Zseli Csaba előadása

Minden egy Kasza nappal kezdődik!

Mindenkinek szüksége van egy mentorra. Nagyon szerencsés vagyok, ha a szerencse egyenlő azzal, hogy rohadt sokat tanultam és dolgoztam az eredményekért. Nagyon szerencsés vagyok, hogy olyan barátom, olyan mentorom lehet, mint Tamás. Miért van szüksége mindenkinek egy jó vezetőre, egy jó mentorra? Az ember kényelmes és mindig kell egy olyan példa, egy olyan motiváló közeg vagy olyan vezető, aki egyre jobb és jobb teljesítményre sarkall minket.

Zseli Csaba

Hallgasd meg Zseli Csaba, Excalibur Díj nyertes, szabadságmentor előadását!

Zseli Csaba előadása:

Ezt az előadást Zseli Csaba, Excalibur Díj nyertes, szabadságmentor a 47. Kasza napon tartotta. Az előadása most, 2021-ben aktuálisabb, mint valaha.

Sziasztok! Emlékszem, amikor 2009-ben ültem valahol hátul egy Kasza napon és átadták az első Excalibur díjat. Gärtner Péter volt – nem a szerencsés –, hanem aki megdolgozott érte. Akkor született egy álmom, hogy majd egyszer méltó leszek erre a díjra. 2010-ben, amikor láttam a következő díjazottat, majd ’11-ben, ’12-ben nagyon-nagyon örültem nekik, de mindig bennem volt az, hogy én mikor? Nekem ez a díj jelképezi a minőséget, az elismerést, a teljesítményt és azt, hogy győztem. Nem másokat legyőzve, hanem magamat legyőzve. Vallom, hogy nem másokkal versenyzünk, hanem magunkkal.

Mindenkinek szüksége van egy mentorra. Nagyon szerencsés vagyok, ha a szerencse egyenlő azzal, hogy rohadt sokat tanultam és dolgoztam az eredményekért. Nagyon szerencsés vagyok, hogy olyan barátom, olyan mentorom lehet, mint Tamás. Miért van szüksége mindenkinek egy jó vezetőre, egy jó mentorra? Az ember kényelmes és mindig kell egy olyan példa, egy olyan motiváló közeg vagy olyan vezető, aki egyre jobb és jobb teljesítményre sarkall minket.

zseli_csaba_excalibur

Ez a nap a megújulásról szól, ebben jó vagyok. Elhoztam, hogy én hogyan újultam meg. 15 éves voltam, amikor először találkoztam a network marketing iparággal és eldöntöttem, hogy majd ebben egyszer sikeres leszek. Hatszor voltam sikertelen, mire a hetedikben annyi pénzt kerestem, hogy ki tudjam rúgni a főnökömet. Az a cég kivonult Magyarországról, a következő cégben a mai napig én tartom a leggyorsabb gyémánt rekordját Európában. Itt a cégnél pedig, ahol 2 éve dolgozom, a Zinzino-ban, 2 év alatt egy 8000 fős csapatot építettünk az aktív partnereimmel, vezetőtársaimmal, barátaimmal. Pontosan tudom milyen érzés az, amikor az ember feladja, amikor tudom, hogy mit kell tennem, de nem tudom átnyomni magam a saját nehézségeimen. Folyik a könnyem és arra gondolok, hogy inkább elmegyek egy gyárba 3 műszakba dolgozni. Ha van egy titok, akkor az az, hogy mindig vissza tudtam rakni magamba azt a célt, hogy majd egyszer megcsinálom. Hogy egyszer sikeres leszek. Kiszámoltam, hogy 2007-ben, amikor Tamással találkoztam, ahhoz képest a januári jövedelmünk nem a 20-szorosa volt Szabinával, hanem az 50-szerese.

Aki azt mondja, hogy nem nehéz sikeressé válni, az szerintem hazudik. Nekem kegyetlen nehéz volt. Ha az ember azt érzi, hogy bizony ez melós és nehéz, szerintem az teljesen normális, de tudtam, hogy nekem Zseli Csabának, egy falusi gyereknek, aki minimálbérért dolgozott egy fénymásoló szalonban és a főiskoláról is kirúgták, nekem nincs más esélyem. Nincs más lehetőségem csak az, hogy megtanulok profin network marketing üzletet építeni. Tudtam, hogy valamiről le kell mondanom. Vagy az álmaimról mondok le és arról, hogy majd egyszer szabad leszek vagy arról, hogy lemondhatok az álmaimról. Nincsen rosszabb számomra egy középszerű életnél. Nem tudtam, hogy mikor, de azt tudtam, hogy meglesz.

Az első milliómat úgy kerestem meg, hogy 2015 áprilisában elértem egy nagyon komoly személyiségfejlesztő célt. Augusztusban minden reggel elkezdtem írni: havi 1 milliót keresek, havi 1 milliót keresek, havi 1 milliót keresek. Januárban 1,2, februárban 1,7 millió lett a bevételem. Folyamatosan újraélesztettem a célt és a megfelelő képzéseket vettem részt. Az a technológia, amit Tamástól tanultunk lehetővé tette, hogy kidolgozzunk egy olyan tárgyalástechnikát, ami egyszerű, mint a faék, online is tudjuk alkalmazni és nagyon komoly eredményeket hoz. Az, hogy elvégeztem a Vezető kommunikációs tréninget és Jedi lettem, rengeteget segített abban, hogy egy tárgyaláson valóban jelen legyek és tudjak hatni a másik emberre. Az első évben a Zinzino-ban a világ legjobb toborzója lettem, én hoztam be a legtöbb embert az egész világon. A második évben is a TOP10-ben voltam. Nagyon nagyban köszönhető a lezárási technológiának és a Vezető kommunikációs tréningnek.

Őszinte leszek nem értem azokat az embereket, akik azt mondják, hogy negatív emberek vannak körülöttük. Körülöttem nincsenek negatív emberek. Senkinek nem hagyom, hogy rongálja az életemet, az attitűdömet vagy az elmémet. Senkinek nincs hozzá joga. Ezt meg kellett tanulnom, ami rengeteg baráti kapcsolatba került, de ez ilyen. Az árat meg kell fizetni.

Megnéztem, hogy minek köszönhető ez a siker és most hoztam három tippet, nyilván amellett, hogy megfelelő házastársat választottam 18 éve. Szabinának nagyon hálás vagyok, hogy a nehéz időkben is kitartott.

1. Tudni kell váltani.

Ha egy ló döglött, le kell szállni róla. 7 évet adtam egy üzletnek és egy váltás után mindent kockára téve, mindent eldobva és 0-ról kezdve, több százezer passzív jövedelemről lemondva beleálltam egy új üzletbe. Mindenem görcsben volt, de 15-szörös eredménye van két év alatt, mint amit korábban 7 év alatt elértem. Nem azért, mert az elmúlt évben lettem jó. A siker olyan, mint a biciklilakat. Tekergetni kell a számoknál és megvan a számkombináció. Ha csak egyetlen egy rész nem stimmel, hiába van meg az összes többi nem tudjuk kinyitni a lakatot. Meg kell nézned, hogy mindent beleteszel-e, mindent jól csinálsz és tolod, mint állat és ha így se sikerül, akkor lehet, hogy nem jó helyen csinálod.

2. Fejleszd magad folyamatosan.

Imádok olvasni. Van egy könyv, ami az életemre a legnagyobb hatással volt, ezt a könyvet új hívják, hogy Dianetika, a szellemi egészség modern tudománya. Annyiszor éreztem, hogy miért ilyen vagyok? Miért így csinálom? Mi a baj velem? Honnan jön ez a sok ökörség? Miért akarok jót és csinálok rosszat? Ez egy tudományos könyv az elméről, van hozzá egy DVD is. Ha nem olvasom ezt a könyvet, akkor nem lett volna esélyem. Annyi szemetet hozunk a múltból, annyi dolog fog minket vissza és nagyon nehéz magunkat legyőzni. A könyvben leírt technológia abban segít, hogy eltűnjenek azok a gátak, amik miatt visszafogjuk magunkat. Tréningek, szemináriumok, mindig többet költöttem ezekre, mint ami indokolt lett volna, de tudtam, hogy én vagyok a legjobb befektetésem.

3. Dolgozz, mint egy megszállott.

Ma beszélgettem az egyik barátommal és azt mondta, hogy figyelj én nem akarok sokat dolgozni én azt akarom, hogy nélkülem menjen az üzlet, ti sokat dolgoztok? Nem dolgozunk sokat, csak heti 7 nap, reggeltől estig, mint egy állat. Ez nagyon sok munka, de annyit keresünk egy hónapban, mint a legtöbben 1 év alatt, 5 év alatt. Nem számoltam ki pontosan. Sok munka, de kit érdekel? Leírtam a küldetésem, szabadságmentor vagyok. Három területen akarok szabadságot adni mindenkinek: az egészség szabadságát, a pénz szabadságát és az idő szabadságát. Ha ez a három megvan, akkor lehet foglalkozni a magasabb rendű célokkal. Imádom a szabadságot, gyönyörű szó és ezt nem lehet kevés munkával elérni.

Amikor elkezdtem ezt a bizniszt 2 éve, akkor azt mondtam, hogy új alapokra helyezem az üzletemet. Kell, hogy legyen egy belső küldetésem, mert nem tudok csak a pénzért dolgozni, nem egy zsoldos vagyok. Korábban töredék pénznél hanyatt dőltem, mert megjöttünk. Most viszont nem számít a pénz. Nincs jelentősége. Van elég. Miért dolgozunk? Mások sikeréért. Nagyon-nagyon köszönöm Tamás ezt az elismerést, hatalmas dolgot jelent ez nekem.


Mi a következő lépésed?

1. Tanuld meg a lezárás módszerét

Kattints a képre:

A Lezárás 55 Törvénye

Elérhető számodra A Lezárás 55 Törvénye könyv és online tanfolyam is a könyvvel kapcsolatban.

A Lezárás 55 Törvénye

2. Gyere a következő Kasza napra

Kattints a képre:

52. Kasza nap

Foglald le a helyed most a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap

Ha több jegyet is akarsz rendelni, akkor kattints ide:

www.negyevszaktrening.hu

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Töltsd le a Kaszatamas.hu alkalmazást iPhone-ra és Androidra:

Kaszatamas.hu alkalmazás

https://szuper.app/kaszatamas/

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: