Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Van egy nagyon jó barátom, aki feleségével és egyik munkatársával kijött a Karib tengerre idén februárban (szerkesztő: 2019. év)! Ha te is ott akarsz lenni velem jövőre a pálmafák alatt, akkor tanulj tőle!

Iszonyatosan becsülöm, mert az utolsó pár napban a jet ski-re félre tett pénzén előadásokat vásárolt inkább. (Jó, mondjuk kimaxolták rendesen az előző 10 napban.) Látszik is az eredmény. Nagyon sikeres. És makói!

Ő is írt a Szuperszonikus lezárás másképp című könyvünkbe.

Olvasd el, másold ki, írd át a te iparágadra, tevékenységedre.

Ha még akarsz kb. 70 oldalt kapni ilyen példákból, akkor legyél ott 2019. június 5-én a következő Kasza napon: Következő Kasza nap

(És ha 2019. június 5. után olvasnád ezt a bejegyzést, akkor iratkozz fel a hírlevelemre - alul a weboldal láblécében -, hogy legközelebb ne maradj le egy ilyen eseményről.)

Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

1. Pozicionálás

Joó János vagyok a MasterKey Group alapító tagja

2. Bemutatkozás

A MasterKey Group 2018 nyarán jött létre, azzal a céllal, hogy munkánkkal hozzájáruljunk a tudatos családok életszínvonalának emelkedéséhez és segítsünk a dolgozó embereknek több fizetéshez jutni.

3. Nyitókérdés

Téged a főnöki butaság vagy a kevés fizetés zavar jobban?

4. 24 mondatból kettő

A statisztikák azt mutatják, hogy a 25 és 45 év közötti korosztály számára az egyik legfontosabb szempont az, hogy változatos munkát végezzenek, ami kihívást jelent a számukra.

A válaszadók 92%-a nyilatkozott úgy, hogy számukra a legnagyobb segítséget a munkájukkal kapcsolatban a rugalmas időbeosztás jelentené.

5. ROM skála

Kevés kivételtől eltekintve szinte mindenki örömmel segít, ha tud. A gond viszont az, hogy az emberek 64%-a önmaga is segítségre szorul élete valamely területén.

Komoly problémát jelent, hogy a fizetések elmaradnak a nyugati bérektől és további nehézség, hogy az átlagfizetés nem tart lépést az egyre növekvő árakkal. Ha ez így marad, akkor olyannyira leromolhat a helyzet, hogy egy idő után a megélhetést sem biztosítja.

6. Talán (történet)

A legtöbben eddig főként két dolog miatt csatlakoztak a MasterKey csapatához. Az egyik az volt, hogy nem voltak tisztában a céljaikkal, keresték a helyüket az életben. Más részük pedig azért, mert bár volt céljuk, neki is futottak néhányszor, de ez eddig mindig olyan falnak ütköztek, amit nem voltak képesek leküzdeni. Tehát nem volt tudásuk, hogyan válasszák ki az útjukat vagy nem volt eszközük arra, hogyan járják be azt. A MasterKey csapata pont ezért állt össze. Az alapító tagok éveken keresztül ugyanezekkel a gondokkal küzdöttek, míg összeálltak és a tudásukat, tapasztalataikat latba vetve sikerült ezeken közösen túllendülni és beindítani a saját életüket. Ezzel megteremtettünk egy olyan hatékony módszert, ami a célcsoportunkat tekintve hatalmas és átfogó probléma tömegre nyújt segítséget. Saját magunk vagyunk a példái, hogy az ember minden fronton javíthat az életén és elindíthatja egy olyan irányba, ami a saját útja, amire Ő a legalkalmasabb. Időközben jöttek felkérések együttműködésre, jótékonysági rendezvényre, és folyamatosan jönnek az érdeklődők, akik változtatni akarnak az életükön és a MasterKey technológiájával képessé is válnak erre.

7. Kifogáskezelés

... vedd meg a könyvet és megtudod: Következő Kasza nap

8.

... vedd meg a könyvet és megtudod: Következő Kasza nap

9.

... vedd meg a könyvet és megtudod: Következő Kasza nap


Ha 2019. június 5. után olvasnád ezt a bejegyzést, akkor

  1. Iratkozz fel a hírlevelemre - alul a weboldal láblécében -, hogy legközelebb ne maradj le egy ilyen eseményről.
  2. Ha szerncséd van, akkor a könyv még nem fogyott el, és a 'Könyvek' menüpont alatt 10.000 Ft-ért megtalálod.
  3. A következő Kasza nap könyvét előre 50%-os kedvezménnyel tudod megrendelni.

Vásárolható könyvek és kiadványok: megvásárolható könyvek

A következő Kasza nap könyvét itt tudod megrendelni:
Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: