Hogyan kommunikálj jobban, hatékonyabban, és hogyan szerezz több életerőt?

A mai bejegyzésben Csánki Krisztián Takács Dániellel beszélget Kasza Tamás, vezetői kommunikációs tréning élményéről.

A beszélgetés során kiderül, hogy Csánki Krisztián esetében is minden egy Kasza nappal kezdődött, és Krisztián elmondja, hogy milyen képességekre tett szert a vezetői kommunikációs tréningen. Ezért legyél Te is ott a következő Kasza napon.

Részletek a bejegyzésben.

Továbbolvasom...

Hogyan videózz?

Hadd mutassam be Barnóczky Ákost, aki író, forgatókönyvíró és rendező, a nagy sikerű Szőke kóla és a Log In c. filmet is ő csinálta.

Legelőször akkor találkoztunk, amikor bejött a pécsi központba, ahol dolgoztam és behozta Beleznay Endrét. Azt mondta neki, hogy ha okos akarsz lenni, akkor tanulj a Tamástól. Aztán Ákos felköltözött Budapestre és elvégzett nálam mindent és rengeteget segített, hogy a videóink jó minőségűek legyenek.

Volt olyan vezető kommunikációs tréning, amit ő vett fel, ő csinálta a reklámfilmet róla.

Most arra kértem, hogy segítsen a videózásban. Hogyan videózzatok? Mik azok a dolgok, amikre figyeljetek?

Továbbolvasom...

Te mire vársz?

Pénzből NINCS hiány. Brutálisan sok pénz van a világban. Gusztustalanul sok pénz van a világban!

Hát akkor miért nincs Neked elég? Egyszerű: nem ott vagy, ahol a pénz van! Vagy az ügyfeleid nincsenek ott. Próbálj meg a sivatagban vizet szerezni! De épp senkinek nincs?

Nos, az nehéz ügy...

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Miért utálok színházba járni?

Két Vezetői Kommunikációs Képzést végzett ügyfelünk, akik egy házaspár, alkotott valami olyat, amit eddig nem láttam!

Ez a bejegyzés róluk szól!

Továbbolvasom...

Takács Dani első interjúja!

Ma őszinte leszek. A képességed, hogy kommunikálj határoz meg mindent. Milyen életed lesz, mennyit adsz el, mennyire könnyen találsz munkatársakat? Mennyire állsz készen a kihívásokra?

Nos, ebben a bejegyzésben nézd meg Takács Dániel kolléga első élő TV interjúját.

Továbbolvasom...

Kasza Klubkártya

Kasza Tamás vagyok, a bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

Azonnal használható gyakorlati tudást adok át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

A Kasza Klubkártya rendszerrel szintén a magánszemélyeknek kívánunk segíteni, és a cégeknek, hogy növeljék értékesítésüket.

Továbbolvasom...

Kiléptem a saját komfortzónámból...

A júliusi, második Vezetői Kommunikációs Képzésen is a résztvevők a várakozásnak megfelelően áttörték a saját gátjaikat.

Itt egy csokor azokból a sikerekből, amit a képzés után írtak a résztvevők.

Szeptemberben lesz a 2.és a 3. része a képzésnek. Érdeklődni Daninál lehet.

Továbbolvasom...

Miért nincs elég ügyfeled?

Lázár CSaba, Márkaépítési speciálistával beszélgetek arról, hogy "Miért nincs elég ügyfeled?". CSaba pár hete beavatott minket a TikTok használatának rejtelmeibe. Most viszont olyan információkat fog átadni, amivel eddig nem biztos, hogy szembe néztél: TikTok titkok 2.0.

CSaba azt mondta, hogy ezt a mai beszélgetést részéről a tisztesség diktálja, hogy teljes legyen a kép mindenki számára, akik a TikTok felé kacsingatnak.

Van valami a TikTokkal kapcsolatban, amit nagyon kell tudni.

Továbbolvasom...

Mit csináljunk egy zaklató EX-szel?

Ne hagyd, hogy zaklassanak! Hogyan rázz le egy EX-et?

Lezárás, elengedés, megbocsátás. Egy rossz párkapcsolat vége!

De mi van akkor, ha az egyik fél ezzel nem ért egyet, és isteni küldetésének tekinti, hogy boldoggá tegye azt, aki épp most dobta ki azért, mert ez nem sikerült?

Továbbolvasom...

Hogyan ments meg egy kapcsolatot?

Mai beszélgetőpartnerem Tihanyi Tóth Kinga kommunikációs tanácsadó, kapcsolat-megmentő. Az interjú, ahogy 120 másik is, itt folytatódik: Állj ki magadért csoport

Tihanyi Tóth Kinga egy igazi kapcsolat-megmentő. Gyakorlati segítséget tud nyújtani bármilyen kommunikációs probléma kezelésében. Elmérgesedett, zaklatott, elhidegült emberi kapcsolatok helyreállításában segít, – akár magánéleti, akár céges/munkahelyi problémáról legyen szó. Ez Kinga specialitása, és teljesen egyedi módszere van.

Kinga emellett színész és író is, valamint több mint 20 éve dolgozik a legkülönfélébb PR munkákban, és pont annyi ideje segít az emberi kapcsolatok megmentésében is.

Nézd meg az interjút!

Továbbolvasom...