Dr. Lenkei Gábor, a modern kori szabadságharcos

Nem akartam azzal kezdeni, hogy a legnagyobb szabadságharcos, mert biztos vannak többen is, de őket nem ismerem.

Bár erről ő ezt írja:

Nem terveztem, hogy szabadságharcos lesz belőlem. Egyszerűen csak segíteni akartam az embereknek, hogy jobb, örömökben gazdagabb, Emberhez méltóbb, magasabb minőségű életet élhessenek.
Dr. Lenkei Gábor

Dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség című könyvéből több mint 160.000 példány talált gazdára, és könyvei 800.000 példányban forognak közkézen a világon. Aki még nem olvasta a Cenzúrázott Egészség című könyvét, akkor kezdje azzal!

Több MLM-et megmentett az összeomlástól, amikor kijött a könyveivel és az előadásaival. Mivel az emberek nem szedtek vitamint. Én 1994-ben megcsináltam egy méregtelenítést, amit 2014 végén megismételtem. De a kettő között, és jelenleg is folyamatosan szedek vitaminokat. Sok közülük Dr. Lenkei márka. Törzsvásárló vagyok.

Több előadáson sikerült részt vennem, amikor a Doktor Úr előadott, aki volt kedves beszélgetni velem, és rengeteget segített az életemben nézőpontjaival. Ő is a sikerem része. Nélküle nem tartanék itt! Büszke vagyok rá, hogy többször is egy helyen nyaraltunk a tengerentúlon, és akkor még többet tudtunk beszélni. Támogatom a céljait, és fontosak a szavai.

Mit jelent a wikiszótár.hu szerint a szabadság?

  1. Korlátok nélküli állapot, amely egy ideális helyzet. Ekkor egy személy vagy csoport az élet minden egyes területén (egyéni, családi és társadalmi-környezeti szinten egyaránt) tetszés szerinti lehetőséggel képes bármivé válni, bármit megtenni, bármivel rendelkezni, mások ugyanilyen állapotának, illetve a közös környezet fennmaradásának megsértése, lerombolása nélkül.

Forrás: Wikiszótár.hu

Dr. Lenkei Gábor

A Doktor Úr küldetése:

Nem kétséges, hogy épül egy jobb, emberhez méltóbb, örömökben gazdagabb létezést biztosító, Új Egészségkultúra! Minden okunk megvan a bizakodásra! Annál is inkább, mert egyre több orvos is csatlakozik ehhez az izgalmas átalakuláshoz. Lehet, hogy ez ma még nem mindenki számára nyilvánvaló, de kijelenthetem, hogy éppen történelmet írunk az egészség terén. Születőben van egy olyan Új Egészségkultúra, amelyre méltán leszünk büszkék a nem is túl távoli jövőben.
Dr. Lenkei Gábor

A Doktor Úr megkért, hogy segítsem terjeszteni ezt a levelét, és két videóját a C-vitaminnal kapcsolatban, mert olyan sok hazugság van napvilágon a sajtóban, hogy szükség van minden megosztásra, hogy az igazság az emberek birtokában lehessen. Hiszen az ő életcélja hogy „felnyissa az emberek szemét” és nem hajlandó elviselni a hazugságokat.

Szóval az első cikk a C-vitaminról az egyik legismertebb C-vitaminnal kapcsolatos hazugságról szól, amit csak azért találtak ki, hogy elrettentsék az embereket a fogyasztásától.

Dr. Lenkei Gábor írása:

Állítólag a „sok” C-vitamin vesekövet okozhat

Ez az egyik legjobb példa a gyógyszermaffia által széles körben elhintett hazugságokra.

Nézzük a tényeket!

1.) Látott már valaha valaki olyan tudományos vizsgálatot, amely bizonyította volna azt, hogy a C-vitamin valóban vesekövet okoz?

Én még egyetlen egy ilyet sem találtam.

2.) A híresztelés hamisságát bizonyító rendkívül alapos tudományos vizsgálatot viszont igen.

1996 júniusában tették közzé egy nagyon alapos tudományos vizsgálat eredményét:

  • Több mint 45 ezer (pontosan 45.251) férfit vizsgáltak 6 éven át.
  • A vizsgálatba bevont férfiak 40–75 év közöttiek voltak.
  • Azért választották a férfiakat, és éppen ezt a korosztályt, mert a férfiaknál, ráadásul ebben az életkorban a leggyakoribb a vesekőképződés.
  • Olyan férfiakat vettek részt a vizsgálatban, akik legalább 1500 mg, azaz 1,5 gramm, vagy ennél több C-vitamint fogyasztottak naponta.

A tudományos vizsgálat egyértelműen megcáfolta a gyógyszermaffia híresztelését.

A vesekő képződésre hajlamos korban lévő, és ráadásul az átlagosnál nagyobb mennyiségű C-vitamint fogyasztó férfiak körében egyáltalán nem volt gyakoribb a vesekő, mint a C-vitamint egyáltalán nem fogyasztók táborában.

3.) Azt sem szokták nagydobra verni, hogy már 1998-ban megjelent egy fontos tudományos közlemény, amelyből megtudhatjuk, hogy a modern urológia a vesekő betegségben szenvedők számára 1000-3000 milligramm, azaz 1-3 gramm C-vitamin bevitelét javasolja. Naponta!

A sok jó szándékú embert megtévesztő hamis híresztelésről a bölcs mondás jut eszembe: „A kutya ugat, a karaván halad”.

Mi haladunk.
Dr. Lenkei Gábor


Dr. Lenkei Gábor csak a 2020. évben számos kisfilmet készített a munkája során.

Az első film egy leleplező film, idén nyáron a legismertebb médiumok leközöltek egy színtiszta hazugságot a C-vitaminról, Dr. Lenkei Gábor pedig kinyomozta a hír valóságtartalmát.

KEGYETLEN ÉS HAZUG C-VITAMIN-ELLENES KAMPÁNY

Ez a videó annyira betalált, hogy a cenzúra azóta letörölte a Youtube-ról.

A második film pedig arról szól, hogy miután Dr. Lenkei Gábor kinyomozta a valóságot és felszólította a sajtóorgánumokat, hogy tegyék közzé az igazságot, hogy reagált a sajtó erre....vajon mennyire érdekelte őket az igazság.

HELYREIGAZÍTÁST KÉRTEM A SAJTÓTÓL

Ez a videó is a cenzúra áldozatává vált a Youtube-n, ahogy számos más videó is, ami az igazságot és a tudományos tényeket tartalmazta.

Dr. Lenkei Gábor: Emiatt a felvétel miatt törölték a Facebook oldalam!

Egy „cenzúrázott” orvos cenzúrázatlan gondolatai:

A Youtube ezt is cenzúrázta már azóta. A videót elérheted a a Dr. Lenkei Gábor videócsatornán itt alább:

Dr. Lenkei Gábor beszéd elején javasolja, hogy töltsd le magadnak ezt a videót, amíg elérhető.

És nem csak a Facebook oldalát törölték Dr. Lenkei Gábornak, hanem a fizetett Vimeo fiókját is, ahol a videóit tárolta, de azóta a videók egy része már másik videó megosztóról elérhetővé váltak, illetve az alábbi képre kattintva eljuthatsz a Dr. Lenkei Gábor videócsatornára:

Dr. Lenkei videó csatorna

Feltétlen érdemes megnézni ezeket a videókat, mert egy kis bepillantást nyerhetünk abba, hogy a gyógyszermaffia milyen eszközökkel próbál bennünket nap mint nap átverni.

Dr. Lenkei Gábor egyéb, igazságfeltáró videóit is törölte a Youtube cenzúra, de ezeket a fenti képre kattintva elérheted még. Az új Youtube-csatornáján csak szolidabb tartalom érhető el.

Források:

www.drlenkei.org

www.drlenkei.hu

Dr. Lenkei Gábor új Youtube csatornája

www.jogazegeszseghez.hu

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: