A stopok eltűnnek!

Ha van valami, amire igazán büszke vagyok, az az, hogy rengeteg stopot és megállítást sikerült legyőzni az elmúlt 26 évben. A kaposvári panel gyerekből nemzetközi tréner lett, aki több ezer ember életére gyakorolt pozitív hatást öt földrészen.

A stopok leküzdésének sok köze van ahhoz, ahogyan valaki vezeti az életét. Fura, hogy egy ideig életvezetési tanácsadó is voltam. Az most kb. life coachnak lehetne mondani, és ebből született A megújulás mestere című könyvem is. (Itt érhető el!)

Sokan, a kisebbségi komplexusukat, félelmeiket, a stresszt drogokkal, görbe éjszakákkal tompítják. Nem jönnek rá a nagy igazságra. Nem a saját életüket kell igazán vezetni, hanem a körülöttük élőkét 🙂.

Én is inkább azoknak az embereknek köszönhetem a stopok eltűnését, akik átlöktek a stopjaimon.

Sajnos nem igaz az, hogy egyedül legyőztem a stopjaimat.

Én is kellettem ehhez, de igazából azoknak a segítő embereknek köszönhetem, akik körülvettek és bíztak bennem. Sőt néha azoknak, akik pedig kigúnyoltak, és megkérdőjelezték a segítő szándékomat, vagy egyszerűen ilyen vagy olyan okok miatt leszóltak. Ők már nincsenek az életemben.

De ezeknek az embereknek a nyomását csak úgy tudtam felhasználni, hogy voltak többen, akik védtek, és segítettek az utamon. Elsősorban a feleségem, családom, másodsorban a munkatársaim. Az összes tréner, coach és barát, akik lelket öntöttek belém, hogy meg tudom csinálni.

Igen, én voltam, aki nem adta fel, és ezután sem fogom feladni.

Te se add fel soha! A stopok eltűnnek!

Az 50. Kasza nap erről fog szólni:

(Nem csak cégvezetőknek:)

50. Kasza nap

Következő Kasza nap

Következő Kasza nap

Következő Kasza nap

Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: