Hogyan indítsd újra magad?

Vincze Róbert barátommal, a Seminar Consulting Románia tulajdonosával, vettük fel a 41. Kasza nap kiegészítő CD-jét, egy óra anyagot.

Másfél órásra terveztük a találkozót, de három óra lett belőle. Jót beszélgettünk. Vele volt felesége is. Nagyon megható a történetük, és igazi sikersztori.

Három millió mínusszal indította a vállalkozását 18 évesen. A Tankcsapdának szervezett barátaival erdélyi körutat, ami kicsit félre ment, de a Tankcsapda legalább megkapta a pénzét. Két év munkával kitermelte a kölcsöneit, aztán elindult a siker útján, tanult a hibáiból. Kilenc évre rá a csúcson 11 vállalkozást vezetett egyidejűleg. Félmilliárdos árbevétellel. Elérte a csúcsot. A bisztróját a Daily Times beválasztotta a 4. legdizájnosabb bisztrónak a világon. 80 országban cikkeztek róla, Angliából csak ezért jöttek Kolozsvárra. Újságja 18.000 példányban jelent meg, és értékesítési aránya 40%-os volt.

Nem volt hirtelen új célja. Mivel először Piroska Gyulánál tanult, ezért 2015 végén meglátogatta, és megkérte, hogy tanítsa. Felesége szerint legalább akkora beszélőkéje neki is volt, ezért menjen csak hozzá. Gyula kapva kapott az alkalmon, így megszületett a Romániai Piroska Gyula Tréning, de ezt ott csak az erdélyi magyarok tudták kimondani. Egy sikertelen próbálkozás után a Julius Red-del (pornó oldalak jönnek be) Seminar Consulting lett Gyula cégeinek neve, amivel már 2007-ben is próbálkozott, aztán legnagyobb tévedései egyikeként Piroska Gyula Tréning lett a nevük, de aztán tavalytól megint Seminar Consulting. Jó példája arra, hogy fenntarthatod magadnak a jogot, hogy okosabb legyél mint voltál.

Kasza Tamás és Vincze Róbert

No de vissza Robira, eladta 7 cégét. 3-at megtartott, és az első két évben Romániában a tréning szakmában piacvezető lett a bevétele, és az előadásin megforduló emberek száma alapján. A beszélgetésből sokat tanultam! Lássuk mit:

A CD címe: Hogyan indítsd újra magad?

Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, négy dologra van szükséged:

1. Megfelelő bátorságra.

Nagyban kell gondolkodnod. Annyira, hogy magadat is örültnek tartsd, ne csak a környezet mondja. Két dolog van, amikor leállhatsz: amikor nem sikerül valami, illetve, amikor sikerül, és a sikert azon a szinten akarod tartani.

2. Megfelelő ismeretre.

Egy utazási ügynöksége becsődölt, mivel ő nem értett hozzá, és a hölgy, akit választott társnak megfelelően D volt. (Az A-B-C-D emberekről lásd az Emberismereti tréninget )

Ahogy elkezdett tréningekre járni Gyulához rákattant a tanulásra. Havi egy tréninget ütemezett be. Mi is így dolgozunk. Kb. 1,5 évig havi egy tréningre tudsz jönni hozzánk. Ez alatt az idő alatt teljesen át tudunk alakítani. Illetve jobban mondva át fogod alakítani magad. Ha még nem tudod ezeket megengedni, akkor a havi egy ingyenes lezárási képzésünkkel együtt 2,5 év alatt teljesen át tudod alakítani az életedet.

Robi szerint válj tréningfüggővé! Aki nem tudja, hogy kéne még tanulnia, amellett el fog menni a konkurenciája, vagy a piac. Aki tanul, az tudni fogja, hogyan kell kezelnie ezt.

3. Megfelelő statisztikákra.

Vagyis inkább úgy tudod kiiktatni a letargiát, ha a nemekért is pénzt adsz magadnak. Robi egy telefonos munkatársának minden telefon után adott ezer forintot kézbe - így adta oda a fizetését. Onnantól az a munkatárs máris jobban és többet telefonált. Látnod kell, hogy mennyi találkozóból mennyi ügyfeled lesz. Robi tavaly 98%-os lezárást ért el a találkozóin. A CD-n részletesen beszél arról, hogyan kell ezt csinálni, és mit lehet belőle tanulni.

4. Megfelelő hobbira.

A munkádnak a hobbidnak is kell lennie. Ha muszájból dolgozol, akkor nem fog menni az újra kezdés. Minden nap nehezebb lesz, és előbb-utóbb eltörik a mécses. Ha nem az életcélodon dolgozol minden nap, akkor vágod az életenergia-centidet. Nem egészséges. Persze meg kell élni, de jobban tennéd, ha kiderítenéd, mi is az igazi célod! Ha az egész életedre nem is tudod, de legalább a következő időszakra nevezz meg célokat, és amint elérted ezeket, vagy még előbb, tűzz ki újakat.

Ha nem raksz ki célokat, akkor az élet vezet téged, nem Te az életet!

Bármi, ami történik a te felelősséged. Robi a CD-n elmondja, hogyan érte el ezt az állapotot.

7500 Ft-os 13.500 Ft-os vagy a 20.000 Ft-os jegyhez tudod megvenni ezt a CD-t, a 41. Kasza nap után ezt a CD-t nem forgalmazzuk többet.

Következő Kasza nap


  1. augusztus 13.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Utóirat:

Sajnálom, hogy erről a CD-ról már lemaradtál. A következő Kasza naphoz is adunk ki egy hasonlóan ütűs anyagot. Azt még megszerezheted.

Ha rá akarsz nézni a 41. Kasza napra, akkor itt tudod megtenni:

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: