Anthony Robbinst letaszította a trónról Grant Cardone. A tréningcége tavaly 55 millió dollár bevételre tett szert. Tony kb. 30 milliót csinál évente.

Brian Tracy pedig 15 milliót kb, ha jól tudom.

Grant Cardone ideiglenesen elérhetővé tett egy kis füzetet (55 oldal): Hogyan legyél milliomos! címmel.

Itt vannak belőle azok az adatok, amik tetszettek nekem. Nagyon jó könyv! Válaszd ki a neked tetsző idézetet, és azzal posztold ki a Facebookra a könyv linkjét.
(A magyar fordítás olvasható és élvezhető, de néhol van benne elírás.)

Ha már a boldogtalanságot választod, legalább legyél olyan gazdag, amennyire csak lehetséges!

A vagyon nem ismer nemet, kort és nem érdekli a sztorid - nem mutat együttérzést és nincsenek érzései. Nem hallgat semmilyen istenre. Nincs túl fiatal vagy túl idős kor a számára: bárki játszhatja ezt a játékot. De a vagyon játékát támadóként kell játszanod.

A középosztálybeli élet egy kompromisszum, és ez egy önző dolog. Amikor megalkudsz a pénzügyi helyzeteddel, akkor nem tudsz segíteni másoknak, mert csak azért küzdesz, hogy saját magad ellásd.

Az érvelés az, hogy, “mivel van mobiltelefonod, internet- hozzáférésed, vezetékes vized és villanyod - hálásnak kellene lenned”. Ez kódoltan annyit jelent, hogy “adj értelmet annak a helyzetnek, amelyben vagy”.

Ha egy értékesítési pozícióban dolgozol, tudod mit kell tenned. Adj el többet!

Nézzünk szembe a tényekkel, amikor nincs pénzed, az etikátlan (= ellentétes a józan ésszel, a szerkesztő megjegyzése).

Mellesleg szerintem mindenkinek csatlakoznia kellene valamilyen hálózati marketing programhoz. Csak maga a tény, hogy azonnal hozzáférést kapsz hasonló gondolkodású emberek teljes hálózatához - akik mind arra törekednek, hogy javítsák saját életkörülményeiket -, már önmagában a jólét megteremtése.

Aztán csak folytattam a képességeim fejlesztését, folytattam a matekot, folyamatosan növeltem a bevételeimet, és valóban eljött az a pont, amikor egy nap alatt megkerestem a 100.000 dollárt, aztán egy óra alatt!

Huszonkilenc éves koromban, amikor az első cégemet kezdtem, minden időmet azzal töltöttem, hogy olyan emberekkel találkozzam, akik meg tudták venni a termékemet, és szinte egy percet sem töltöttem azokkal, akik nem tudták és/vagy nem akarták megvenni.

Nem fogsz meggazdagodni a gardrób szekrényedből, sem a garázsodból, sem a nappalidból. Ez nem így működik. Minden egyes garázsmilliárdos úgy lett azzá, hogy végül kiment a garázsából, hogy eladja az ötletét, a találmányát vagy a termékét.

A milliárdos Mark Cuban-t idézem: “A legfontosabb dolog az üzleti világban, hogy megtanulj értékesíteni. Az értékesítés pedig egyszerűen ennyi: ››Kinél van a pénzem?‹‹”

Amint elkötelezed magad arra, hogy ezt a kérdést állandóan feltedd, akkor az értékesítést is tökéletesen el akarod majd sajátítani.

Az értékesítést tőlünk ezen a két napon tanulhatod meg leghatékonyabban és legolcsóbban:

Értékesítési és lezárási képzések

A gazdagság kalandjában az lesz a bonyolult, hogy ráébredsz arra, mennyi készséged hiányzik ehhez. Én már elég korán rájöttem, hogy mennyire keveset tudtam arról, hogyan teremtsek kapcsolatot emberekkel, hogyan építsek hálózatot, hogyan kommunikáljak, hogyan hozzak létre szoros kötelékeket és hogy milyen kevés önbizalmam is volt. Nem tudtam, hogy kell eladni, piacra jutni, reklámozni, értéket teremteni, tárgyalni, ajánlatokat lezárni vagy az ügyfelet utánkövetni. Nem tudtam kezelni a csalódásokat és az elutasításokat és még a pénzzel sem tudtam rendesen bánni. Életemben először elkezdtem saját magamba befektetni. Elköteleztem magam amellett, hogy tanuljak. Mivel nem szerettem olvasni, még egy olyan tanfolyamot is elvégeztem ami azt tanította meg, hogy “Hogyan tanuld meg”. Ami fantasztikus volt és lehetővé tette azt, hogy bármit meg tudjak tanulni és szeressem is csinálni!

Grant Cardone 16 éve ugyanazt a kommunikációs tanfolyamot végezte el, amit én is tartok - (a cégében mindenkinek kötelező):

www.nemszamit.hu

Ne szánj időt és ne költs pénzt dolgokra, játékokra, vakációra vagy pillanatnyi dolgokra! A legbiztosabb befektetés az életedben – TE. Az önfejlesztésre és az oktatásra költs annyit, amennyit csak kell! Ha pénzt is kell kölcsönkérned ehhez, tedd meg. Emlékezz rá, hogy te már nem csak számlákat akarsz fizetni! Te a “milliomos és rendkívül gazdag akarsz lenni” játszmát játszod. Keresd meg a technológiákat, amelyek segítségével felszabadíthatod a benned rejlő lehetőségeket.

Ez a leghatékonyabb tréning Magyarországon erre:

www.nemszamit.hu

A végén a valódi gazdagság lesz a tiéd: barátokat, támogatást, szeretetet, egy örökséget hagysz a világra, amiért világszinten elismernek és csodálnak.

A könyv linkje:

Hogyan legyél milliomos!

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: