Visnyei Emese: 60. Kasza nap - ott voltam

Kasza Tamásnak köszönhetem elég nagy részben ma aki vagyok, amilyen sikereket elértem a social médiában, mert neki köszönhetően indultam el a videózással, TikTokkal, lett elég merszem kiállni emberek elé, amire tavaly júniusban pont adott is elég nagy lehetőséget 360 ember előtt a Kasza napon (keress rá YouTube-on Visnyei Emese 😉)

Olvasd el a bejegyzést!

61. Kasza nap meghívó - Vincze Róbert, szabad cégvezető

Beszámoló a 60. Kasza napról:

Visnyei Emese a 60. Kasza napon

Visnyei Emese, Kasza Tamás és Takács Dániel a 60. Kasza napon

Megtanultam kiállni magamért, eltűrni a beszólásokat, kritikákat, amik másokat lehet örökre eltántorítanak az álmaiktól, céljaik elérésétől, mert hittek valakinek, aki azt mondta, hogy te nem vagy az a típus, te ebben nem vagy jó, hülye vagy.... stb.

Jobban fel tudom ismerni milyen emberekkel akarom és érdemes körbe vennem magam, kiket érdemesebb elkerülni, ha nem akarom, hogy tönkretegyenek.

Rájöttem, hogy legtöbbször nem mi vagyunk a hülyék, csak valaki hülyévé tett, elhittünk valamit magunkról, amit el akartak hitetni velünk, hogy megállítsanak, de nem kellett volna. Mert van a népesség 20 %-a, aki mindent megtesz, hogy neked rosszabb legyen, aki manipulál és még te érezd magad kellemetlenül, ha szóvá teszel valamit, mindegy, hogy családi berkekben, vagy munkahelyeken, mindenhol sokat rombolnak a báránybőrbe bújt farkasok.

Az életben pedig máshogy nem boldogulhatsz, csak úgy, ha tudod hogy kezeld a különböző szintű embereket, mert más személyisége se lehet akadálya a te sikerednek, és a te személyiséged, ami olyan amilyen, mert CSAK, sem lényeges, csak a célod, küldetésed és álmod!

Te is állj ki magadért, valósítsd meg az álmaid, találd meg az utadat és ne hagyd, hogy letérítsenek és kövesd be és gyere el a következő Kasza napra velünk!🙂

Fejes Rita és Visnyei Emese

Fejes Rita, színésznő és Visnyei Emese a 60. Kasza napon

A képen Fejes Rita, színésznővel vagyok, akinek megismerhettem a tiszteletre méltó munkásságát, küldetését, és megtisztelő volt megismerni és az igen profi és szórakoztató játékával színesített eseményt hallgatni.

Emesét, aki A Sejtszinten Mérhető Egészség és Gyulladások Szakértője pedig itt érdemes követni:
Tiktok: @mesifitt_lifestyle
Insta: @mesifitt.sejtszintutaplalkozas


Mi a következő lépésed?

A 61. Kasza nap könyve

Foglald le a helyed a következő, 61. Kasza napra:

és a 61. Kasza nap könyve: Hogyan legyél alkalmazottból milliomos vállalkozó? is a tiéd lehet.

A következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller, Érték- és Minőség Nagydíjas Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: