47. Kasza nap, 2020. március 4.

Köszönöm a 15 munkatársnak, akik ma is segítettek a rendezvény profi és fennakadásmentes lebonyolításában!

A 47. Kasza nap átütő sikerrel lezajlott 500+ fővel. Az előadások megmutatták a résztvevőknek, hogyan tudnak megújulni. Igazán időszerű volt a téma. Köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött.

A következő Kasza nap: 48. Kasza nap: Június 3.

A lezárás 55 törvénye

www.kaszanap.hu

Jelentkezz most, hogy tuti ott legyél!

Kasza Tamás a 47. Kasza napon

Hello! Kasza Tamás vagyok!

A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

Tanult Németországban, Amerikában, a Karib-szigeteken, Dél-Afrikában, Angliában és Koppenhágában.

Azonnal használható gyakorlati tudást ad át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

Bebizonyította, hogy az értékesítés kulcsa a lezárás, és sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett.

Megváltoztatta nem csak a magyar értékesítői kultúrát, hanem a közép-kelet-európait is, sőt az orosz piacon is nagy változásokat okozott.

Sok cég vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését.

2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma még abban az évben 500-ról 3500-ra emelkedett. Az elmúlt huszonöt év alatt öt országban húsz nemzetből hatvanezer hallgatója volt.

Ennek köszönhetően rendszeresen szerepel meghívott szakértőként médiában. Az Üzlet és Siker magazin vezércikket írt róla. Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának.

Ulan Ude-től Los Angeles-ig ad elő. A Karibi térségben szervezett Game Changer nevű konferencia vendégelőadója.

Tréningjein támogató közeg alakul ki. Már a kapcsolatok miatt megéri eljönni, amelyek a résztvevők jövőjét jó irányba befolyásolhatják.

Az első magyar tréner, aki több külföldi országban is sikeres franchise-t működtet egyre nagyobb eredményekkel.

28 könyv szerzője. Köztük egy mese, két sci-fi és egy fantasy-é, és egy regényé, amit forgatókönyvben is megírt. Másik 22 könyvét vezetésről, értékesítési lezárásról és személyiségfejlődésről írta. Könyveit szlovák, román, bolgár és orosz nyelvre fordították le. 70.000 példányban keltek el.


Kasza Tamás előad a 47. Kasza napon

260 napot készültem erre a napra. Remélem tetszett.


Kasza Tamás ügyfelei a 47. Kasza napon

Nekünk vannak a legjobb ügyfeleink! Egy Kasza napon nagyon jó a közeg, mivel a résztvevők minimum 1/5-e JEDI, azaz elvégezte a Kommunikációs Workshopot!

Ha eljössz, olyan emberekkel találkozhatsz, akik ezen már túl vannak: www.nemszamit.hu

Minden eddig meghívott külföldi előadó egyetértett abban, hogy a legjobb közönségnek adtak elő.


Oláh Tamás

Oláh Tamás előad a 47. Kasza napon

Oláh Tamás már 12 éve van velem. Ő Magyarország történelmében az első olyan tréner, aki felér a tanítójával. Én pedig az első olyan tréner, aki egy másik trénert ki tudott képezni, aki teljesértékűen az elmúlt 260 napban helyettesíteni tudott.

Oláh Tamás előad a 47. Kasza napon - távoli kép

Oláh Tamás előadása arról szólt, hogyan lehet egy játékot jól játszani!

Oláh Tamás 2008 óta minden hónapban tart egy ingyenes képzést a lezárás, értékesítésről: Díjmentes lezárási tréning


Veres Klára

Veres Klára teljesítette az ezüst Franchise szint követelményeit

Veres Klára is több, mint 8 éve van velem. Megígértem neki, hogy trénert faragok belőle. Ez kérem, pár éve sikerült is, amikor a bronz fokozatot elérte a Franchise rendszerünkben. Most pedig 2019-ben teljesítette az ezüst Franchise szint követelményeit. Ezért kapott egy ezüst oklvelet és kitűzőt, akarom mondani mini szobrot: Gregor Gall szobrász csodálatos alkotását.

Gratulálunk neked Klára, és így tovább. Cél az Arany kitűző!

Klara Veres elmesélte honnan jött, és hogyan tudott megújulni

Klara Veres elmesélte honnan jött, és hogyan tudott megújulni.


Takács Dániel

Takács Dániel előadása arról szólt, hogy egy átlag fiatalból hogyan lett séf, majd értékesítő a Kasza Teamben, és most pedig trénernek készül.

Takács Dániel előadása arról szólt, hogy egy átlag fiatalból hogyan lett séf, majd értékesítő a Kasza Teamben, és most pedig trénernek készül. Ő a jövőnk nagy reménysége. Sok sikert kívánunk neki!


Kasza referenciák

Több, mint 30 igazi Kasza referencia minimum 2× bevétellel

2008-ban volt először Kasza nap, azóta volt még 46 másik, vagyis eddig összesen 47 volt belőle, és még csak most jöttünk bele :).

Esetleg érdekes azt tudnod, főleg, ha tanácsadó vagy, hogy 2010-től fut Facebook hirdetésünk, és 10 év alatt 2 millió forintot költöttünk el hirdetésre. Ez azt jelenti, hogy kevesebb, mint 20.000 Ft-ot havonta. Nos, lehet, hogy kívülről nem látszik, de amikor megkérdeztem ma, hogy hányan lennének igazi Kasza referenciák, akkor több, mint 30-an felemelték a kezüket.

Ezt azt jelenti, hogy minimum dupláztak, de van, aki 50szerezte a bevételét!

Nagyon kevés magyar trénernek vannak ilyen eredményei, legtöbbüknek csak 2-3 igazi referenciája van, nekünk sok! Az ügyfelek hívnak másokat Kasza napokra! Köszönjük nekik, hogy sikeressé tettek minket.

Nézd meg az összefoglaló videósorozatot a Kasza napokról:


VIP Ügyfelek: Kozma Zoltán és Németh Ildikó

VIP Ügyfelek: Kozma Zoltán és Németh Ildikó

Kozma Zoltán és Németh Ildikó két nagyon kedves VIP EXTRA ügyfelünk: VIP Extra

Nem csak sikerült felépíteniük egy első évben 9 jegyű vállalkozást, hanem eldöntötték, hogy Ildikó több évtizedes angol tanári tapasztalatával megtanítják a magyarokat angolul beszélni. Ildikó egy év alatt 8 könyvet írt, és megalkották az első magyar angol nyelvet tanító applikációt. Temesvári Richárd segített nekik beindulni. Ricsi stratégiai partnerünk, és a kulcsszó kutatás, amit végzett azt okozta, hogy a befektetésük az első hónapban megtérült: https://gyakorlatias-angol.hu


Csajbók Róbert

Csajbók Róbert

Csajbók Róbert arról beszélt, hogyan vált beosztottból cégvezetővé, tavaly 1,2 Mrd forinttal nőtt cégének bevétele, amit részben a képzéseinknek tulajdonít.

Ha gyors és megbízható üzleti laptop kell, akkor tőle vásároljatok: https://pcarena.hu/


Stratégiai partnereink

Kasza Tamás stratégiai partnerei

Köszönjük elkötelezett csoportok vezetőinek, stratégiai partnereinknek, akik nélkül a Kasza napok nem lennének olyan sikeresek, mint amilyenek.

Köszönjük nektek, hogy kb. 200 embert hoztatok el ma is, és az elmúlt 10 évben több ezer embert hoztatok el Kasza napokra.

Fantasztikusak vagytok és igazi vezetők: Tóth Beatrix, Réz Dániel, Zseli Csaba és Bahorecz Péteret képviselő Korponai Gyula, és Mihályik Attila, aki ma sajnos családi ügyek miatt nem lehetett ott, de a csoportja ott volt.


Arte Maren

Arte Maren újra jön

Arte Maren újra jön, ha nem tudod ki ő, akkor nézd meg: Arte Maren szeminárium


Mit nem tanítunk?

Mit nem tanítunk?

Mi a tréningjeink alapjául nem pszichológiát tanítunk, hiszen az az 1600-as évek végén már megszűnt létezni. Nem tudom tudtad-e, de a pszichológia a Keresztény Egyház alkalmazott vallási filozófiája volt.

Az utolsó kaput pedig Bismarc tette be, amikor is Wundt professzort megkérte, hogy alakítsa át a pszichológiát lélektelen lélektannak. Legyen az ember állat, hogy a porosz keresztény katonák hajlandóak legyenek a háborúban embert ölni. Ha nem hiszed el, amit mondok, akkor esetleg emlékezhetsz, hogy az iskolában is porosz módszert használnak, hogy engedelmes felnőtté váljanak az emberek. Ha nem szeretted az iskolát, akkor láthatod, hogy a pszichológia jelenlegi formájában kudarcot vallott.

Ezért használjuk vallás mentesen a világi célokra licenszelt Hubbard Menedzsment Rendszert. Az egyik eszköz, amiről a legtöbbet lehetett már Magyarországon is hallani, az Érzelmi Tónusskála:

Itt tudsz róla 24. perctől nézni egy videót, magyar felirattal:

Az ABCD emberek tréningünk erről szól részletesen: https://www.facebook.com/events/520562448595225


Gáll Gregor

Gáll Gregor egy igazi művész, aki új világokat teremt

Gáll Gregor egy igazi művész, aki új világokat teremt. 2006 óta ő készíti a Kasza Team éves díját, az Év Értékesítője Excalibur Díjat.

Arról beszélt, mi a művészet szerepe az életben.

Excalibur Díj

Ki az a GÁLL GREGOR SZOBRÁSZMŰVÉSZ?

Gáll Gregor Veszprémben született 1957-ben.

Különböző művészeti területeket tanulmányozott: fa-, bronz- kő és kerámiaszobrászatot, ötvös- és aranyművességet, grafikát.

1994-től máig több, mint száz kiállításon szerepelt itthon, Belgiumban, Németországban, Franciaországban, Ausztriában, stb...

Három világkiállításon képviselte a magyar szobrászművészetet: Frankfurt 1999, Hannover 2000 és Strasbourg 2001.

Több száz szobra található magángyűjteményekben (KogArt Alapítvány, Cisco System, UPC, stb...) és közgyűjteményekben (Magyar Nemzeti Galéria, Veszprémi Laczkó Dezső Múzeum, stb...)

Monumentális munkái láthatók USA Acton Szoborpark, Hévízen, Badacsonytomajon, Herceghalmon, Ottignies-LLN-ben (B).

Gáll Gregor öt párhuzamosan épülő stílusban alkot, melyek mind egyediek. Központi témája a végtelen szellemi létezésünk játszmái.

A Magyar Televízió, különböző újságok és művészeti szaklapok számos alkalommal számolták be munkásságáról.

Egy 190 oldalas angol nyelvű reprezentatív album jelent meg munkásságáról "Greg d'Arc – sculptures" címmel.

A szobrászat mellett Gáll Gregor művészi arany- és ezüstékszereket is készít, melyeket pl. 2010-ben a Inhorgenta – München világkiállításon mutatott be.

Szakmai szervezeti tagságok: Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete, Magyar Szobrász Társaság, Veszprémi Művész Céh.


Zseli Csaba

Zseli Csaba, Kasza Tamás Év értékesítője - Excalibur kard díjazott

2009-ben Zseli Csaba kitűzte, hogy egyszer elnyeri Kasza Tamás Év értékesítője díját, Gáll Gregor alkotását, az Excalibur kard bronz szobrot.

Ma, 11 év után közel 600 nagyszerű ember előtt átvette a díjat. 💥

Köszönjük Csaba a kitartásodat, és a barátságodat.

És igen, többször voltál Kasza napon, mint én. (Eggyel többször. Hiszen az elmúlt hármon nem voltam ott.)

Zseli Csaba, Kasza Tamás Év értékesítője - Excalibur kard díjazott előadást tart

Csaba arról beszélt, hogy az ő életét a Dianetika könyv elolvasása, és alkalmazása változtatta meg.

Itt egy feliratos film erről:


Matastik János

Matastik János festőművész átadja ajándékát

Matastik János festőművész meglepetése a 47. Kasza nap záróakkordja volt.

János! Nagyon köszönöm!

Igazi örömet szereztél!

János is elvégezte a Kommunikációs Workshopot, és elmondta, hogy segítettünk neki elindulni a festőként való kiteljesedésében.


A 47. Kasza nap előadói

A 47. Kasza nap előadói

A 47. Kasza nap előadói: Takács Dániel, Kasza Tamás, Zseli Csaba és párja, Zseli Szabina, Oláh Tamás és Veres Klára.

Köszönöm nektek, hogy a 47. Kasza napot felejthetetlenné tettétek!


Következő Kasza nap:

48. Kasza nap: 2020. június 3.

A lezárás 55 törvénye

A lezárás 55 törvénye

Jelentkezés a 48. Kasza napra


Mit és kinek szolgáltatunk?

A képzéseink azonnal használható gyakorlati tudást adnak át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

Ezek mindegyikéről részletesen tájékozódhatsz a Tréningek menüpont alatt


Mi történt este?

A Kasza Team és együttműködő stratégiai partnerei vacsoráznak

Ha voltál Piroska Gyula Bázis 1 szemináriumon, akkor tudod mit jelent az, hogy steak került az asztalra.

Ma este a Kasza Team és együttműködő stratégiai partnerei vagy, ahogy a mi tréningjeinken szoktuk mondani, a Koór Törzs jól lakott.

Köszönöm nektek, hogy a 47. Kasza nap nagy siker lett, és hogy 2008 óta már kb. 15.000 ember volt nálunk!

Köszönjük a szokásos színvonalas kiszolgálást a Trófea Grillnek!


És zárásul a fontosabb képek egy videóban:


Találkozunk június 3-án!

Jelentkezés a 48. Kasza napra


  1. március 4.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: