49. Kasza nap: Az értékteremtés művészete

Megtartottuk 300 fővel a 49. Kasza napot szeptember 2-án!

Offline 120 és online 180 fővel nagyon sikeres lett a 49. Kasza nap, mert rendezvényekre és élő találkozásokra szükség van! Nem helyettesíti semmi az élő találkozókat.

Nézd meg a videókat, a képeket, olvasd el az összefoglalót, és gyere a következő Kasza napra te is!

Itt tudod megnézni, hogy milyen volt:

A videó angol szöveggel van, de érteni fogod, hogy miről szól.

A következő Kasza napra téged is várunk:

Következő Kasza nap

Mi a közös Thomas Jeffersonban (az USA 2. alelnöke és az USA 3. elnöke volt) és Kasza Tamásban?

Kasza Tamás nyakkendője

A nyakkendő! Ez a batikolt kék nyakkendő a szeptemberi Kasza nap színeiben készült: fekete és királykék. A nyakkendő St. Kitts szigetéről való a Caribelle Batikból, a Romney Manorból, ami egykor a Jefferson család nyaralója volt. Évente 170.000 ember megy oda körülnézni.

Weboldaluk: https://shopcaribellebatik.com

Az út a boldogsághoz

Az út a boldogsághoz könyvről

Minden új résztvevő megkapta a legújabb borítós Az út a boldogsághoz füzetet, amit a Kasza Team adott ki. Most már kb. 5.000 füzetet szponzoráltunk, és osztottunk ki az ügyfeleink között.

Ha jössz hozzánk, és még nincs neked ez meg, akkor kérj egyet tőlünk! Ez díjmentes, és a Kasza napok bevételéből szponzoráljuk!

Az út a boldogsághoz könyv - a Kasza Team ajánlásával

A világon több, mint 120 millió példányban osztották már szét. Háborúkat állított meg, köztük a Jugoszláv háborút is. Dühös tömegeket oszlatott szét, és békével tértek haza - Magyarországon is. Ez a könyv az, ami miatt a leginkább sikeresek vagyunk!

Több évig tanulmányoztam mélyrehatóan, és próbálom minden szavát betartani! Ezért adjuk ügyfeleinknek díjmentesen.

A könyvről egy videó:


És a könyvben szereplő alapelvek online is elolvashatók itt:

Az út a boldogsághoz 21 alapelve

Hogyan tartsd egészségesen magadat?

Hogyan tartsd egészségesen magadat?

Minden résztvevő kapott egy Hogyan tartsd egészségesen magadat és másokat kis füzetet, ami különösen fontos ezekben a napokban, a füzet online pdf-ben is letölthető díjmentesen innen:

https://www.scientology.tv/hu/series/staywell/how-to-stay-well.html

Weiser István

Weiser István

Weiser István megint elbűvölte a közönséget. Többek szerint élete eddigi legjobb előadását tartotta meg, és hatalmas segítséget adott a kisvállalkozóknak ahhoz, hogyan teremtsenek értéket.

István előadása a Kasza nap hanganyagának részeként megvásárolható. A Kasza nap könyve, és a Kasza nap felvétele megvásárolható itt:

49. Kasza nap

Pampuk András

Pampuk András előadása

Pampuk András elmesélte nekünk, hogyan lett az ingatlan eladás mestere az elmúlt hónapokban a Kasza Team szolgáltatásait használva!

Veres Klára

Veres Klára

A nap végére Veres Klári is befutott. Egy nagyobb személyes fejlődési program végére ért, és éppen azt nyomta, ezért nem volt ott velünk egész nap. Hamarosan hallani fogsz erről, Kláritól!

A 49. Kasza nap könyve

A 49. Kasza nap könyve

Köszönjük Holbok Istvánnak ezt a borítót és a tördelést! Nagyon jól sikerült. Az Állj ki magadért csoporton belül pedig köszönjük a szavazók segítségét a dizájn véglegesítésében.

A Kasza nap könyve, és a Kasza nap felvétele megvásárolható itt:

49. Kasza nap

Korábi Kasza napok könyvei

A 49. Kasza napon meg lehetett vásárolni a korábbi Kasza napok könyveit is, de a legtöbb már elfogyott, mivel mindig csak 1.000 db-ot nyomtatunk maximum, és ahogy elfogynak, akkor már nem nyomtatjuk újra.

Az utóbbi Kasza napok akciós csomagja (csak a készlet erejéig):

Könyvakció

Korábi Kasza napok könyvei

Eszközök az élet kezeléséhez

Az előadó felhívta a résztvevők figyelmét, hogy lehet vásárolni 19 kis füzet közül, amelyekben az élet kezeléséhez szükséges eszközök vannak:


A csapat

A csapat

Köszönöm a csapatnak, hogy sikeresen megoldottunk minden felmerülő akadályt, és a végére már az online közvetítés is összeállt. Legközelebb már azzal sem lesz gond. Szuper összeszokott team vagyunk!

Erről is lesz szó az 50. Kasza napon!

Következő Kasza nap

Új rekord a Kasza napon

Új rekord a Kasza napon

Nem igazán szeretjük, ha 15 évnél fiatalabb gyerekeket hoznak el hozzánk Kasza napra, vagy más tréningre, mivel a többi résztvevő nem a gyereksírás hallgatásáért fizetett. De azt hiszem a képen lévő kissrác annak ellenére, hogy csak 2,5 éves, elég jól bírta a dolgot!

És ha már ott volt, akkor úgy döntöttünk, hogy örökítsük meg neki méltó módon, amiről majd az unokáinak is beszélhet - ott volt a 49. Kasza napon!

Nyári Zoltán

Nyári Zoltán

Egy megható operarészletet kaptunk ajándékba - videó hamarosan - Nyári Zoltán operaénekestől, aki az egyik legjobb tenor a világon, és a Kasza Team lelkes tanulója.

Mindenki libabőrös lett, és többek könnye is eleredt, mert az ének olyan húrokat pendített meg, amit máshogy nem lehetett átélni, csak könnyekkel.

Nyári Zoltán

Különösen fontosnak tartjuk a művészek támogatását, és segítését. Ezért is örülünk neki, hogy Nyári Zoltán szintén tréneri, illetve coach babérokra tör, hogy segítse pályatársait.

Részletek hamarosan Zoltántól.

A 49. Kasza nap előadói

A 49. Kasza nap előadói

Nagyon köszönjük nekik a színvonalas előadásokat, és a szép szavakat!

A résztvevők

A 49. Kasza nap résztvevői

A Kasza nap végén a résztvevők szerettek volna egy csoport képet.

Persze nem mindenki van a képen, csak aki GDPR kompatibilis, és örök emléket szeretett volna az első nagyobb élő rendezvényről a nyár után!

Érdekes módon az élő közönség legjava JEDI!

Érdekes módon az élő közönség legjava JEDI!

Nem meglepő, hogy ők időben, pénzben, és egészségben el tudták intézni, hogy ott legyenek, és méltón ünnepeljük meg a 49. Kasza napot!

A képzés honlapja:

www.nemszamit.hu

Ki az aki elég bátor?

Ki az aki elég bátor?

A végére a legfiatalabb résztvevőnk is belejött a dolgokba. Attól már nem tartok, hogy nem lesz utánpótlás, és a Kasza napok megszakadnának. Azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy egy igazi tehetséggel van dolgunk!

De ha te nem mernél így kiállni mások elé, akkor gyere el a következő Vezetői Kommunikációs Képzésre:

www.nemszamit.hu

Mi a lezárás lényege?

A lezárás, motiváció és vezetés tárgykörének legalább 50%-a arról szól, hogyan lehet megszüntetni a saját és mások félelmét.

Erről beszélt Weiser István is, és a többi előadó is. A képen István egyik diája.

Mi a lezárás lényege?

A Négy Évszak Training új logója és színei

A Négy Évszak Training új logója és színei

Eljött az idő, hogy a Négy Évszak Training-nek új identitást adjunk, és új megjelenést, hogy erőre kapjon, és Kasza Tamástól független létezőként létezzen, hogy táplálni tudja és építeni.

Az állatok a hun naptár négy hónapjának nevei, amik magukba foglalják balról jobbra a Négy Évszak Training Kasza napjait. Március, június, szeptember és december. A jelentéseiket tradicionálisan továbbvisszük, de néhányat a saját értékeinknek megfelelően használunk.

Kékmén

A táltosló a LÉLEK EREJÉT jelképezi, a KÉK a végtelen jele.

Együtt az ÖRÖK ÉLET jelképe.

Fehérbika

Az IGAZSÁG EREJE. A fehér az igazságot jelképezi. A bika az erőt.

Aranyszarvas

A KOMMUNIKÁCIÓ EREJE. Az arany a megvilágosodást és a tökéletességet jelképezi.

Feketetigris

A GYŐZELMES VEZETŐ jelképe. A fekete a lelki nyugalom jelképe.

Négy

A négyes szám a Négy Évszak jele. A négy égtáj jele, és rengeteg kultúrában tradicionálisan a VEZÉR, vezető jele. A barna szín jelentése a harmónia.

Hiszen a Négy Évszak Training célja, hogy belőled igazi vezető váljon.

ÁLLJ KI MAGADÉRT

LEZÁRÁS

KOMMUNIKÁCIÓ

VEZETÉS, VEZETŐI SZELLEMI ERŐ - (SQ)


Fényképeket köszönjük: Nicolas Delafraye-nek!


A 49. Kasza napon meg lehetett vásárolni a korábbi Kasza napok könyveit is, de a legtöbb már elfogyott, mivel mindig csak 1.000 db-ot nyomtatunk maximum, és ahogy elfogynak, akkor már nem nyomtatjuk újra.

Az utóbbi Kasza napok akciós csomagja:

Az utóbbi Kasza napok akciós csomagja

https://kaszatamas.hu/konyvek/konyvcsomag

A Kasza nap könyve, és a Kasza nap felvétele megvásárolható:

https://kaszatamas.hu/konyvek/az-ertekteremtes-muveszete

50. Kasza Nap: CÉGVEZETŐI KISOKOS

Legyél okos cégvezető!

Tudd meg a működő csapat és cégépítés filozófiai hátterét!

Az 50. Kasza napon 3 előadó tudását szeretnénk neked átadni, és az új könyvemet: Cégvezetői kisokos. Az érdekessége a 50. Kasza napnak, hogy három csúcs előadó is ott lesz!

50. Kasza Nap: CÉGVEZETŐI KISOKOS

2008-ban Kasza Tamás, Lezárási Specialista elindította Magyarország legnagyobb értékesítési mozgalmát: A Kasza Napokat! Az eredeti elképzelés az volt, hogy háromhavonta rendezzen egy olyan konferenciát a szakmabelieknek, ami felfrissülést is nyújt és lehetővé teszi az értékes információk cseréjét! Mára már több, mint tizenegyezer ember vett részt ezen, és többségük állítja, hogy most értette meg az értékesítés lényegét: a LEZÁRÁST! 2004 óta vége az értékesítésnek, csak a lezárás működik! Ha nem veszed át az új módszereket, akkor lemaradsz. A következő Kasza Napon, mindig a legégetőbb témáról beszélünk. Értsd meg, használd és csináld jól! Évente négy Kasza Nap van, minden negyedév utolsó hónapjának első szerdáján.

Jelentkezés a linken:

Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: