Hogyan lett egy csóró harcművészből milliomos üzletember?

Persze mi az, hogy milliomos, de Magyarországon nem rossz, ha valaki tud venni bármikor egy autót, egy drága tréninget, vagy el tud utazni oda, ahova akar.

Minden résztvevőnek azt ígérjük, ha eljár az ingyenes képzéseinkre (lehet öt év is kell hozzá), de előbb utóbb ki fogja tudni fizetni a VIP EXTRA árát (1.905.000 Ft).

Azonban volt egy ügyfelünk, akinél fogadni mertem volna, hogy nála kudarcot vallunk.

Az a rögzült előítéletem velük kapcsolatban, hogy a harcművészek nem képesek üzletemberként gondolkodni, eleve a bosszú hajtja a legtöbbet, és a hallgatóik folyamatosan lemorzsolódnak.

A legtöbb iszik is. Rengetegnek láttam a kopott autóját, amiből kifakult tréningnadrágban szálltak ki.

Szerencsére tévedtem!

Megdöbbentő volt látni, ahogy cikkünk alanya leszámolja a sok pénzt. Még megdöbbentőbb volt látni a hálát a szemében, hogy ezt nekünk köszöni.

Élvezettel hallgattam, amikor elmesélte apukája meglepetését, amikor egy új kocsival állított haza.

"Fiam, belőled nem lesz semmi!"-t mindenki megkapta!

Nos, ezt írta Mr. Viking:

Miért jártam végig Kasza Tamás VIP extra képzését?

GDPR miatt ideírom
Hozzájárulok, hogy Kasza Tamás felhasználja az alábbi szövegemet, (részben vagy egészében is) pr, marketing, értékesítési vagy lezárási tevékenységeihez, képzéseihez, könyveihez.

Farkas Gábor Viking (www.sanbao.hu) +36209717431
Tai Chi és Chi Kung specialista, az egészséges életstílusod specialistája


Farkas Gábor Viking vagyok. A Viking a becenevem, mindenki csak így ismer, és elmondhatom, hogy világszerte.

Tai Chi Chuant, Chi Kungot és Nei Kungot tanítok, 2019-ben, 29 éve gyakorolom, és 26 éve tanítom is őket.

Miért jártam végig Kasza Tamás VIP extra képzését?

3-5 évvel ezelőtt, teljesen kifogytam a marketing és szervezési ötleteimből. Azt éreztem, semerre sem tudok tovább lépni, ez kb 2016. őszén csúcsosodott ki. Akkor elkezdtem keresni mi lehetne erre a megoldás. Azt éreztem, hogy csak kísérletezem, próbálkozom, de semmi nem hoz tartós eredményt. Ami viszont eredményt hozott, azt nem tudtam megismételni.

Elkezdtem képzéseket keresni, és valami olyat keresetem, ahol nem csak egy-egy területet tudnak megtanítani nekem a vállalkozásom felépítéséhez, menedzseléséhez, hanem annak minden területén oktatnak, és nem csak oktatják, hanem a saját szervezetükön, cégükön belül is alkalmazzák, vagy képesek is azt alkalmazni.

Sok képzéssel foglalkozó céget végignéztem, de úgy tűnt nekem akkor, hogy a legtöbb helyen csalódott emberek vannak, kényszerből végzik a tevékenységüket, akik maximum egy-két rendezvényre szívják fel magukat, és egy-egy témában tudnak csak segíteni, viszont mindenben nem. Egy területet látnak át, és gyakran hamar el is tűnnek. Általában azt kérdezték, hogy hol vannak nehézségeim, aztán rám akarták erőltetni azt, ami épp ment nekik, ráadásul irreálisan magas áron, és úgy, hogy az nem nagyon érdekelte őket, nekem mire van igényem vagy szükségem.

Én viszont olyan trénercéget kerestem, akik egy cég vagy vállalkozás szervezéséhez, menedzseléséhez, pénzügyi vezetéséhez, rendelkeznek átfogó ismeretekkel, tapasztalatokkal. Nem csak azt tanítják meg nekem, amire éppen szükségem van, hanem képesek segíteni, akár a nulláról építkezni, minden területen.

Aztán megtaláltam Kasza Tamás képzéseit, youtube videóit. Elkezdtem azokat nézni, és 2016 őszén elmentem a Kasza Napra. Ott nem igazán volt veszteni valóm, hiszen adtak könyvet, cd-t így még jegyzetelnem sem kellett. Így, a belépőjegy nem volt több, mint egy könyv és cd ára. Ma sem kerül többe egyébként. Megérte! Javaslom Neked is, hogy menj el a következő Kasza napra, írtam Tamás könyvébe, ott elolvashatod a sikereim okát.

Aztán elkezdtem járni az ingyenes, majd az olcsóbb képzéseire. Az összeset végig jártam, van amit kétszer is. Igyekeztem mindent megcsinálni, majd bevezetni a vállalkozásomba, amit egyedül csak lehetséges, a cégvezetés és szervezés területén. Kasza Tamás képzései megtanítottak termelni, tervezni, értékesíteni, lezárni, jobb marketing tevékenységet végezni, felvételiztetni (HR), jobban kommunikálni (PR) és előadni azt, amit szeretnék, ami nem mellesleg érdekli is a körülöttem lévőket, céget, szervezetet fejleszteni, kivizsgálni a problémás területeket, és megtalálni a miérteket. Képes lettem átlátni ezeket a folyamataimat, én irányítom a tevékenységeimet, tudok előre tervezni, amit meg is tudok valósítani. Ez nem azt jelenti, hogy mindent egyedül kell megcsinálnom, viszont átlátom a folyamatokat a vállalkozásomban, és ha szükséges, ki tudom adni a feladatokat olyannak, aki ért hozzá, és meg is csinálja azt.

Kasza Tamás azt ígérte, hogy ha minden ingyenes képzését végig járom, akkor meg fogom tudni keresni a VIP extra árát. Ez pontosan így is történt. Azóta a VIP extra képzés árát is visszakerestem!

Amikor elkezdtem járni a képzéseire, akkor megterveztem a haladásomat, az akkori "Kis Akadémiát" szerettem volna elvégezni, mert ott volt értékesítési, cégvezetői és kommunikációs képzés. A "Nagy Akadémia" képzésük nem érdekelt annyira, meg túl drága is volt. Aztán a VIP extra közben, az összes hiányzó képzésemet elvégeztem vagy megismételtem nálunk.

Persze voltak fenntartásaim nekem is! Hiszen néha úgy éreztem, hogy kissé el van túlozva minden. Aztán beszéltem a többi résztvevővel, figyeltem a dolgaimat, a változásokat, és észre vettem, hogy amit megcsinálok abból, amit Kasza Tamás mond, az működik! Így elkezdtem tudatosan alkalmazni azt. Azóta, nem mondom azt, hogy kevesebb munkám lenne, sőt, sokkal több van, viszont ugyan azt a mennyiséget, sokkal rövidebb idő alatt el tudom végezni, csupán csak a szervezési ismereteim miatt.

Könnyű volt-e?

Részben igen. Hiszen kész, kidolgozott módszert kaptam mindig mindenhez, nekem csak be kellett tartanom a lépéseket, és mind működött. Ha nem így volt, elmondtam Tamásnak, és megmondta, min és hol kell változtatnom.

Többször volt az, nemhogy ingyen képzéseken vehettem részt, hanem olyan bónusz képzéseken is, amin azért vehettem részt, mert voltam az egyik korábbi, akár ingyenes, akár olcsóbb képzésén. Mindig éltem ezekkel a lehetőségekkel, hiszen mindig jöttek azok az eredmények, amelyeket megígért.

Mennyi idő alatt?

2016. őszétől, 2019 májusáig, körülbelül két és fél év alatt jártam végég az összes képzését. 2018. júliusától élesben is alkalmazom azt, amit tőle tanultam. 2018. őszétől volt, hogy havi 14 tréningnapon voltam Tamásnál, hol napi 8, hol pedig 10-12 órában. Mindezt a vállalkozásom működtetése mellett. Viszont ezért cserébe jöttek az eredmények is. Dupla vagy tripla bevétel is akár, egy hónapban.

A VIP extra képzés javasolt feltétele volt a Vezetői kommunikációs képzés, a VIP 3 napos lezárási és a Cégvezetői képzés elvégzése. Én azt gondolom, e nélkül nem lenne akkora megértésem, sem az értékesítésben, sem a cég vezetés-szervezésben, sem a lezárásban.

A VIP extra képzésen mindent még egyszer végig vettünk, amit addig Tamás képzésein tanultam, még sokkal részletesebben elmagyarázott mindent, mint korábban bármikor is, így sokkal nagyobb rálátást és megértést kaptam. Mindent sokkal jobban megértettem, mint előtte. Képes vagyok vizuálisan is látni, épp hol tartok egy üzleti tárgyaláson, értékesítési folyamatban, vagy éppen a lezárásban.

Ajánlom mindenkinek Kasza Tamás képzéseit, az ingyenesektől a VIP extráig.


Nézd meg a VIP EXTRA oldalát, és nézd végig az összes videót, hogy megtudd, mások mit kaptak ettől a képzéstől! Döntsd el, hogy keresni fogsz annyit, hogy egyszer részt vegyél rajta!

VIP EXTRA 10 napos képzés

Ha pedig már elvégezted a VIP EXTRÁT, akkor Te is írd meg nekem a TE történetedet!

A VIP extra képzés javasolt feltételei:

Vezetői kommunikációs képzés - július vagy november idén utoljára

VIP 3 napos lezárási - szeptember - évente csak egyszer

Cégvezetői képzés elvégzése - október évente csak egyszer

Ösztöndíjért hívd az értékesítőket!

  1. július 9.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: