Miért olyan nehéz előrejutni ebben a világban?

Az élet nehéz ebben a világban, amit olyan emberek és csoportok irányítanak, akiket nem érdekel a TE boldogulásod!

Szeretnélek lelkesíteni kicsit, és mutatni egy irányt! Leírni neked azt, hogy mire készülj fel a következő kb. két évben.

Ezt a bejegyzést már fél éve terveztem megírni. Hosszú lesz, olvasd el légy szíves!

Ez a bejegyzés, mivel nem feltétlen csak az élet napos oldaláról fog szólni, lehet, hogy lelomboz. De a cél, ami a megírásához vezetett az, hogy erősítselek, és kapj egy impulzust, hogy változtass azon, ahogy eddig éltél.

Kapcsolj nagyobb sebességre! Érd el a céljaidat gyorsabban! Mivel sokkal nagyobb a baj, mint gondolnád. Innentől 18-as karika!

Aldous Huxley Szép Új Világ című könyve, vagy Orwell 1984-e semmi ahhoz képest, ami jön.

Lényeg: ne hogy legyen véleményed, nehogy aktív legyél! Inkább drogozz, nézd a tévét (vagy pornót), és kussolj! Ne szervezkedj, ne kommunikálj, ne élj! Téged, mint a Mátrix-ban is, egy Duracell elemnek néznek, és az energia termelést úgy valósítod meg, hogy fizeted a csekkjeidet.

Csakhogy a csekkek egyre nagyobbak. De neked nem lesz esélyed felnőni ahhoz, hogy olyan nagy legyél, hogy ne érdekeljen, hogy mekkora csekkeket kapsz. Az első világháború után bevezették a jövedelemadót. Aztán eladósították a kormányokat. A legutóbbi ötlet a svájci frankos hitelek voltak. Azok, akik tönkre tették Amerikát, most Európában ötletelnek, és a sárba tiporják a szabadságjogaidat.

A gyógyszergyárak a dohánygyárakkal versenyeznek.

Lehet, hogy a nikotin is méreg, de nincs elmemegváltoztató hatása. Pár szál cigi olcsóbb, mint a sok szar antidepresszáns, és aki cigizik, nem fog ilyen szarokat szedni, mert a szájban tartott szál állkapocs mozgást eredményez, aminek lazító és megnyugtató hatása van. Az, hogy kitiltották a dohányosokat az éttermekből, irodákból, és most már csak elvétve találsz Nemzeti Dohányboltot ez a gyógyszergyárak lobbitevékenysége.
Jellemző erre a világra, milyen álszent: támogassuk a dohányzás elleni kampányt, csak hogy majd a sok szar antidepresszánst el tudjuk adni szegényeknek.

Egy drogos nem csinál semmit. 4-5 órán keresztül is csak néz maga elé. Nem dolgozik, és nem vezet csapatot. Vagy nem sokáig. Ha gyerekkorban le tudjuk drogozni a társadalmat, akkor nem lesznek vezetők. Vezetők nélkül nem csoportosulnak az emberek, és nem tesznek semmi ellen semmit. Szép lassan emelve a szigorításokat megfőzik őket, mint a békát. Mire észbe kap, hogy meg akarják enni, már késő, nem tud kiugrani a forró vízből!

Mi a megoldás?

Rájössz arra, hogy TE, aki ahelyett, hogy TV-zne, éppen egy üzleti blogbejegyzést olvasol, ez kiválaszt téged arra, hogy vezető legyél! Ha eddig jutottál az írásomban, akkor minden készséged és képességed meg van arra, hogy előre juss az életben! De a jó hír, hogy tuti képes vagy rá!

Már csak a HOGYAN-t kell elsajátítanod!

Ez lesz 2019. szeptember 5-én!

Az egy napos tréning keretén belül három előadó lesz.

Ha nem gyűjtesz magad köré egy csapatot, akikkel együtt vált vetve meg birkózol mindennel, ami jön, akkor nem lesz esélyed! Ehhez meg kell tanulnod az önmarketinget! Minden a pénzkereséssel indul.

Emlékezz, hogy a világ elnyomói azt akarják, hogy egyedül, a TV-d előtt éld le az életed!

Az emberek, a természet vár! Hódítsd meg a világot, és közben hozz létre egy olyan marketinget, ami eljuttat a csillagokig!

Jelentkezz most: www.kaszanap.hu

  1. július 30.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Utóirat:
Szerepeltem egy videoklipben a családommal, Mr. Aljas Kúszóbab meghívására. Ennél közelebb nem jutsz, hogy megnézd hol lakom, és milyen a családom. Mondjuk a klipp már régi, de 37.000 ren megnézték már.

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: