Vezetői Kisokos

EZT A KÖNYVET SZUN-CE-nek AJÁNLOM:

„A gyenge vezetés zátonyra vezeti a legjobb stratégiát, a határozott vezetés még a gyenge stratégiával is győzedelmeskedhet.”

– Szun-Ce

Kasza Tamás: Vezetői Kisokos

A könyv nyomtatott formában 10.000 Ft-ért, míg PDF-ben pedig 5.000 Ft-ért rendelhető.

Te is lehetsz olyan lendületes vezető, akit sokan követnek!

Vezetői Kisokos

Részlet a könyvből:

BEVEZETÉS: A LENDÜLET

Ha van valami, amire igazán büszke vagyok, az az, hogy rengeteg stopot és megállítást sikerült legyőzni az elmúlt 26 évben azért, mert lendületben vagyok!

A kaposvári panel gyerekből nemzetközi tréner lett, aki több ezer ember életére gyakorolt pozitív hatást öt földrészen. A stopok leküzdésének sok köze van ahhoz, ahogyan valaki vezeti az életét. Fura, hogy egy ideig életvezetési tanácsadó is voltam. Azt most kb. life coachnak lehetne mondani, és ebből született A Megújulás Mestere című könyvem is. (Itt, vagy alul a rendelési űrlapon, elérthető pdf-ként is.)

Sokan a kisebbségi komplexusukat, félelmeiket, a stresszt drogokkal, görbe éjszakákkal tompítják. Nem jönnek rá a nagy igazságra. Nem a saját életüket kell igazán vezetni, hanem a körülöttük élőkét. Én is azoknak az embereknek köszönhetem a stopok eltűnését, akik átlöktek a stopjaimon. Sajnos nem igaz az, hogy egyedül legyőztem a stopjaimat. Én is kellettem ehhez, de igazából azoknak a segítő embereknek köszönhetem, akik körülvettek és bíztak bennem.

Sőt néha azoknak, akik pedig kigúnyoltak, és megkérdőjelezték a segítő szándékomat, vagy egyszerűen ilyen vagy olyan okok miatt leszóltak. Ők már nincsenek az életemben. De ezeknek az embereknek a nyomását csak úgy tudtam felhasználni, hogy voltak többen, akik védtek és segítettek az utamon. Elsősorban a feleségem, családom és a munkatársaim. Másodsorban az összes korábbi trénerem, coachom és a barátaim, akik lelket öntöttek belém, ha kellett, értékelték az értékeimet, és meggyőztek, hogy meg tudom csinálni, és hogy érdemes megcsinálni.

Igen, én voltam, aki nem adta fel, és ezután sem fogom feladni.

Te se add fel soha! A stopok eltűnnek!

Ez a könyv erről fog szólni. Segíteni fogok neked áttörni a stopjaidon, hogy lendületbe kerülj, vagy ha már ott vagy, akkor legyél sokkal lendületesebb.

Egy lendületes ember rendelkezik egy céllal. Elvei vannak.

Kialakított egy rendszert, amely szerint él!

Eredményekre koncentrál. Példamutató életet él.

A kommunikációkat gyorsan megválaszolja, elintézi gyorsan a dolgait, nem halogat.

Betartja az adott szavát.

Ez a könyv segíteni fog:

  1. Ha magánszemély vagy, aki az életét jobban akarja vezetni, hogyan kerülj lendületbe!
  2. Ha olyan vállalkozó vagy, aki nem tud még elég pénzt csinálni, hogyan legyen ehhez lendületed.
  3. Ha olyan vállalkozó vagy, aki tud már pénzt csinálni, de csapatot építeni nem, hogy igazán jó csapatod legyen, mert lendületben vagy.

Az életben minden értékesítés! Sőt, akinek eladsz, annak vezeted az életét. Ezért az életben mindent átsző a képességed a vezetésre. Saját magadat is rá kell beszélned néha kellemetlen feladatokra! Ezt hívják életvezetésnek.

A siker és a kudarc nem a magától értetődő dolgoktól függ, hanem azoktól, amik a komfortzónádon kívül esnek. Azokat a dolgokat mennyire tudod megérteni? Mennyire tudsz megtanulni másokat vezetni? És őket csapatba szervezve felkészíteni bármire?

Ehhez egy igazi vezető kell! A könyv ebben segít neked, hogy azzá válj, vagy ha már az vagy, akkor még jobb legyél!

Felkészültél?

„Minden háború az első csata előtti utolsó pillanatban dől el.”

Szun-Ce

Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből. HUBBARD egy védjegy, amelyet licencszerződés alapján használunk. IA#210115585/B


Vezetői Kisokos

Rendeld meg most!