Hogyan legyen csodacsapatod?

A legtöbb ügyfelem azzal búcsúzik egy tréningünkről, hogy nekünk van a legjobb csapatunk, és szeretné, ha neki is ilyen lenne!

Szeretném, ha minél több embernek lenne ilyen csapata!

Ezért a csapatépítésről fogok beszélni az április 13-i online VIP tréningen, amire már van 30 előfizető, szóval tuti megtartjuk, sőt jövő júliusig folyamatosan tartani fogjuk.

A csapatépítésről van egy nézőpont, ami csak nekem van meg Magyarországon a neveltetésem, a múltam és a tanult dolgok miatt. Kivételes emberek tanítottak, és bizony olyan vezetőkkel tudtam nagyon sokat beszélni, és tanulni tőlük, akikhez rajtam kívűl nem sokan jutottak be. Konkrétan egy tréner sem. Tőlük tanultam meg, hogyan kell SZUPER CSAPATOT felépíteni. Sőt a vezető munkatársaikkal is rengeteg időt töltöttem ahhoz képest, hogy másnak mi jut, hiszen dolgoztam velük, együtt ebédeltünk, így ők ráerősítettek abban, hogy a vezetőjük miért jó, vagy miben jó!

Az út nem volt gondoktól mentes.

Először simán ment a csapatépítés, és a legjobb munkatársakat könnyen tudtam toborozni.

Aztán nagy kudarc ért, ezt most nem részletezném, de a lényege, hogy eldöntöttem, hogy én ugyan több csapatot nem építek az biztos! Majd egyedül egy asszisztenssel el leszek.

Ez volt az a magas szintű apátia, ami 2009-2013-ig tartott.

Egy karibi hajón Patrick Valtin előadása, és sok más előadás, és Tóth Imre Úr folyamatos mentorálása, és segítsége kellett ahhoz, hogy hajlandó legyek elkezdeni csapatot építeni újra.

A jelenlegi stábból három munkatársam korábban ügyfelem volt!

2017 szeptemberére szereztem vissza a képességemet, és a hitemet, hogy fel tudok építeni egy tökéletes csapatot, ehhez az az évi koppenhágai európai WISE konferencia kellett, ez idén sajnos elmarad, de majd jövőre pótoljuk.

Szóval km-ek tízezreit, és milliók tucatjait költöttem arra, hogy helyre jöjjön a hitem magamban és másokban. Hogy ki tudjam válogatni, kikkel kell dolgozni, hogyan kell motiválni őket, és amiről nem beszélnek, hogyan kell építeni őket, hogy ők építsenek engem.

Ennek a csúcsa volt az, hogy tavaly és idén összesen 242 napot nem voltam itthon, tanultam, és a csapat simán vitte a dolgokat. Én konkrétan még kint sem dolgoztam többet heti 1 óránál. De a legtöbb héten még az is elmaradt.

Kicsit sajnáltam már a végén, hogy nem kérik ki a véleményemet dolgokról, és ha valamire rápörögtem, akkor finoman megmondták, hogy nyugodjak meg, mert már a helyzet kezelés alatt van, és nem kell vele foglalkoznom.

Sőt, a legdurvább dolgok csak később derültek ki, amiket a csapat magában lekezelt, anélkül, hogy tudtam volna bármiről is. Mert ha tudok ezekről, akkor tuti nem tudtam volna aludni.

Szóval csodacsapatom van, és ha Te is akarsz egyet, akkor vegyél jegyet április 13-ra itt:

Online VIP tréning


Mi a következő lépésed?

1. Szerezd meg a Vezetői kisokos c. könyvem!

Kattints a képre:

Vezetői kisokos

A könyvet megrendelheted PDF-ben 5.000 Ft-ért, valamint nyomtatásban 10.000 Ft-ért:

Vezetői Kisokos

2. Tanuld meg a lezárás módszerét

Kattints a képre:

A Lezárás 55 Törvénye

Elérhető számodra A Lezárás 55 Törvénye könyv és online tanfolyam is a könyvvel kapcsolatban.

A Lezárás 55 Törvénye

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Töltsd le a Kaszatamas.hu alkalmazást iPhone-ra és Androidra:

Kaszatamas.hu alkalmazás

https://szuper.app/kaszatamas/

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: