54. Kasza nap: Az önértékelés mestere

Megtartottuk az 54. Kasza napot 260+ résztvevővel, mindenkinek köszönjük, hogy ott volt velünk.

Az előadóknak pedig köszönjük a lelkiismeretes felkészülést, és a munkájukat.

A visszajelzések alapján ez az eddigi legjobb Kasza nap volt.

Nézd meg a videókat, a képeket, olvasd el az összefoglalót, és gyere a következő Kasza napra te is!

54. Kasza nap - összefoglaló:

54. Kasza nap 2021. december 1.

54. Kasza nap: Takács Dániel

Takács Dániel elmondta nekünk, hogyan állította helyre az önértékelését az elmúlt 4 évben. 15 fontos pontban foglalta össze, hogy mindenki jól megértse. Előadása elsöprő sikert aratott. A délután folyamán visszajött, és még további 8 pontról beszélt, amit itt videón meg tudsz nézni.

Takács Dániel a Kasza-team előadója

Takács Dániel

54. Kasza nap: Oláh Tamás

Oláh Tamás arról beszélt, hogyan kell felépítened saját magadat, és elérni, hogy az értékesítéssel és cégvezetéssel tényleg sikeres legyél. Természetesen Makó is szóba került.

54. Kasza nap 2021. december 1.

54. Kasza nap: Trömböczky Zsuzsa

Trömböczky Zsuzsa arról beszélt, hogy a tanárok, és a lehúzó gyerekek ellenére, hogyan tudta átfordítani a dolgokat az életében.

54. Kasza nap: Kasza Tamás

Kasza Tamás egy kiváló előadást tartott arról, hogyan kell élni az életedet úgy, hogy mások ne szabják meg a korlátaidat. Gáll Gregor szobrász művésszel átadták az ÉV ÉRTÉKESÍTŐJE EXCALIBUR DÍJAT Tóth Tamásnak:

Az online Kasza nap előnye, hogy bárki bármikor kérdezhet, és látjuk, és válaszolunk rá.

Nem kell utaznod.

A végén hárman egyszerre válaszoltunk a kérdésekre.

54. Kasza nap 2021. december 1.

Ha valamit nem értettél meg, vagy el kell intézni valamit, akkor vissza tudod majd nézni, és közben meg tudod állítani a felvételt, és többször is le tudod játszani.

Minden Kasza naphoz adunk egy könyvet is. Az 5.000 Ft-os jegyhez egy PDF könyvet.

A 10.000 Ft-os jegyhez egy fizikai (nyomtatott) könyvet, és a 15.000 Ft-os jegyhez pedig a nap felvételét is az előzőeken kívül, de az 5.000 Ft-os jegyhez is adunk általában két hetet (2021-ben december végégig 4 hetet), hogy újra tudd nézni - ez idő alatt korlátlanul.

A Kasza napokon mindig 3 vagy 4 fő előadó van.

Eddig 54 Kasza nap volt. A hallgatók létszáma megközelíti a 20.000 főt. Több, mint 40 könyvet adtunk ki a Kasza napokra, és ebből 33-at én írtam.

A fő előadók bizonyítottak már, hogy képesek erőteljes sikert elérni, legalább hét számjegyűt keresnek havonta, és több ügyfélnek kellett már, hogy hatékonyan segítsenek. Az ország legjobb előadói fordulnak meg nálunk.

Minden év februárban megyünk a Karib térségbe, főleg Arubára. Ha még nem voltál a tengerentúlon, mert nem volt egy megbízható csapat, akivel jöttél volna, akkor 2022 februárban két hét áráért 4 hétre jöhetsz velünk.

Előfeltétel: A vezetői kommunikációs képzés sorozat első részének elvégzése.

Trömböczky Zsuzsa

Trömböczky Zsuzsa

A következő Kasza napra téged is várunk:

Következő Kasza nap


KÖVETKEZŐ KASZA NAP: 2022. március 2.

55. Kasza nap: a részletek hamarosan elérhetők lesznek

Kasza Team

2008-ban Kasza Tamás, Lezárási Specialista elindította Magyarország legnagyobb értékesítési mozgalmát: A Kasza Napokat! Az eredeti elképzelés az volt, hogy háromhavonta rendezzen egy olyan konferenciát a szakmabelieknek, ami felfrissülést is nyújt és lehetővé teszi az értékes információk cseréjét! Mára már több, mint tizenegyezer ember vett részt ezen, és többségük állítja, hogy most értette meg az értékesítés lényegét: a LEZÁRÁST! 2004 óta vége az értékesítésnek, csak a lezárás működik! Ha nem veszed át az új módszereket, akkor lemaradsz. A következő Kasza Napon, mindig a legégetőbb témáról beszélünk. Értsd meg, használd és csináld jól! Évente négy Kasza Nap van, minden negyedév utolsó hónapjának első szerdáján.

Jelentkezés a linken a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: