A Szabadság Ára

Azt hiszem ki tudom jelenteni, most, hogy a legjobb fél évet zártuk, hogy elértünk valamit.

Kifejlesztettem egy olyan rendszert, ami el tud téged juttatni oda, ahol még nem voltál. Ahol többet adsz el, ahol tudod magad másolni, másoltatni, és ahol elérheted a sikert.

Azt az életet élem, amit szeretek. Nekem a munkám a hobbim is. Jó lakásban lakok, jó autót vezetek, és a számítógépemet még nem kell lecserélnem hiába négy éves, nem gyártottak jobbat még. Rengeteget megyek külföldre, és nem esik nehezemre megvenni a legjobb képzéseket magamnak.

A legnagyobb elégedettség mégis az, amikor a TE sikereidet hallgatom, vagy olvasom. Ez ad energiát.

Most nézzünk téged!

Sokan panaszkodnak nekem, hogy mennyire sok munka megtanulni a lezárási anyagomat, mire használni is tudják.

Sok nagy cég hasonlóan áll egy képzéshez, azt akarják, hogy amit az elmúlt 10-20 évben nem tudtak kitalálni, azt mi pár százezer forintért mondjuk el minden fajta felkészülés nélkül (mármint, amit megfizetnének), hogyan kell nyomni a tutit egy vagy két nap alatt. A legtöbb cég nem ad el eleget, és csak megy a rinya! Ha változik a piac, akkor megáll a tudomány, és csak a siránkozás folyik, mennyi pénzt kerestek régebben, és mennyire jó volt.

Szerencsére rengeteg jó ügyfelem van, akik tudják mi a szabadság ára! Akik tudják, hogy a tudás az elmélet és gyakorlat egyben, és kizárólag a hosszú távú képzésnek van értelme. Akik tudják, hogy semmi nem lett egy nap alatt felépítve.

Hogyan tanítsak meg valakit kommunikálni, aki az elmúlt 30 évben nem tudott?

Hogyan értessem meg valakivel azt, hogyan kell eladni, ha még egy könyvet sem hajlandó megvenni?

Apám orvosi egyetemre járt, előtte kard- és tőrvívó volt. Országos bajnok lett többszörösen, ezért választották be a TENKES KAPITÁNYÁBA statisztának.

Egy jelenetnél, amikor Zenthe Ferenccel kellett kardoznia, és a kamera még nem vette, csak hogy a jelenetet néző színésznőknek tetsszen, háromszor hasba vágta a művészurat karddal, amire ő egyszer próbált védekezni. Nem volt esélye az amatőrnek apámmal szemben, aki mögött több év folyamatos gyakorlása volt. Hogyan akarnál legyőzni egy karate bajnokot, egy órás gyakorlás után?

A szabadság ára 2,5 év folyamatos tanulás és gyakorlás!

Ha céged van, akkor még durvább a helyzet. Kedves cégvezető barátom, rossz hírem van. Ha te nem tudsz eladni, akkor folyamatosan át leszel vágva. Mert nem fognak csúcsra járni, ha csak meg nem mutatod nekik, mi a csúcs! Sőt még elmegyek egy merészebb irányba! Ha megengeded, hogy egy külsős tréner tartson előadást nálatok, aki jobban tud eladni, mint Te akkor átadod a csapatod irányítását neki.

A legsikeresebb munkáim azok voltak, amikor a cégnél vagy a vezetőt vagy egy munkatársát kiképeztem trénernek, és ők tartották a tréninget, és hozzám utána csak a felső vezetés járt, vagy csak a vezető.

Ez lesz 2019 jelszava!

Te képezd a saját munkatársaidat!

Te tőled kell, hogy kapják az okosságot, mert különben nem lesznek lendületesek és lojálisak, ha nem tőled látják ezt a két dolgot először.

A céget akarsz, akkor először értékesíteni kell megtanulnod.

Ha nem tudsz értékesíteni nem fogod felvállalni a neved.

Ha nem vállalod fel a neved, akkor engedni fogsz a piac nyomásának, hogy az eredeti célodról letérj.

Ez a halál felé vezető út.

A kivezető utat meg tudod tanulni nálam nyolcféleképpen:

  1. Ingyenes előadások országszerte

  2. Könyvek, CD-k

  3. 5.000 Ft-os egész napos képzés negyedévente

  4. Emberismereti tréning

  5. Lezárási 3 napos VIP

  6. Cégvezetési 3 napos VIP

  7. Vezetői kommunikációs program

  8. 10 napos full program

2019. július 28.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: