Nem mindegy, hogy innen vagy onnan nézzük!

Amikor először jártam Nyugat-Német országban 1984-ben, becsapottnak éreztem magam. Akkor jöttem rá mennyit nélkülöztem a szocializmusban. Napokig teljesen kész voltam, azt gondoltam kemény gyerekkorom volt.

De találkozni valakivel, aki Kenya nyomornegyedéből az országa egyik legismertebb megmentőjévé válik, úgy, hogy filmet forgatnak róla, és a premieren találkozok vele és barátok leszünk, arra int, hogy konkrétan fogjam be a számat. Baromi jó gyerekkorom volt. Sosem nélkülöztem.

Pár napja, este egy nemzetközi, többszáz fős rendezvényen a kitüntetett előadót és humanitáriust, Barry Pault, állva tapsoltuk, könnyekkel küszködve.

Szerencsémre meghívást kaptam a zártkörű tájékoztatóra és vacsorára, ahol személyesen rákérdezhettem a kalandjaira. Sőt más országok hasonló kvalitású emberei is elmondták a saját nézőpontjukat.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy új barátokat szereztem, és hogy egy este alatt ennyit tanultam a kommunikációról, amiről most írom a könyvem.

Külön öröm, hogy a Mondj nemet a drogokra nemzetközi mozgalom magyar elnöke is itt volt velünk.

Fantasztikus lezárása annak a két elmúlt napnak, amikor is a drogok kommunikációra gyakorolt hatásáról tanultam!

Nézd meg a videót Barry Paul-ról:

Ha nem magyarul jelenne meg a videó feliratozása, akkor kattints a piros nyillal jelölt ikonra, és pipáld be a magyar feliratot! subtitle


Ingyenes Az igazság a drogokról E-tanfolyamok

Ez az interaktív Az igazság a drogokról tanfolyamsorozat úgy lett megtervezve, hogy a saját tempódban ismerhesd meg az igazságot a drogokról. Tudd meg, hogy mik azok a drogok, miből készülnek, mik a rövid és hosszú távú hatásaik, és nézz meg valódi történeteket valódi emberektől az összes népszerű droggal kapcsolatban.

A kezdéshez válassz ki egyet a tanfolyamok közül, amiket elérsz az alábbi linkre kattintva:

Az igazság a drogokról

Az igazság a drogokról

A drogok a múlt század közepe óta kultúránk részét képezik. Az 1960-as években a zene és a média népszerűsítette őket, és ennek következtében a társadalom minden területére betörtek. Valószínűleg ismersz olyan személyt, akinek az életét – közvetlenül vagy közvetve – befolyásolták a drogok (az alkohol vagy a gyógyszerek).

Az emberek azért szednek drogokat és azért isznak, mert valamit meg akarnak változtatni az életükben. Az emberek azt hiszik, hogy a drogok vagy az ital jelentik a megoldást, ám a drogok vagy az ital végül csak problémát jelentenek.

Innen letöltheted PDF-ben azokat a füzeteket, amik IGAZ információt adnak át a drogokról.

Letölthető füzetek PDF-ben


Várunk a következő Kasza napon:

46. Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: