Az MLM-ről lehull a lepel: miért keresnek kevesen sokat vele?

AZ MLM-ről őszintén!

Miért keresnek kevesen sokat vele?

Biztos mindenkinek való az MLM, ahogy ajánlják? Hol a hiba, ha annyira dicsérik?

ELSŐ FÉLREÉRTÉS:

A MUNKAMENET NEM MLM hanem NETWORKING!

Mi a munkamenet?

  1. CÉL KIJELÖLÉSE.

  2. LEHETSÉGES EMBEREK LISTÁJA, AKIK SEGÍTHETNEK EBBEN.

  3. TELEFONOS IDŐPONT EGYEZTETÉS. Vagy személyes megkeresés.

  4. PREZENTÁCIÓ

  5. UTÁNKÖVETÉS – AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS ELADÁSA

  6. KAPCSOLAT TARTÁS - MOTIVÁCIÓ – HOGY TOVÁBBRA IS SEGÍTSENEK

Az MLM-et egy ember csinálja, az MLM tulajdonosa. Mert az ő nézőpontjából létezik a többszintes kifizetési rendszer! A résztvevők hálózatépítők, nem mlm-esek! Mutass nekem egy MLM-est, aki több szinten marketingezik, amikor egy szája van?

MÁSODIK FÉLREÉRTÉS:

AKKOR MI A NETWORKING?

Ehhez a network jelentését kell először megnézni:
Hálózat: Nagyobb csoport hasonló érdeklődési körrel és problémákkal, célokkal, akik kommunikálnak egymással, és nem hivatalos kapcsolatban MARADNAK egymással kölcsönös segítségért és támogatásért.

És igeként: hálózatot építeni: Elkezdeni kommunikálni másokkal kölcsönös segítségért és támogatásért.

Szóval, ha valakinek csak a pénzed kell, akkor nem akar neked segíteni. Akkor a piramis alján maradsz örökre, és a pénz, amivel elindultál el fog veszni.

De akkor is ott maradsz lent, ha nem KOMMUNIKÁLSZ állandóan!

Nézzük: Magyarországon a nagyobb csoport 70 fő. Ez tapasztalati szám. Az alatt az emberek nem fogják elhinni, hogy működik. Kiábrándulnak, és kevesen lépnek be. Szóval az első célod az kell, hogy legyen, hogy legalább egy helyre 70 főt odarakj. Rendszeresen. Kiket? Akiknek hasonló céljaik, problémáik, és érdeklődési köreik vannak.

HARMADIK FÉLREÉRTÉS:

KASZA NE TANÍTSA AZ MLM-ESEKET, MERT NEM CSINÁLTA SOHA.

Éppen minap tiltottam le egy srácot, akit sikkasztás miatt rúgtak ki egy olyan cégtől, ahol tréningeket tartottam, de nem ezért, hanem, mert elkezdett lejárató kampányba ellenem, amikor MLM-es tanácsokat adtam a FaceBook oldalamon.

Nos, nézzük a tényeket: Magyarországon nincs más értékesítési tréner, akinek ennyi követője lenne mint nekem. 3500 embert képzünk évente. A legnagyobb rendezvényünk közel ezer fős volt. Minden hónapban kb. 12 nap tréninget tartunk. Van olyan ügyfelünk, aki 2,5 év alatt minden tréningen részt vett, ez tavaly novemberben 14 napot jelentett.

Hasonló érdeklődésű emberek jönnek hozzánk rendszeresen? Elérem a céljaimat?

Tavaly és idén is 4 hónapot távol vagyok Magyarországtól. Csak hotelekre többet költök, mint a fenti illető egész éves bevétele.

Nem az MLM-eket akarom lehúzni, hanem azt akarom tisztázni, hogy mi is networkingelünk. A havi ingyenes napok és Kasza napok a prezentáció. Aztán utánakövetünk, hogy a Kommunikációs képzéseket, vagy a VIP EXTRÁT eladjuk. A VIP EXTRA Magyarország legdrágább értékesítési képzése. Évente 30-an veszik meg.

Olyan dolgokról írok és beszélek, amiket jól csinálok! 18 napja vagyok Dél-Afrikában, és már meg van az a személy, aki az itteni Franchise partnerem lesz. Ővele elindul a 8. ország, ahol van Kasza Franchise! Nyolc ország! Neki vajon hány országban van munkatársa? Valószínűleg csak a Szlovén Franchise partneremtől származó jogdíjam több, mint az MLM-esek 75%-ának az éves bevétele.

Ez a networking. Bárhol ledobtok, 2 héten belül 30 ember előtt fogok beszélni, és elindul a Kasza network! A saját networköm!

De nem gond, ha valaki más network-ében dolgozol, ha nem tudsz, vagy nincs kedved sajátot felépíteni vagy tetszik a másiké.

A világ legjobb MLM-eseit képeztem az elmúlt 25 évben és tőlük rengeteg belső titkot tudtam meg, amiket az ingyenesen letölthető Utánkövetés Mesterfokon című könyvemben összefoglaltam.

De amit nem mondanak el, az a durva. Lázár Csaba volt a második brutál gazdag ügyfelem. Olyan Mercivel jött, mint az első brutál gazdag, de kb. 10 évvel fiatalabb volt, és nem volt gyára. Totál nem hittem el, hogy ennyire tele van. A nappalijában körbe nézve csak a járólapok kétszer annyiba kerültek, mint az akkori teljes vagyonunk: egy pécsi lakás, bútorozva és a 20 éves kocsim. Négyzetmétere a Valentino járólapoknak 60.000 Ft volt, és a nappalija volt vagy 85 nm.

Amikor végigcsinált egy teljes képzési sorozatot nálunk, akkor olyan szintre felment, hogy két biztosítótársaságot is lenullázott, mert nem tudták feldolgozni azt a mennyiségű szerződést, amit az emberei bevittek, és a várakozás miatt az ügyfelek visszakérték a pénzt, a sztornó szerződések pedig lerombolták a helyi irodákat. Elért a csúcsra, és a környezet nem tudta lekövetni.

Ekkor döntött úgy Csaba, hogy inkább kimegy Amerikába. Aztán, amikor hazajött, elkezdett segíteni másoknak. De addig is olyan szintre hozta a munkatársait, hogy hitelesek legyenek, és képesek legyenek networkingelni. Ez utóbbi a személyes márkaépítés.

De ő mit mond a múltjáról, hát ezt hallgasd végig:

Kövesd Csabát a Facebookon:

Kövesd Csabát a Facebookon!

Itt meg az én MLM-es videóimat tudod megnézni:

MLM LEZÁRÁSI ÚTMUTATÓ:

MLM-es vezetők előadásai, akik tőlem is tanultak, és 71 MLM képzési videóm:

Az MLM-es egyik legfontosabb eszköze az ABCD tréningünk lesz!

A-B-C-D emberek

Az MLM-es másik legfontosabb eszköze pedig ez az ONLINE tréning:

MLM hazugságok

MLM hazugságok - ONLINE tréning

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

MLM hazugságok

MLM hazugságok - ONLINE tréning: 21 hazugság és 10 igazság

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: