Mi köze egy lezárási specialistának a párkapcsolati tréningekhez?

Hogy lezárja a párkapcsolatokat? Egy, nem akarlak meggyőzni a 2 óra során, kettő, nem foghatod rám, hogy miattam rúgsz ki valakit.

A sikeres kizárás a titka annak, hogy elérd a sikert, tehát nem kudarcaid voltak eddig a párkapcsolatban, hanem sikertelen kizárásaid.

Engem a kényszer vitt bele abba, hogy párkapcsolati tréningeket tartsak, mert az a helyzet, hogy a pénz egyenlő párkapcsolat. A te vagyonod, a te bevételed, a te működésed, sikered az a párkapcsolatoddal nagyon párhuzamos. Tehát le lehet mérni valakinek a párkapcsolatát azzal, hogy az életben mennyire sikeres, és mennyi pénzt tud keresni magához képest.

Nézde meg a videót és olvasd el a bejegyzésem!

A lezárási tréningjeink, kommunikációs, vezetői tréningjeink során rengetegszer előfordult már, hogy vezető beosztásban lévő hölgyek azt mondták, hogy tök jó, amiket oktatsz Tamás, de most nem vagyok jóban a férjemmel. A szinglik meg azt mondták, hogy most már a 3. pasit tettem sikeressé, és toltam bele 20-30 milliót, de lelépett, most meg van neki egy jól működő vállalkozása, én meg itt vagyok kisemmizve. Szóval nem tudtunk haladni azzal az anyaggal, amit át akartam adni, mert párkapcsolati problémáik voltak.

Nagy cégeknél az elmúlt x időben az értékesítési vezetőt átrakták a HR vezetői posztra, ugyanis rájöttek arra, hogy a HR értékesítő. Ha tehát szingliségből akar valaki kijönni vagy azon gondolkodik, hogy a párkapcsolata jó-e vagy rossz, az egy HR probléma. Az, hogy mit teremtesz magadnak, annak mind köze van a HR-hez, a lezáráshoz, a marketinghez és a pénzhez. Ez kéz a kézben jár, ugyanaz a terület. Ha évről évre nem megy feljebb a bevételed, akkor rossz párkapcsolatban vagy. Ha fix fizetésen vagytok mind a ketten, és nektek ez így jó, és boldogok vagytok, akkor a megtakarításaitokból a vagyonotok tud gyarapodni, és ha egyetértetek abban, hogy milyen ütemben gyarapodtok, akkor nektek jó a magánéletetek. Ha viszont azt érzed, hogy előrébb kellene tartanod, akkor az a helyzet, hogy ezt kezelni kell, nem feltétlenül válással. Ezért “szingliség vége” az előadás címe, mert párkapcsolaton belül csak úgy adok tanácsot, hogy a férfi és a nő is jelen van. Van egy stratégiai partnercégünk, ahol a tulajdonos leült az összes szingli munkatárssal, és megtervezték, hogy hogy lesz barátjuk vagy férjük, mert tudja, hogy a cég bevétele ettől függ. Ez ennyire fontos.

Az előző életek is kapcsolódnak a HR-hez, az értékesítéshez meg mindenhez. Nem kell hinned az előző életekben, én sem hiszek, én tudom, hogy vannak, mert nekem is kellett előző életbeli gondolatokat kezelni ahhoz, hogy házas legyek. Szóval lehet, hogy a te problémáid nem ezéleti problémák.

Összegezve tehát az értékesítés egy gondolat eladása, és ezzel kapcsolatban rögtön lehet három problémád. Első hiba: nem tudod eladni a gondolatot. Második hiba: a gondolatot nem a megfelelő embernek akarod eladni. Harmadik hiba: a gondolat, amit el akarsz adni, nem megfelelő. Ezek a problémáid lehetnek egy párkapcsolatban. Hogyan teremtődnek a gondolatok? Ma a 21. házassági évfordulónkat ünnepeljük a feleségemmel, és hidd el számtalan eset lehetett volna, amikor szétmehettünk volna, de nem az a kérdés, hogy vannak-e problémák, hanem hogy azokat hogyan kezeled. Vannak emberek, akik azt gondolják - és ezt a gondolatot átveheted tőlük -, hogy ha van egy negatív érzelmed, akkor kudarcot vallottál. Az elsődleges oka annak, hogy valaki nem tud párkapcsolatban maradni vagy egy párkapcsolati helyzetet kezelni, hogy amikor érez egy negatív érzelmet vagy látja azt a másikban, akkor azt gondolja, hogy kudarcot vallott, és feladja.

Mondok egy egyszerű példát. Ha hiszitek, ha nem én egy visszahúzódó, kisebbségi komplexussal rendelkező ember voltam, és gyakorlatilag az a szitu, hogy a diszkóban a fal mellett álltam. Támasztottam a falat, hallgattam a zenét, néztem, hogy mások lassúznak egymással. Ráadásul a szüleim elváltak, tehát ebből a szempontból hátrányos helyzetben voltam, és anyám mindig megvárt és megkérdezte, hogy milyen volt a disco? Én meg mondtam, hogy jó.

Voltunk megünnepelni a 27. házassági évfordulónkat, és elmentünk Tolnára is, ahol a feleségem gimnáziumba járt. Megmutatta a kollégiumot, hogy melyik szobában lakott, és akkor az volt a csajozás, hogy a csávó ráült a motorra, odament a lánykollégiumhoz, ott börrögtette a motorját. Erre kinyíltak az ablakok, a csajok unatkoztak, ezért beszélgettek a csávóval, így ismerkedtek. Ha én egy olyan srác vagyok, akinek nincs motorja, vajon mit gondolok az ismerkedésről? Azt, hogy esélyem sincs. Mivel nem kaptál használati útmutatót az elmédhez, ezért ez a gondolat homályba veszik már másnap, de működő gondolat lesz, és onnantól kezdve az egész világnak azt a gondolatot adod el, hogy neked esélyed sincs. Nálam is ez volt. Azért támasztottam a falat, mert próbáltam stratégiákat gyűjteni arra, hogy hogyan csajozzak. Az egyik srác azt mondta, hogy nagyon egyszerű. Betáncolod magad középre, lemész spárgába, forogsz hármat, megnézed melyik lány vigyorog, és odamész. Ha valaki megkérdezte volna tőlem, hogy Tamás miért támasztod a falat, akkor azt mondom, hogy azért, mert nem tudok spárgázni...

Lehet neked is boldog párkapcsolatod!

Lehet neked is boldog párkapcsolatod!


Az 1. lépésed a siker felé vezető úton a Párkapcsolati tréning április 1-én!

Egynapos párkapcsolati tréning

A tréning helyszínét megtalálod a fenti gombra kattintva. Online közvetítés is lesz, amit 1 évig vissza tudsz nézni, ha megvetted a jegyed, tehát nem muszáj szombaton a képernyő előtt ülnöd.

Csak ismerkedsz a témával?

Gyere a következő díjmentes online webináriumra:

1,5 órás esti webinárium

2. lépés: Gyere az 60. Kasza napra, június 7-én:

Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller, Érték- és Minőség Nagydíjas Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: