Ki Kasza Tamás és miért figyelnek oda rá annyian?

Kasza Tamás lezárási specialista, bestseller író, nemzetközi tréner és cégvezetői tanácsadó. Az elmúlt 25 évben összesen 70 000 embernek tartott tréningeket, képzéseket, előadásokat Európa több országában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában.

Könyveit több nyelvre lefordították és sikeres franchise partnerekkel terjeszkedik öt országban.

A minden évben négy alkalommal megtartott Kasza Napon ma már alkalmanként hétszáz fő körüli hallgatóság gyűlik össze, hogy tanuljon és fejlessze magát, illetve új nézőpontokat szerezzen.

Ezt itt lehet elérni: Következő Kasza nap

Mi a sikerének a titka?

Miért figyelnek oda rá annyian, akik más és más országokból, kultúrákból jönnek, és különböző háttérrel rendelkeznek?

Elsősorban Tamás nem pusztán egy elméleti szakember. Gyakorlatra és eredményre fókuszál. Az előadásai és tréningjei mellett folyamatosan saját maga is értékesít, így a gyakorlatban teszteli az új módszerek eredményességét.

Ő is értékesítő és vezető.

Pontosan azokkal a feladatokkal, problémákkal, kihívásokkal néz szembe, mint azok, akiket tanít.
Új nézőpontot hozott az értékesítésbe, hiszen a lezárásra fókuszált. Arra a pontra, ahol az értékesítés ténylegesen megtörténik, ami a célja az előtte lévő összes akciónak.

A lezárás

Látott már olyan értékesítőt, aki nagyon sokat dolgozott, de mégsem volt sikeres?

Sokat telefonált, sokat tárgyalt, esetleg nagyon jó volt a „beszélőkéje”, de mégsem élt jól?

A kulcs a lezárás. Az értékesítés folyamata felosztható úgynevezett résztermékekre. Ilyen lehet a megfelelő nagyságú és minőségű potenciális ügyféllista összeállítása, vagy a sikeresen lebonyolított első kapcsolatfelvétel, vagy az első tárgyaláson a felkeltett érdeklődés, de az egész mit sem ér, ha nem történik meg a konkrét lezárás, azaz nem történik meg a tényleges értékesítés. Nem kerül pont a folyamat végére, nem történik meg a szerződéskötés, nem érkezik be a bevétel.

Kasza Tamás könyveiben, hanganyagaiban, tréningjein és előadásain a lezárás mindig kulcs témakör.

Képzések vezetőknek

Tamás tréningjei és könyvei számos értékesítőnek nagyban segítettek abban, hogy nagyobb bevételre tegyen szert, de hamar megérkeztek az egyéb kihívások is. A mikrovállalkozó, vagy akár az egyéni MLM-es értékesítő Tamás képzései után elkezdett olyan szinten növekedni, hogy – néha eléggé hirtelen – vezetővé kellett válnia. A kisvállalkozó a sok sikeres értékesítés után új munkatársakat vett fel. Növelni tudta a csapatát és olyan feladatokkal kellett szembesülnie, amelyekre nem volt teljesen felkészülve. Vezetőnek lenni egy teljesen más feladatkör, mint értékesíteni. Természetesen az „értékesítés” mindenhol jelen van, amikor valakinek el kell „adni” egy új ötletet, motiválni kell embereket, de ez még önmagában nem elegendő.

A visszajelzések és további igények miatt Tamás elindította a vezetői képzéseket, tréningeket is, amelyek szintén gyakorlatiasak és eredményorientáltak voltak. Így segítette többek között a sikeresebbé vált értékesítőket a további fejlődésben.

Belső stabilitás

Egy sikeres értékesítő vagy vezető nem steril közegben él. Nagy nyomás alatt áll. Kívülről csak a szép autó és a drága ruha csillogása látszik. A nagyobb cég a nagyobb bevétel mellett nagyobb felelősséget is jelent. Könnyen felborulhat az egyensúly a magánélet és a munka között, de a sikeres embert könnyen megtalálják a kritikusok és egyéb „jóakarók” is. Amennyiben nem akar „kiégni”, elveszíteni a motivációját vagy éppen az életet lelki hullámvasútként megélni, akkor tennie kell a belső stabilitás megteremtéséért és fenntartásáért.

Egy vezetőnek tudnia kell saját magát motiválni, energiával feltölteni és figyelni arra, hogy ne térjen le arról az útról, ami a hosszú távú siker, elégedettség és az általa megálmodott teljes élet felé vezet. Ebben is segítséget tudnak nyújtani Tamás egyes könyvei, erről a témáról szóló előadásai és tréningjei, hiszen ő mindig is kiemelt figyelmet szentelt saját maga fejlesztésének nem csak szakmai, hanem emberi vonatkozásban is.

Legyen jobb értékesítő, hatékonyabb vezető és sikeres cégtulajdonos!

Ebben tud segíteni Önnek Kasza Tamás és csapata.

Ismerje meg Kasza Tamás világát!

Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: