A jelenlét tanulható

Az élet egy harc. Lehet, hogy nem kéne annak lennie, lehet, hogy nem tetszik ez neked. De ha nem tanulsz meg másokat irányítani, akkor az esetek 50%-ban el fogsz bukni. Visszavonulót fújsz és megelégszel egy középszerű élettel. Amikor ez a négy dolog egyszerre előáll az ellenfélben, akkor kell lesújtani rá.

Régi magyar szabály

Olvasd el a bejegyzést, és vizsgáld meg, hogyan tudnád a bemutatott elveket a saját életedben használni?

(A nyitó kép forrása: Wikipédia - és a szoborcsoport középső alakja Attila. A bejegyzést olvasva látni fogod, hogy miért ez a kép került ide.)

Továbbolvasom...

Rugalmas kapcsolatban - Kassai Lajos és Farkas Attila Márton beszélgetése

30 éve indult ez a folyamat és átkozottul rosszul csináltam azt, amit csináltam. Az emberek nem értették, hogy ez most mi. Láttam azt, hogy valahogy be kell vonni a közönséget, hogy megértsék. Attól kezdve az volt a célom, hogy hogyan tudok létrehozni olyan bemutatót, ami közvetíti számukra azt az érzést, amit én megélek belül. Tudok-e valami olyat csinálni, amikor te megéled azt, amit én?

Kassai Lajos íjkészítő mester – a modernkori lovasíjászat megteremtője

Milyen kapcsolatban kell lenned a céljaiddal?

Mi a gyakorlás szerepe a célok elérésében?

Olvasd el a bejegyzést, és nézd meg, hogyan tudod ezeket a tapasztalatokat hasznosítani a saját életedben?

Továbbolvasom...

Friderikusz is Digitális Nindzsa lett, átment YouTube-ra. A TV vége?

Pár napja megvolt a Friderikusz Podcast nyitóadása.

A felvetett kérdések:

Miért váltson Friderikusz Sándor a Facebookra és a YouTube-ra, a hagyományos tévézés helyett?

Hol tart a világban és idehaza a hagyományos televíziózás?

Nem azért szaporodnak-e gombamód a YouTube-csatornák (amit ezennel Friderikusz Sándor is létrehozott), mert a lineáris tévézésnek mára befellegzett?

A Friderikusz Podcast nyitóadásának vendégei egymásnak is ellentmondó válaszokat adnak a fenti kérdésekre és a tekintetben sem jutnak közös nevezőre, hogy ezeken a platformokon - Facebook, YouTube, podcast - mennyiben kellene megváltoznia - a nagy tévékből ismert korábbi személyiségéhez képest - a közismert televíziósnak.

A műsor vendégei - Csepeli György szociálpszichológus, Rangos Katalin szerkesztő-riporter, Kolosi Péter az RTL programigazgatója, Geszti Péter dalszerző, énekes, producer és Friderikusz fodrásza, Vörös Kati - konkrét tanácsokban is bővelkedő nyilatkozatait minden esetben átkötik olyan műsorrészletek, amelyek leginkább az egykori Friderikusz Show-kból valók és amiket legalább 25 éve nem láthatott a közönség.

Milyen tanulságot vonhatunk le ezekből a nagy fontos, és értékes interjúkból?

Továbbolvasom...

Miért nincs elég ügyfeled?

Lázár CSaba, Márkaépítési speciálistával beszélgetek arról, hogy "Miért nincs elég ügyfeled?". CSaba pár hete beavatott minket a TikTok használatának rejtelmeibe. Most viszont olyan információkat fog átadni, amivel eddig nem biztos, hogy szembe néztél: TikTok titkok 2.0.

CSaba azt mondta, hogy ezt a mai beszélgetést részéről a tisztesség diktálja, hogy teljes legyen a kép mindenki számára, akik a TikTok felé kacsingatnak.

Van valami a TikTokkal kapcsolatban, amit nagyon kell tudni.

Továbbolvasom...

Online eszközeim

Olvastad már a Digitális Nindzsa könyvemet?

A Digitális Nindzsa, vállalkozás határok nélkül című könyvemben arról írok, hogyan tudod elérni a szabadságot, és hogyan élj szabadon. A digitális világ itt van a küszöbön, és jobban át fogja formálni az életünket, mint bármi, ami eddig történt az ipari forradalom óta.

Továbbolvasom...

Mit csináljunk egy zaklató EX-szel?

Ne hagyd, hogy zaklassanak! Hogyan rázz le egy EX-et?

Lezárás, elengedés, megbocsátás. Egy rossz párkapcsolat vége!

De mi van akkor, ha az egyik fél ezzel nem ért egyet, és isteni küldetésének tekinti, hogy boldoggá tegye azt, aki épp most dobta ki azért, mert ez nem sikerült?

Továbbolvasom...

Építs egy kertet!

Építs egy kertet, ha bőségben akarsz gondolkodni és élni!

Hogyan kapcsolódik ez az ügyfélszerzéshez? Nos, olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Hogyan használd a TikTokot márkaépítésre?

Lázár CSaba, Márkaépítési speciálistával beszélgetek arról, hogyan Hogyan használd a TikTokot márkaépítésre.

CSaba egy alig 3 hónapos TikTok fiókkal már közelít a 2,5 milliós bevételhez, így a tapasztalatai sokat segíthetnek neked is.

Továbbolvasom...

Hogyan javítsd az internetes jelenléted?

Ebben a bejegyzésben Holbok Istvánt mutatom be, aki a Kasza Team webes rendszergazdája is már több, mint 4 éve.

István működteti azt a gépezetet, amin keresztül eljutnak hozzád a hírlevelek, letölthetők a könyveim, és amin keresztül fel tudsz iratkozni a Kasza Team szolgáltatásaira.

Ha szeretnél aktívabb lenni a weben, több emailt küldeni, jobban felkészülni az online vagy felhőben végzett munkára, akkor ez a bejegyzés pont neked szól.

Továbbolvasom...

Németh Ildikó – a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója

Ebben a bejegyzésben két olyan VIP ügyfelünket szeretném bemutatni, akik teljesen megújultak és NULLÁRÓL újra kezdték a vállalkozásukat.

Németh Ildikó – a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója, a könyvek szerzője, és férje, Kozma Zoltán, aki a marketinges a cégnél, beszélnek arról a 47. Kasza napon a színpadon, hogyan sikerült nekik mindezt elérni.

Ismerd meg őket, és reményeim szerint a történetük téged is inspirálni fog, kedves Olvasó!

Továbbolvasom...