Takács Dániel

Két és fél éve vagyok a Kasza Team munkatársa, trénere és értékesítési tanácsadója.

Emlékszem arra, mikor elsőnek Kasza Tamást még csak YouTube-n hallgattam nagyon nagy érdeklődéssel, mert több pénzt akartam keresni, és fejleszteni akartam a személyiségemet és azokat a készségeket, amiket a mai oktatás nem igazán biztosít. Ő volt az egyetlen véleményvezér, akinek nem untam meg a mondandóját, és folyamatosan fent tudta tartani a figyelmemet.

Később elmerészkedtem egy díjmentes napra is, ahol élőben tanulhattam a lezárásról, értékesítésről. Hozzá kell tennem, hogy meg is értettem a tréning mondandóját.

Éreztem, hogy itt valami másabb, mint más tréningeken. Először még nem fogalmazódott meg bennem, hogy mi, csak tudtam, hogy valamiben másabb, mint a többi. Egy dolgot tudtam, hogy amiről beszél, azt ténylegesen tudja, és nem csak a "levegőbe beszél".

Van több példaképem is, illetve olyanok, akiket valamilyen szinten követek, de azt gondolom, hogy lennie kell olyan példaképeknek az életünkben, akiknek a mentalitásával és az erkölcsi normáival is egyet tudunk érteni, mivel, ha az ember látja hányni egy bulin a főnökét, vagy a mentorát, vagy tudja róla, hogy hűtlen a feleségével, vagy van némi etikátlanság a cégen belül, stb., akkor ő mint vezető "nem túl jó" példát mutat, és ennek az lesz az eredménye, hogy kiábrándulnak belőle a munkatársak, majd a cég is eltűnik.

Sok szempont lehet, hogy hogyan válasszunk példaképet magunknak, viszont nálam ez az etikussággal kezdődött, mivel a csillogó ékszerek, drága autók és nagy házak mögött sajnos nem mindig az etikái a főszerep. De "szerencsére" ez ellen is teszünk.

A lezárást megtanulva és elsajátítva nem csupán az értékesítés könnyebb és produktívabb, hanem az életemre nézve is nagy előnnyel jár.

Az élet több területén is követendő példák számomra Tamásék, mivel, amiről beszélnek és, amit tanítanak, aszerint is élnek.

Köszönöm az egész Kasza Team példáját!

Köszönöm az egész Kasza Team példáját!

Te is velünk leszel a decemberi Kasza Napon?

Ha igen, akkor foglald le helyed most az 50. (jubileumi) Kasza napra!

50. Kasza nap

Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: