Kasza Tamás: Érd el céljaid!

Tudod csak 1.000 dbot gyártottunk le, és nem fogjuk újra gyártani. A Kasza nap előtt megvehetted 5.000 Ft-ért a nappal együtt, 2019. március 7-étől pedig 10.000 Ft + futárköltség az ára, amíg még van belőle.

ELŐSZÓ

Nem tudsz eleget tanulni a célok eléréséről!
Ragadj meg bármilyen tréninget, ami erről szól!

Én 25 éve tartok a célok eléréséről tréningeket, és ebben a könyvben azokat a dolgokat gyűjtöttem össze Neked, amit máshol nem fogsz megkapni. És amik miatt lehet, hogy nem is érted el azokat a célokat, amikre a legjobban vágysz. A könyvbe tehát a legfontosabb tanácsaimat írtam bele azzal kapcsolatban, hogyan juss túl a lustaságon, és hogyan legyél kitartó!

De ez nem egy könnyű könyv. Próbáltam annyira olvasmányosan megírni, mint az eddigi 23 könyvemet. De lehet, úgy véled majd, néhol ellentmondások vannak benne, vagy kissé eldurvul.

Nos, ne foglalkozz azokkal a részekkel. Olvasd végig a könyvet, nézd meg mi tetszik benne.
Aztán olvasd el újra, és ki fog tisztulni, ami még nem volt tiszta. Ez a könyv több, mint aminek látszik. Ha rendszeresen olvasod, egyszer csak kinyílik a csodák birodalma, mint ahogy több ezer ügyfelem már megtapasztalta. Ha kitartó vagy, akkor annak meglesz a gyümölcse, mert ebben a könyvben benne van a sikered titka.

De had gratuláljunk, hogy képes vagy szembenézni a célok témakörével. Az emberek pontosan 1%-a képes erre. 99% nem, ők csak sodródnak.

Kizárólag a környezetük elvárásainak hatására lesznek céljaik, és csak azokon futnak. Kicsit olyan ez, mint a földművelés. Azért művelni földet, hogy egy év múlva is művelhesse a földet.

Ebből a szempontból lehet úgy nézni, hogy semmi értelme az egész életnek. Az élet születéssel kezdődik, tart valameddig, és halállal ér véget.

De mégis, ha valaki kezébe veszi a sorsát, kitűz célokat, akkor akár élvezheti is.

Szóval üdvözlünk az új ügyfeleink között, ha ezzel a könyvvel léptél kapcsolatba velünk, és köszöntünk régi ügyfélként, ha már jársz hozzánk egy ideje. A legtöbb ügyfelünk a barátunk lett az évek során. Igazából nekem nem is nagyon vannak más barátaim, az ügyfeleimből kerültek ki mind. Hiszen közös célokon dolgozunk a tréningek során, a videóimon keresztül, vagy most a könyv lapjain.

Minket az ügyfeleink tesznek naggyá! Legalább annyit tanulunk tőlük, mint ők tőlünk! Egy jó közösség alakult ki, mert mi nem tartunk kötelező képzéseket. A képzéseink azonnal használható gyakorlati tudást adnak át, már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

Mindhárom kategóriának írtam egy-egy könyvet, amit díjmentesen le lehet tölteni a weboldalamról. (Kattints a jobb oldali oszlopban található képekre!)

A képzéseink 90%-a nyílt, mint a KOMMUNIKÁCIÓS vagy VIP EXTRA programok. Szabadon, digitális nindzsaként éljük az életünket.

Harcosok vagyunk, nem rabszolgák.

Készítettünk egy felmérést a facebookon, itt olyan követők is vannak, akik még nem vettek tőlünk semmit sem. Nagyon érdekes dolgok jöttek ki. A könyvem, ígérem, segít legyőzni ezeket az állapotokat, amennyiben megcsinálod a gyakorlatokat, és összeszeded magad. Nyugi, a gyakorlatok segíteni fognak.

A kérdés az volt, hogy mi miatt nem érted el azokat a céljaidat 2018-ban, amiket nem értél el?

Íme a top 10 kifogás 140 ember válasza alapján:

1. Lusta volt, halogatott, komfortzónán nem lépett át - 19%

Ahhoz, hogy valaki elérjen célokat kitartásra, bátorságra és fegyelemre van szüksége. A napi rutin és a dolgok, amiket meg kell csinálni, de nem visznek közelebb a célunkhoz, nagyon nagy ellenségünk a célok elérésében.

2. Időhiány - 18%

A fenti pont folyománya az időhiány. Vagy ez csak egy kifogás? Miért nem volt ideje 10-ből két embernek. Én majdnem egybe venném a fentivel.
Úgy tűnik az emberek 40%-a tudta, hogy mit kellene csinálnia, de nem csinálta, mert vagy nem volt ideje rá, vagy pedig azért, mert nem volt kedve. Lehet, hogy a kedv = idő?

3. Túl sok gondolkodás, nem volt célja, nem tudta merre - 13%

Ha valakinek nincs célja, akkor sodródni fog, mint egy falevél. Néha tényleg nagyon nehéz kigondolni, hogy merre tovább. Nem tudjuk mi az, amit szeretnénk. Nem tudjuk igazából, kik vagyunk. Ami eddig volt, azzal szakítani szeretnénk, de merre tovább?

4. Mások eltérítették, akadályozták, nem segítettek - 10%

Az Állj ki magadért! című könyvemben, ami díjmentesen letölthető, egy teljes választ adok erre a problémára, amikor leszólnak minket és ettől összeomlunk. Azonban itt néha arról van szó, hogy valaki azt a játékot játssza, ha te nem segítesz, akkor én sem csinálom. Ez párkapcsolatoknál még jellemzőbb, amikor az egyik fél ki akar törni az alkalmazotti létből, de a párját próbálja dolgoztatni maga helyett. Konfliktushoz vezet, és váláshoz.

5. Más dolgokon, más munkán volt a figyelme - 10%

Szintén arról van szó, hogy tudja, mit kéne csinálnia, de nem csinálja. Más dolgok elviszik a figyelmét.
Láttuk már azt, akinek hónapjai mennek el egy szerelmi csalódás után például. Vagy beesik egy olyan munka, amit muszáj megcsinálnia, de semmi köze ahhoz, ami az életét előre vinné.

6. Motivációja nem volt vagy elvesztette - 8%

Itt nem csak arról van szó, hogy nincs kedve semmihez, azért, mert kényelmetlen. Ez már nem lustaság. Ez kiábrándultság. Veszteségek, kudarcok okozta lelkiállapot, amikor már nem is hiszi el, hogy valami lehetséges.

7. Nem volt pénze rá - 6%

Kommentár nélküli kommentár a 7. ponttal kapcsolatban: csak a hetedik helyre sorolták az ügyfeleink a pénzt, mint kifogást. Százból hatan látták a pénzt akadálynak. Ez azért elgondolkodtató. Főleg azok számára, akik rá vannak görcsölve a pénzre.

8. Önbizalomhiány - 6%

Személyesen én arra gondoltam, hogy ez lesz az első számú kifogás. Lehet, hogy azok közül, akiknek nem volt elég önbizalma, meg sem merték válaszolni a felmérést. Mindenesetre levonhatunk egy következtetést, mi magyarok nagyon tudjuk, mit kéne csinálnunk, 94%-nak van önbizalma, vagy legalábbis ezt gondolja magáról, de nem csinált semmit. Pató Pál úr jut eszembe.

9. Gyerek született, gyerek miatt - 6%

A fiam már huszonegy éves lesz. De emlékszem az első öt évre. Teljesen megértem azokat, akik inkább a most született gyerekeikkel voltak. Minek a sok pénz, a célok elérése, ha a gyerek reggel még nem kelt fel, amikor elmentünk otthonról, de mire este hazaérünk, már alszik. Egyetértek mindenkivel, aki a gyerekét választotta.

10. Nem mert nekiindulni - 4%

Sokan az utolsó lökésre várnak. Egy jelre. A szerencsés csillagzatra. Vagy a lottó ötösre. Sajnos a legtöbb esetben soha nem jön el a megfelelő pillanat.
A legtöbb sikeres ügyfelem úgy ugrott bele a vállalkozásába, hogy vettek egy mély levegőt, becsukták a szemüket, és start! Ez kicsit olyan, mint amikor valakit a repülőgéppel együtt dobnak ki egy másik repülőből, és zuhanás közben kell összeszerelnie. Ez a vállalkozói mentalitás.
Nem mindenkinek való.

Látható, hogy nagyon fontos a célokról tanulni.

Rólam tudnod kell, hogy minden könyvet úgy írok meg, hogy előtte évekig tartom tréningben, és a könyv írása előtt még egyszer direkt lepróbálom a végleges tematikát. Ennek a könyvnek a próba tréningje után az egyik visszajelzés így szólt:

“Szóval óriási volt ez a mai nap is. Átjött minden. Tetszett, hogy tömény volt, gyors, lényegretörő, csontokig hatoló, komplex, összeszedett, vidám és frappáns. Egy szóval: professzionális!

Azon gondolkodtam többek között, hogy egész életemben ezt kerestem. 18 éves koromban a pécsi középiskolám filozófia tanárának házi feladataként leírtam, hogy milyen közösség tagja szeretnék lenni. Kerestem mindenhol, volt amikor azt gondoltam megtaláltam, de mégsem.

Igen! Itt. Most. Megvan. Ez az!

Szeretet, tisztelet, tudás, fejlődés, egymás segítése, örülni a másik sikereinek, kedvesség, testvériesség, humor, családias légkör, önmegvalósítás, profizmus, bizalom, barátság, szabadság. Sohasem csalódtam, nem pushingolsz (!!!) stb.

Az aberrációs gondolatok is igazak az idő tényezőről. Magamra ismertem ám több területen is.

Köszönöm!!!

Egyszer csak majd minden a helyére kerül!

Köszönöm szépen! Örök hálám!

Nagyon tisztelem és őszintén értékelem, hogy ennyi embernek segítesz valóságosan, szeretettel, őszintén, hatékonyan, hosszú távon, kitartóan.

Akárkit megismertem hasonló ambíciókkal, mindenki hajótörést szenvedett, megsebesült valahol vagy kibicsaklott. Nem kicsit. Ki itt, ki ott. Valahol mindenki. Két évtizedet senki sem nyomott le így mint Te!!!

Egyedülálló, amit képviselsz!

Sok sikert kívánok!!!”

Az ilyen visszajelzések éltetnek engem, és a csapatom minden tagját. Tudom, sok ember van, aki kritizál, vagy nem szeret, vagy irigykedik rám. Nem tetszhetsz mindenkinek. De azt a tényt nem tudják elvenni tőlem, hogy több, mint 20 olyan dolgot értem el Magyarországon, amit lehet, hogy egyesével sokan elértek, de együtt mind maximum csak öten. Ezek közül 10 rekord, és csak én és a csapatom volt képes újra és újra megdönteni.

Viszont nem ez boldogít, hogy én vagy mi mit érünk el, hanem az, amikor a hallgatóim, tanulóim, követőim érnek el rekordokat. Azok száma pedig több száz. (Nem követőknek, hanem a rekordoknak. Ezek közül sok világrekord a saját iparágán belül.)

Leszel Te is az egyikük, akire későbbi tréningeken és könyvekben hivatkozni fogok, mint a SIKER példájára?

Ehhez el kell érned célokat!

Ebben a könyvben leírom neked, hogy az elmúlt 25 évben a személyesen mentorált VIP ügyfeleimet milyen gondolatokkal segítettem ahhoz, hogy a világ legjobbjai legyenek!

A könyv korlátozott példányszámban a készlet erejéig rendelhető az alábbi linken!

Kiadványok rendelése

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: