Takács Dániel sikere

2023. szeptember 14-én tanúsítottam a Clear állapotot. Én vagyok a 76.856. Clear a bolygón.

7 évvel ezelőtt ismertem meg a Szcientológiát egy OCA (személyiség) teszt által. Ahogy sokakat, engem is megmentett ez a Technológia.

Ebben az írásban a nyereségemet olvashatod…

Továbbolvasom...

VIP ügyfelek a Parlamentben!

KASZA TAMÁS a bajnokok TRÉNERE!

4 ügyfelem nyerte el az Érték és Minőség Nagydíjat, de idén először, akire legbüszkébb vagyok az Szilber Szilvia és Horváth Róbert. Ennek oka pedig az, hogy a díjnyertes könyvüket a mentorálásom alatt írták! És jelenleg a VIP EXTRA KETTŐN vannak a VIP EXTRA EGY után! Közben pedig 10-szerezték a bevételüket!

Gratulálok! Köszönjük a meghívást a Parlamentbe! Tavaly után jó volt menni! Ki nyer jövőre, aki meghív? (Jó a kaja is.)

Továbbolvasom...

Hogyan tudsz velem nyaralni?

A szeptemberi Kasza nap könyvéből:

Ajánlás

Minden olyan ügyfelemnek, aki példaképpé vált a környezete számára!

Nincs bent a könyvben: de Tóth Tamás az egyik ilyen. Valaki, akivel szívesen töltöm az alkotói szabadságomat Floridában, mert inspirál.

Továbbolvasom...

Vastapssal és egy Manna képpel búcsúztunk el Helembai Ildikótól

Az élet örök változás, ez nálunk sincs máshogy.

Ildikó 11 éve kezdett el segíteni tréningeken, mint hostess, aztán a Kasza napok fő szervezője lett, és ahogy beindult a business minden adminisztrációt, szervezést is megkapott. Saját programjai is lettek, a szervezési tábla workshop és az etika tréning. Rengeteg embernek segített szervezettebbé válni, és egy jobb életet élni.

Továbbolvasom...

Visnyei Emese: 60. Kasza nap - ott voltam

Kasza Tamásnak köszönhetem elég nagy részben ma aki vagyok, amilyen sikereket elértem a social médiában, mert neki köszönhetően indultam el a videózással, TikTokkal, lett elég merszem kiállni emberek elé, amire tavaly júniusban pont adott is elég nagy lehetőséget 360 ember előtt a Kasza napon (keress rá YouTube-on Visnyei Emese 😉)

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Felvegyem Dettit elnöki asszisztensnek?

Vajtó Detti egy nagyon komoly előadást tartott a VIP ügyfeleimnek, akik a vezetői képzésre jöttek, arról, hogy hogyan vegyenek fel embert és az elmúlt 6 hét tapasztalatairól.

Továbbolvasom...

Mielőtt kérsz, adnod kell!

A leZárás: Kasza Tamás, Lezárási Specialista fejlesztése - 15 éves.

Pár adat rólunk:

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Mi köze egy lezárási specialistának a párkapcsolati tréningekhez?

Hogy lezárja a párkapcsolatokat? Egy, nem akarlak meggyőzni a 2 óra során, kettő, nem foghatod rám, hogy miattam rúgsz ki valakit.

A sikeres kizárás a titka annak, hogy elérd a sikert, tehát nem kudarcaid voltak eddig a párkapcsolatban, hanem sikertelen kizárásaid.

Engem a kényszer vitt bele abba, hogy párkapcsolati tréningeket tartsak, mert az a helyzet, hogy a pénz egyenlő párkapcsolat. A te vagyonod, a te bevételed, a te működésed, sikered az a párkapcsolatoddal nagyon párhuzamos. Tehát le lehet mérni valakinek a párkapcsolatát azzal, hogy az életben mennyire sikeres, és mennyi pénzt tud keresni magához képest.

Nézde meg a videót és olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

58. Kasza nap díjátadói

Kitalálta magáról Gabi, hogy ő a főnökasszony és köszönjünk Péternek, a férjének a segítségét, mert ez az ő ötlete volt. Ha lenne olyan díjunk, hogy a legodaadóbb férj, aki támogatja a feleségét mindenben, akkor ő kapná meg. Ő volt ugyanis az, aki a Gabinak azt mondta, hogy miért nem kezdesz el vállalkozni? 3 gyermek mellett ez nem kis feladat, rengeteg tanulás kellett hozzá, ilyenkor Péter megkapta őket. Úgy kell neki, ő csinálta őket!

Olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

Hogyan kell kitörni a középosztályból?

Volt egy két napos Grant Cardone szeminárium itt Floridában, ami az amerikai álomról szólt, hogy igenis lehetséges. Ő ugyanis megcsinálta egy reality TV Show-ban, amit egyébként kielemez a saját TV csatornáján, hogy hogyan csinált 90 nap alatt egy 7 millió dolláros üzletet.

A szeminárium egyik fő tanulsága az volt: hogyan kell kitörni a középosztályból?

Olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...