Kasza Klubkártya

Kasza Tamás vagyok, a bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

Azonnal használható gyakorlati tudást adok át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

A Kasza Klubkártya rendszerrel szintén a magánszemélyeknek kívánunk segíteni, és a cégeknek, hogy növeljék értékesítésüket.

Kasza Klubkártya - interjú Andival és Tamással

Kasza Tamás:

Itt van velünk Tomi és Andi. Több dologról is szeretnék veletek beszélni. Azok az ügyfelek, akik elvégeznek nálunk minden képzést elismerő oklevelet kapnak, amit Tóth Tamás megkapott. Minden képzésünket megcsinálta, ami sok pénzébe került. Hétjegyű szám és nem egyessel kezdődik. Azért vigyorog ennyire, mert elkezdtük visszafizetni neki. A fűtőfóliát ők rakták le az irodában. Már csak azért is érdemes Tamástól árajánlatot kérni, hogy megnézd mennyire profi a rendszere.

Gyakorlatilag egy élmény volt nézni azt, hogy milyen ügyesen alkalmazod azt, amit oktatunk. Andrea pedig egy sikeres táncoktató tanár, bajnok. Nem gondoltam volna, hogy ebből a táncoktatásból valaki eljut arra a floridai képzésre, ami az Excalibur díjhoz feltétel, és ezt te megcsináltad. Mesélj kicsit a tánciskoládról, kérlek!

tamas-andi

Tóth-Leiner Andrea:

Azt tudnotok kell, hogy nekem a tánc mindig is az életem része volt. 16 évesen versenyszerűen rock & rolloztam. Ebben nőttem fel és akkor döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Az egyesületemet pár évvel ezelőtt hoztam létre, ez a Prestige Tánc és Sportegyesület. A covid előtt több száz diák táncolt nálunk. 12 edzővel dolgoztam, kb. 600 gyerekkel Budapest különböző kerületeiben, illetve Győrön, Ácson, Ászáron és Komáromban tartottunk foglalkozásokat. Mindig az volt a célom, hogy azt az életérzést adjam át a gyerekeknek, amit én is megtapasztaltam gyerekkorom óta. A tánc és a versenyzés arra nevelt, hogy küzdjek a céljaimért, hogy ne adjam fel, ha valami nehézség jön, ráadásul ezt csapatban csináltuk.

toth-leiner_andrea

Kasza Tamás:

Mi történt veletek tavaly? Az élőnk címe a Kasza Klubkártya, ami Andi a te ötleted volt, ebbe is menjünk bele, kérlek!

Tóth-Leiner Andrea:

A covid miatt betiltották, hogy szolgáltassunk csoportoknak táncfoglalkozást. Nem csak edzéseket tartottunk, hanem versenyeket is szerveztünk, meg táborokat. Ez úgy, ahogy van meg lett tiltva, úgyhogy online szolgáltattunk bizonyos csoportoknak. Ezt csak minimális sikerrel, illetve a versenyzőinknek, a hivatásos sportolóknak tudtunk edzést tartani. Akkor kezdtem el gondolkodni azon, hogy ez szép és jó, de ha a covid ilyen hatással van, akkor nekem kell egy másik láb is, egy online dolog, ami attól függetlenül is pénzt hoz, ha nem tudok az egyesülettel szolgáltatni. Onnan indult ez a kedvezmény kártya gondolata, hogy az egyesületemben több száz gyerek és szülő van és nekik akartam segíteni. Először is azzal, hogy ha majd újra nyit az egyesület, akkor nálam kedvezményesen tudjanak táncolni. Másrészt pedig úgy, hogy ismerős cégeket, szolgáltatókat bevonni a rendszerbe és az egyesült tagjai kedvezményesen tudjanak vásárolni. Innen indult az alap koncepció. Aztán Tomival ötleteltünk és kinőtte magát ez a gondolat arra a szintre, hogy ezt nem csak a Prestige tánciskolának kellene megcsinálnunk, hanem több franchise partnert is be kellene vonni. Egy nagy virtuális kedvezmény kártya rendszert létrehozni. Ennek kapcsán kerestünk meg téged is. Tomi majd erről még fog beszélni.

Kasza Tamás:

Akkor Tomi, mi ez a Klubkártya?

Tóth Tamás:

Oda kanyarodnék vissza, hogy az elmúlt években nagyon sok vállalkozásban volt részem és mindegyikben megtapasztaltam, hogy a közösség ereje elengedhetetlen. Ez egy hatalmas kincs. Jött a gondolat, hogy itt van ez az egyesület, nézzük meg mit lehetne kihozni belőle. Apró téglákból elkezdett összeállni a kép, hogy mit szolgáltassunk. Oké kedvezmény kártya, de ez miért lehet jó? Eszembe jutott, hogy 10 évvel ezelőtt láttam egy hatalmas klub kártya rendszert, ami 450.000 embert hozott be, tehát majdnem fél millió embert csoportosított 14.000 kedvezményt adó cég. Úgy láttam, hogy ennek van kereslete és ezzel érdemes lenne foglalkozni. Ők megcsinálták a saját fapados módjukon, mi ketten így, hogy ugyanazt a képzést elvégeztük nehogy már ne tudjunk megcsinálni egy sokkal nagyobb üzletet.

toth_tamas

Nézzük, hogyan lehet gyorsan terjeszkedni, gyorsan tömegeket vonzani? Ott volt az egyesület, ott van a Fűtőfólia, ami közel 30.000 feliratkozó embert kínál. Csináljunk akkor olyan oldalakat, csoportokat, ahol meg tudjuk szólítani az embereket. Például én létrehozom a Fűtőfólia klubkártyát és kommunikálok a saját ügyfeleimnek, hogy regisztráljatok be és kedvezményesen tudok vásárolni. Andi ugyanígy elkezdett kommunikálni az egyesület tagjai felé. Pár hónapig futtattuk és összejött 3000 ember úgy, hogy effektíve nem is volt kedvezményt adó cég a rendszerben, maximum 5 darab. Így jutottál eszembe te is, hogy ott a Kasza Tomi barátom, aki rengeteg vállalkozónak szolgáltat, akiknek az elmúlt évben lehet, hogy problémájuk volt azzal, hogy nem volt annyi árbevétel. Lehet, hogy nehezebben találtak célcsoportot, vásárlót, akinek szolgáltatnak. Akkor segítsünk nekik. Regisztráljuk be őket, mint kedvezményadó cégek. Nem kell reklámra költeniük, adunk nekik egy vásárlói közösséget, akik várják, hogy vásárolhassanak. Gyakorlatilag szállítjuk nekik az ügyfeleket. Stabilizálni tudják a bevételüket, sőt ezek keresztül akár terjeszkedni is tudnak. Meséltük az ismerőseinknek és sorban jöttek, hogy én is szeretnék ehhez csatlakozni. Jött egy fitness guru is, akinek a nevét most nem szeretném említeni, közel 50.000 követővel. Mondta, hogy ez egy hatalmas ötlet, közel 5 éve próbálja kialakítani a kedvezmény kártya rendszerét. Nem sikerült, mert annyira nagy beruházás volt neki, hogy bele se vágott. Mi pedig megtaláltuk azokat a pontokat, amiken keresztül ő is azonnal pénzt tud kivenni.

Elköltöttünk több mint 1 millió forintot csak kutatásra. Közel 8000 embert kérdeztünk meg egy nagyon komoly kérdőívvel, hogy mi fontos nekik egy jó klub kártyában? El sem hittük, hogy mik jöttek ki. Például a legtöbb cégnél, ahol vannak pontokat gyűjtenek, nincsenek valós kedvezmények, utálják a plasztik kártyákat, webshopban nem tudják használni. Webshopoknak kitaláltunk egy olyan lehetőséget, hogy azonnal tudjanak kedvezményeket biztosítani a közönségnek. Felmerült még, hogy milyen problémák vannak, amiket tudunk kezelni. Hogyan tudjuk ellenőrizni, hogy kinek van érvényes kártyája? Hogyan tudjuk ezt érvényesíteni? Akkor jött, hogy csináljunk egy virtuális kártyát, ott van a telefonon, bármikor elérhető. Legyártunk egy egyedi QR kódot, ami rajta van a kártyán. Gyors, egyszerű és nyomon követhető. Ezt ugyanúgy fel lehet használni belépőknél, rendezvényeknél. Képzeljétek el, hogy nem kell sorban állni, előre kifizetitek a belépőt, mentek a Kaszáékhoz, a bejáratnál lecsippantják a kártyátokat és soron kívül be tudtok menni. Ezek azok a kis apróságok, amik nem voltak korábban, és ezt mi mind odaadjuk a partnereinknek.

Amikor egy cégnek, ahol van több ezer felhasználó, létrehozunk egy saját brandes kedvezmény kártyát, akkor onnantól kezdve extra pénzekhez tud hozzájutni. Próbáltunk az egyszerűségre törekedni, az egyszerű regisztrációtól kezdve odáig, hogy hírlevélben értesítjük az összes tagunkat a kedvezményadó cégekről, akciókról, kiemelt kedvezményekről. Ha valamelyikőtök azt mondja a Tominak, hogy szeretne csatlakozni, akkor megjelenik a Kasza klubkártya oldalán, mint kedvezményadó cég. Összeszinkronizáljuk az összes többi kedvezményadó céggel és mindegyik oldalon megjelenik. Például ott a futofoliaklubkartya.hu közel 30.000 látogatóval, ott azonnal megjelenik a cégetek, amit a Kasza Tamás oldalán regisztráltatok be. Ez azt jelenti, hogy az összes franchise partnernél az összes ügyfél látja. Ilyen sem volt korábban.

Kasza Tamás:

Nekem az nagyon tetszett akkori is, most is. És ugye, ami még fontos, hogy az a cég, amelyik kedvezményt akar adni, még be tud lépni ingyen, szóval most kell lépni.

https://kaszaklubkartya.hu/ide-nekem-egy-klubkartyat/

Így hozd ki a maximumot a Kasza tagságodból!

A Kasza Klubkártya programmal szeretnénk létrehozni egy közösséget. A Kasza funok közösségét. A kártyával beléphettek a kiemelt kedvezményekkel járó extra lehetőségek világába.

Miért érdemes csatlakozni?

Képzés minden mennyiségben, kedvezményes részvételi lehetőség a képzéseken.

Kedvezményes áron szerezhetsz be mindent, amire szükséged van.

Akciós kuponokat használhatsz fel számos webshopban.

Egyedülálló mobiltelefonálási lehetőség, hogy mindig elérjétek egymást.

Exkluzív ajánlatok kizárólag tagoknak.

Kedvezményes belépőkkel várunk az rendezvényeire.

A kártyával kedvezményeket kaphatsz a programban résztvevő éttermekben, web áruházakban, képzéseken.


Vezetői kommunikációs képzés

Tamás és Andi is használják a Vezetői kommunikációs képzésen megszerzett tudást.


Mi a következő lépésed?

1. Vedd fel a kapcsolatot Danival!

Takács Dánielt (Danit) a +3630-727-9360 számon tudod keresni.

Szeptember 4-5. Budapest, Lurdy - Vezetői Kommunikációs Képzés II. rész

Szeptember 18-19. Budapest, Lurdy - Vezetői Kommunikációs Képzés III. rész

Ha megcsörgeted őket, vissza fognak hívni, és mindent megtudhatsz a részletekről.

Itt tudod megnézni a Vezetői Kommunikációs Képzés weboldalát:

www.nemszamit.hu

2. Gyere a következő Kasza napra: Szeptember 1.

Kattints a képre:

53. Kasza nap

Foglald le a helyed most a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap

Ha több jegyet is akarsz rendelni, akkor kattints ide:

www.negyevszaktrening.hu

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Töltsd le a Kaszatamas.hu alkalmazást iPhone-ra és Androidra:

Kaszatamas.hu alkalmazás

https://szuper.app/kaszatamas/

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: