Hogyan lehetsz hatékony vezető?

Miért nem fog egy cégvezető sem eleget keresni itthon, és miért mennek ki a legjobb munkavállalók külföldre dolgozni?

A magyarok még kisbabák a kapitalista világban! Sőt, lehet, hogy mire megtanultuk volna a kapitalizmus megbukott. Nem működik az, amit a régi tornatanárom csinált:
Lenézett minket, üvöltözött velünk, és mire a bajnoki meccsre értünk mindenki elbénázta a dolgokat, mert elment az önbizalmunk. Utáltuk!

De felnőtt egy generáció, amelyik már előbb kezelte a tabletet, mint tudott volna beszélni. Ők nem tűrnek, mint annak idején mi! Ők elmennek! Minél többen mennek el, annál többen mondják, hogy Te is gyere velünk. Ez egy újabb problémát szül!

Továbbolvasom...

Anthony Robbinst letaszította a trónról Grant Cardone. A tréningcége tavaly 55 millió dollár bevételre tett szert. Tony kb. 30 milliót csinál évente.

Brian Tracy pedig 15 milliót kb, ha jól tudom.

Grant Cardone ideiglenesen elérhetővé tett egy kis füzetet (55 oldal): Hogyan legyél milliomos! címmel.

Itt vannak belőle azok az adatok, amik tetszettek nekem. Nagyon jó könyv! Válaszd ki a neked tetsző idézetet, és azzal posztold ki a Facebookra a könyv linkjét.
(A magyar fordítás olvasható és élvezhető, de néhol van benne elírás.)

Továbbolvasom...

Az értékesítés mestere

Jelentem elkészült Jim Mathers: "Az értékesítés mestere" című könyvének a lektorálása. Első alkalommal közzé teszem a tartalom jegyzéket.

A könyv fizikai formában csak a Kasza Naphoz lesz kiadva. Utána nem adjuk ki többet, és csak az amazonon lehet majd megvenni ugyanannyiért, amennyibe augusztusban a tréning és a könyv együtt kerül.

Olvasd végig, és döntsd el, hogy ott leszel.

Tartalomjegyzék:

Továbbolvasom...

Töretlenül felfelé!

Ezen a héten rengeteg áttörés született. Mind tudhatod, most már nyolcadszorra vagyok ezen a tréninghajón üzleti konferencián.

2011-ben és 2015-ben voltam elismerve, mint a világ egyik legjobb trénere, és idén 2016-ban beléptem az A ligába! Legfiatalabb játékosként az egész világon. Nyolc trénert soroltak idén ebbe a kategóriába. Az egyik én vagyok!

Ezen a héten ennek a nyolc trénernek szervezett zártkörű mastermind csoportba is meghívást kaptam. Ezt nem lehet kifizetni. Nincs ára. Csak meghívás alapján lehet ide kerülni. És persze, ha meghívnak, akkor lőttek a délelőtti fürdésnek a parton. Végül is tanulni jöttem. De megérte! Két olyan írást kaptam, amiket nem adnak oda mindenkinek. Majdnem olyan volt, mintha feltárult volna a titkok kamrája, és megtudtam volna az IGAZSÁGOT!

Ezeket persze március másodikába és a vezetői képzésbe már bele is fogom építeni!

Továbbolvasom...

A tudással kapcsolatban van egy fontos üzenetem a számodra!

Nem a tehetségtől függ a pénzed!

NINCS OLYAN!

A jártasság a lényeg!

Remény vagy kétségbeesés állapotában vagy, amikor a havi statisztikádra vagy kvótádra gondolsz?

Mennyit adtál el júliusban, mennyit fogsz eladni augusztusban?

Ez csak attól függ, hogy milyen a jártasságod!

Továbbolvasom...