53. Kasza nap: PR, Marketing és Értékesítés

Megtartottuk az 53. Kasza napot. 200+ résztvevővel, mindenkinek köszönjük, hogy ott volt velünk.

Az előadóknak pedig köszönjük a lelkiismeretes felkészülést, és a munkájukat. Csábi Boróka, a Te vagy a Brand alapítója is előadott a rendezvényen.

A visszajelzések alapján ez az eddigi legjobb Kasza nap volt.

Nézd meg a videókat, a képeket, olvasd el az összefoglalót, és gyere a következő Kasza napra te is!

53. Kasza nap - összefoglaló:

Betekintő, hogy miről is volt szó az 53. Online Kasza napon:

A résztvevők az alapjeggyel is még majd 2 hétig visszanézhetik, aki előre megvette a nap felvételét, az meg már megkapta.

Sajnos utólag nem áll módunkban eladni.

Ennek jogi okai vannak. Csak arra van licensünk, hogy előre eladjunk online anyagokat a jelenlegi helyzet miatt, de nincs engedélyünk arra, hogy utólag áruljuk a felvételeket. Ott kell lenned a Kasza napokon, vagy legalábbis előre meg kell venni.

Ezért már most vedd meg az 54. Kasza napot: Az önértékelés mesterét, amit december 1-én tartunk!

53. Kasza nap - összefoglaló 1. kép

Az 53. Kasza nap arról szólt, hogyan éld túl a 4. hullámot, mint értékesítő vagy vállalkozó.

53. Kasza nap - összefoglaló 2. kép

53. Kasza nap: Csábi Boróka

Csábi Boróka elmondta nekünk, miért érdemes brandet építeni. Öt fontos pontban foglalta össze, hogy mindenki kedvet kapjon elkezdeni végre tudatosan építeni az életét, és a vállalkozását. A Te vagy a Brand alapítójaként, felépített egy 7 fős vállalkozást, amely az elmúlt 2,5 évben már 1000 ügyfelet tudhat maga mögött, és 16 tanfolyamot tartanak arról, hogyan kell felépíteni a brandet. Előadása elsöprő sikert aratott.

53. Kasza nap - összefoglaló 3. kép

53. Kasza nap: Oláh Tamás

Oláh Tamás arról a 10 marketing hibáról beszélt, amit minden marketinges el fog követni, aki nem ismeri a lezárás teljes technológiáját, és arról is beszélt, hogy az ember alapvetően makói.

53. Kasza nap - összefoglaló 4. kép

Oláh Tamás ügyfelei lezárási mondataiból, amit az ügyfelek megengedtek, hogy levetítsen mazsolázott. Ezekkel a mondatokkal rengeteg lezárást értek el, és több éve sikertelen terjeszkedések robbantak be.

53. Kasza nap - összefoglaló 5. kép

53. Kasza nap: Kasza Tamás

Kasza Tamás az időkerékről beszélt, és a lezárás összetevőiről, hogy az új érdeklődő ügyfeleket ne elpazarold, hanem le tudd zárni őket.

53. Kasza nap - összefoglaló 6. kép

2012 óta velünk van a lezárási gyorsító sáv is, ami elég sok tekintetben a világ legjobb lezárási eszköze. Los Angelestől Szibériáig, Svédországtól Dél-Afrikáig, Görög orszgától a Karib térségig bizonyított már öt földrészen!

53. Kasza nap - összefoglaló 7. kép

Az az jó az onlineban, hogy simán lehet bemutatót tartani. Köszönjük Rózsa Adrienn-nek, hogy jelentkezett önként, és rajta sikerült demonstrálni, hogy a kérdezés technika miért nem működik úgy, ahogy máshol tanítják, és miért kell felépíteni minden kérdést.

53. Kasza nap - összefoglaló 8. kép

Ez volt az 53. online Kasza nap.

Az online előnye, hogy bárki bármikor kérdezhet, és látjuk, és válaszolunk rá.

Nem kell utaznod.

A végén hárman egyszerre válaszoltunk a kérdésekre.

Ha valamit nem értettél meg, vagy el kell intézni valamit, akkor vissza tudod majd nézni, és közben meg tudod állítani a felvételt, és többször is le tudod játszani.

Minden Kasza naphoz adunk egy könyvet is. Az 5.000 Ft-os jegyhez egy pdf könyvet.

A 10.000 Ft-os jegyhez egy fizikai (nyomtatott) könyvet, és a 15.000 Ft-os jegyhez pedig a nap felvételét is az előzőeken kívül, de az 5.000 Ft-os jegyhez is adunk két hetet, hogy újra tudd nézni - két hét alatt korlátlanul.

53. Kasza nap - összefoglaló 9. kép

A Kasza napokon minden 3 vagy 4 fő előadó van.

Eddig 53 Kasza nap volt. A hallgatók létszáma megközelíti a 20.000 főt. Több, mint 40 könyvet adtunk ki a Kasza napokra, és ebből 33-at én írtam.

A fő előadók bizonyítottak már, hogy képesek erőteljes sikert elérni, legalább hét számjegyűt keresnek havonta, és több ügyfélnek kellett már, hogy hatékonyan segítsenek. Az ország legjobb előadói fordulnak meg nálunk.

53. Kasza nap - összefoglaló 10. kép

53. Kasza nap: Németh Netti

Velünk volt Németh Netti is, aki 20 évesen duplázta a Te vagy a Brand bevételét, mint Csábó Boróka jobb keze, és értékesítési vezetője.

Felépített egy több fős értékesítési csapatot, és a lezárási és kommunikációs tréningeket használva sikereket ért el.

A résztvevők teljesen el voltak varázsolva.

53. Kasza nap - összefoglaló 11. kép

Minden év februárban megyünk a Karib térségbe, főleg Arubára. Ha még nem voltál a tengerentúlon, mert nem volt egy megbízható csapat, akivel jöttél volna, akkor 2022 februárban két hét áráért 4 hétre jöhetsz velünk.

Előfeltétel: A vezetői kommunikációs képzés sorozat első részének elvégzése.

A következő Kasza napra téged is várunk:

Következő Kasza nap


Korábi Kasza napok könyvei

Az offline, Lurdy-ban tartott Kasza napon mindig meg lehetett vásárolni a korábbi Kasza napok könyveit is, de a legtöbb már elfogyott, mivel mindig csak 1.000 db-ot nyomtatunk maximum, és ahogy elfogynak, akkor már nem nyomtatjuk újra.

A korábbi Kasza napok akciós csomagja (csak a készlet erejéig):

Könyvakció

Korábi Kasza napok könyvei


KÖVETKEZŐ KASZA NAP: 2021. december 1.

54. Kasza Nap: AZ ÖNÉRTÉKELÉS MESTERE, avagy hogyan tudod megengedni magadnak, hogy sokat keress?

54. Kasza Nap: AZ ÖNÉRTÉKELÉS MESTERE

Itt éred el az 55. Kasza nap akciós jelentkezési oldalát:

Ha most az akció ideje alatt foglalod le a helyed az 54. Kasza napra, akkor 10.000 Ft-ért választhatsz olyan jegyet is, amivel nyomtatásban megkapod Kasza Tamás: Az önértékelés mestere című könyvét, valamint megkapod a Kirchner-Dallos Péter: FINN-UGOR MÍTOSZ, A legnagyobb magyar népmese című könyvét is nyomtatva.

54. Kasza Nap: AZ ÖNÉRTÉKELÉS MESTERE

54. Kasza nap

54. Kasza Nap: AZ ÖNÉRTÉKELÉS MESTERE

2008-ban Kasza Tamás, Lezárási Specialista elindította Magyarország legnagyobb értékesítési mozgalmát: A Kasza Napokat! Az eredeti elképzelés az volt, hogy háromhavonta rendezzen egy olyan konferenciát a szakmabelieknek, ami felfrissülést is nyújt és lehetővé teszi az értékes információk cseréjét! Mára már több, mint tizenegyezer ember vett részt ezen, és többségük állítja, hogy most értette meg az értékesítés lényegét: a LEZÁRÁST! 2004 óta vége az értékesítésnek, csak a lezárás működik! Ha nem veszed át az új módszereket, akkor lemaradsz. A következő Kasza Napon, mindig a legégetőbb témáról beszélünk. Értsd meg, használd és csináld jól! Évente négy Kasza Nap van, minden negyedév utolsó hónapjának első szerdáján.

Jelentkezés a linken a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: