Nacsa Mihály: Hogyan hatszorozz?

Nacsa Mihály és Gémesi Edit VIP ügyfeleim, az "Immulina, a bajok örökre feledésbe merülnek" elnevezésű Facebook csoport, és az IMMULINA táplálékkiegészítő termék kifejlesztői és tulajdonosai. Nacsa Mihály válaszolt a kérdéseimre, amit ebben a bejegyzésben adok közre. Kasza fanok számára Mihály még egy meglepetéssel is készült, amit a bejegyzésben szintén megtalálsz.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Olvasd el, hogyan hatszorozta meg Nacsa Mihály és Gémesi Edit cégük eredményességét, annak ellenére, hogy minden külső körülmény inkább gátolta, mint támogatta őket, és hogyan lettek piacvezetők a saját területükön.

Kasza Tamás interjúja Nacsa Mihállyal

(Nacsa Mihály www.nacsamihaly.hu , www.reneval.hu , www.immulina.hu)

Kérdés: Megteremtettél, és bevezettél egy márkát méghozzá a karantén alatt! Honnan jött az ötlet?

Az ötlet, hogy valami igazán egyedit és nehezen másolhatót alkossak a fokozatosan egymásra épülő Kasza Team képzések megfelelő pontján született meg.

Nacsa Mihály kutató vagyok, specialitásom a regeneráció. Több éve kutatók között élem napjaim. Egy vízkezelő találmányom miatt választottak be az akkor alakuló Délalföldi Feltalálók és Újítók Egyesületébe. A Kasza Teammel Holbok István barátomon keresztül találkoztam, az ő javaslatára mentünk el az első Kasza napra.. Aztán az egyik Kasza nap után egyből végig vásároltunk minden tréninget Tomiéknál a feleségemmel, Gémesi Edittel, aki nagyon sokat segít nekem, és támogat. Három év tanulás után eljutottunk oda, hogy most ki tudjuk tűzni azt a célt, hogy Tomiékkal tartsunk a világ legjobb helyére, a Hajóra, 2021 februárban.

Visszatérve a találmányra, így született az ötlet a tiszta életcsíra dús élővízben nevelt készítmény megalkotására. Felfedeztem, hogy a levegőben szálló fekete penész spórája, ha belélegzik, akkor a vérhez tapadva azonnal az agyba és az idegpályák közé jut, és csatlakozási problémát okoz. Rövidzárlatos lesz az agy tőle. A kutató kollégáktól, de főleg Prof. Horváth tanár úrtól, aki mikrobiológiát tanított, tudtam, hogy az emberi öregedés az idegpályák gyulladása és elhalását idézi elő. Itt jött a villanyszerelő agyam (első alapszakmám), ha szétégett a kapcsoló, és nem vezeti az oxidált érintkező az elektromosságot, és lusta vagy kiszerelni, vagy nem lehet, akkor előveszed a koncakt spray-t és addig fújod az érintkezőt, amíg az újra vezeti az áramot, és újra működik a szerkezet. Erre van szüksége a leöregedő emberi testnek is! Hosszú kutatóévek alatt, a felkészítő professzoromtól megtanultam Szent-Györgyi intelmét is: "Életet csak élet teremt!" Nem csak én nem hiszek az élettelen vegyi anyagok eredményeiben. Minden tanítás alkalmával őszinte tiszta szándékkal átjött az intelem: Fiaim, ha a természetben nem lenne megoldás az életben maradáshoz, ti már régen nem ülnétek ezekben a székekben, hiszen nem is létezhetnétek. Én ezt az elvet követem a mai napig. A természet nem korrupt, nem lehet megvesztegetni, és őszinte válaszokat remélhetek tőle. Ez a termék igazán tiszta élelem! Az alga minden életforma első láncszeme. Átalakítás nélkül, még beteg gyomorral is fel lehet venni. Nagyon tartalmas, hamar megérzik a hatását, akik rászánják magukat, hogy kipróbálják.

Jól előkészítve az algatermőkád vizét, folyékony formába beleöntve azokat a hiányzó anyagokat, amik kellenek egy életképes idegsejt összeállításához, de a testben hiány van belőlük a civilizációs életmódunk miatt, a kád elképesztő életerővel neveli az algát. Ez az Immulina alga koncepciója. Húsz év folyamatos kitartó tanulás után kétezred másodperc alatt jött a termék ötlete az egyik VIP EXTRA képzésen. Ha nem megyek el, akkor még ma is bennem szunnyad ez a gondolat kihasználatlanul.

Kérdés: Mi a sikerreceptetek?

0. 20 év tanulás, Kasza Team képzések, jó ötlet, aztán fél év előkészítés. Ahogy elkezdődött a gyártás és az értékesítés utána gyakorlatilag egyből nyereségesek lettünk.

1. Kellett egy jó grafika, amely elmagyarázza azt, amit nem érdemes ráírni a beltartalomra, de sugallja az embereknek, hogy valami különlegesség van ebben a növényben. Ezt a grafikát Edit és egy grafikus találta ki, és alkotta meg. Szerintem ez is fontos része a ma már sikernek nevezhető termékünknek.

2. A piaci bevezetésnél tematikusan tartani kellett mindazon lépéseket, amit csak a VIP Extra programon tanulhattunk meg. Így könnyű volt az összes lépés.

3. A piacon a szakértővé válás szabályait követve, hamar létrejött egy riport velem a YouTube-on, amit Dr. Tápai Mária készített:

4. Ehhez társítottam Temesvári Ricsi Websiker ügynökségét, aki elkészített nekünk egy igazán profi weblapot a lezárás értékesítés szabályait betartva.

5. Mindezek után létrehoztam egy zárt csoportot a Facebookon: „Immulina a bajok örökre feledésbe merülnek”, ahol már több mint 650 elkötelezett szinte mondhatnám rajongó osztja meg egymással a jobbnál jobb eredményeket.

Kérdés: Az értékesítési és kommunikációs képzés mennyit segített?

Amikor Edittel befizettük az első képzést, azt sem tudtuk, lesz-e felutazáshoz üzemanyag az autóba. Csak reménykedni tudtunk, hogy lesz haszna a képzésnek, aztán már az első két nap képzés után a tanultak alkalmazásával, a második napra visszakerestük a befizetett összeget.

Ezek a képzések nélkül, most a vírushelyzetben egészen biztosan mi is fejre álltunk volna. Be kellett, hogy lássuk, ha nem értenek az emberek, üres marad a zsebünk! Sőt még ráadásnak meg is támadtak, és visszahúztak minket, de csak azért, mert nem értették, amit mondok.

Az igazi lényeg: A szavam becsülete. Az embereket segítő őszinte, tiszta szándék. Ez nem helyettesíthető semmivel ezen a földön. Mára ez a legnagyobb kincs, és ezt érzem a Kasza Teamen is. Ezért szeretek velük lenni.

Mindezeket a sikereket a kommunikációs képzések nélkül nem értem volna el.

Kérdés: Mik a terveitek?

Az igazi fő tervünk most az életemben az, hogy kijussak veletek februárban a Hajóra. Annyi jót hallottam azoktól, akik ott jártak, hogy alig várom, hogy ott legyünk veletek.

Utolsó kérdés: Valami kedvezményes ajánlat a Kasza fanoknak?

Gémesi Edit és Nacsa Mihály és az IMMULINA

Igen, természetesen van.

Azok, akik megírják, hogy innét erről a blog oldalról értesültek erről, csomagfeladási díj nélkül kérhetik a próbaadagot, mindössze annyi a dolguk, hogy a https://immulina.hu/proba/#kerdes oldalon kitöltik az adataikat, és a kérdésekre válaszolnak, már megy is a 14 kapszulás próbacsomag, nekik - postaköltség nélkül!

Nacsa Mihály a Kasza napon

Találkozzunk mihamarabb egy Kasza tréningen. Szólíts meg bátran, és mond el, mi az, amiben segíthetek neked. Várunk azok táborába, akik ezt az országot felemelik egy még élhetőbb és még boldogabb szintre.

Gyere és legyél velünk sikeres!

Én hiszek benned, és támogat az Immulina!

Üdvözlettel: Gémesi Edit és Nacsa Mihály
www.nacsamihaly.hu
www.reneval.hu
www.immulina.hu


Ha te is el akarsz indulni egy hasonló úton, akkor első lépésnek javaslom:

(Ha, kedves olvasó, még nem rendelkezel ezekkel a könyvekkel ...)

Könyvcsomagok

A könyvcsomag korlátozott példányszámban a készlet erejéig rendelhető az alábbi linken!

Kiadványok rendelése

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: