy mivel messzire mész az otthonodtól sokkal jobban rá tudsz nézni dolgokra. Ott nagyon sok célt kitűztem és nagyon jó volt a tréning is, amin ott kint voltunk, nagyon sokat adott.

Kasza Tamás

Mit adott neked a VIP extra?

Szabó Anita

Szabó Anita:

Előtte pont volt egy mélypontom és ez utána nagyon szépen felhozott. Nagyon jó kapcsolatokat tudtam építeni, tehát egyrészt az, hogy olyan embereket ismertem meg, akik építettek és tudtam alkalmazni szinte mindent, kb. 80%-át. Ennek köszönhetem, hogy össze tudtam hozni egy 30 fős csapatot és tudtam őket vezetni.

Gyere a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap


Korábbi Kasza napok könyvei

Az offline, Lurdy-ban tartott Kasza napon mindig meg lehetett vásárolni a korábbi Kasza napok könyveit is, de a legtöbb már elfogyott, mivel mindig csak 1.000 db-ot nyomtatunk maximum, és ahogy elfogynak, akkor már nem nyomtatjuk újra.

A korábbi Kasza napok akciós csomagja (csak a készlet erejéig):

Könyvakció

Korábi Kasza napok könyvei


KÖVETKEZŐ KASZA NAP: 2021. december 1.

54. Kasza Nap: AZ ÖNÉRTÉKELÉS MESTERE, avagy hogyan tudod megengedni magadnak, hogy sokat keress?

54. Kasza Nap: AZ ÖNÉRTÉKELÉS MESTERE

Itt éred el az 55. Kasza nap akciós jelentkezési oldalát:

Ha most az akció ideje alatt foglalod le a helyed az 54. Kasza napra, akkor 10.000 Ft-ért választhatsz olyan jegyet is, amivel nyomtatásban megkapod Kasza Tamás: Az önértékelés mestere című könyvét, valamint megkapod a Kirchner-Dallos Péter: FINN-UGOR MÍTOSZ, A legnagyobb magyar népmese című könyvét is nyomtatva.

54. Kasza Nap: AZ ÖNÉRTÉKELÉS MESTERE

54. Kasza nap

54. Kasza Nap: AZ ÖNÉRTÉKELÉS MESTERE

2008-ban Kasza Tamás, Lezárási Specialista elindította Magyarország legnagyobb értékesítési mozgalmát: A Kasza Napokat! Az eredeti elképzelés az volt, hogy háromhavonta rendezzen egy olyan konferenciát a szakmabelieknek, ami felfrissülést is nyújt és lehetővé teszi az értékes információk cseréjét! Mára már több, mint tizenegyezer ember vett részt ezen, és többségük állítja, hogy most értette meg az értékesítés lényegét: a LEZÁRÁST! 2004 óta vége az értékesítésnek, csak a lezárás működik! Ha nem veszed át az új módszereket, akkor lemaradsz. A következő Kasza Napon, mindig a legégetőbb témáról beszélünk. Értsd meg, használd és csináld jól! Évente négy Kasza Nap van, minden negyedév utolsó hónapjának első szerdáján.

Jelentkezés a linken a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: